Srbija podstice katolicenje Srba!

Ko može da te natera da promeniš veru ako ti to nećeš?
Stvar izbora.

Економска криза и немаштина је ИТЕКАКО УТИЦАЛА на одлуку слободне воље ''млакоња'' међу ПРавославцима, ДА ОДАБЕРУ СМРДЉИВУ ПАПСКИ ЈЕРЕС ЗА СВОЈУ НОВУ ВЕРУ!

Да ли би УОПШТЕ БИЛО ХРВАТА, ДА ПАПА НЕСТАШИЦАМА ХРАНЕ И РЕПРЕСИЈОМ током 17ог, 18ог, 19ог, 20ог и 21ог века НИЈЕ УНИЈАТИЈО?

Економска криза и немаштина је ИТЕКАКО УТИЦАЛА на одлуку слободне воље ''млакоња'' међу ПРавославцима, ДА ОДАБЕРУ СМРДЉИВУ ПАПСКИ ЈЕРЕС ЗА СВОЈУ НОВУ ВЕРУ!

Да ли би УОПШТЕ БИЛО ХРВАТА, ДА ПАПА НЕСТАШИЦАМА ХРАНЕ И РЕПРЕСИЈОМ током 17ог, 18ог, 19ог, 20ог и 21ог века НИЈЕ УНИЈАТИЈО?

:ok::ok::ok:браво куме:klap:

Da li bi vi došli u Hrvatsku ikada da niste bježali od Turaka osim naravno u Dubrovnik.

Aha.

Trebali su odabrati smrdljivu zilotsku sektu. :hahaha:

Оливер Дулић је православац. Ако се не варам, из атеистичке је породице (пореклом католичке), није био крштен, а крстио се у Београду, у православној цркви, још као млади члан СПО.

Национално се изјашњава као Југословен. Заправо је Буњевац из Суботице, где му се отац декларише као Хрват, а мати као Буњевка.

ПРИЈАВЉЕН СИ ЗБОГ АВАТАРА!

Молим и друге форумаше да пријаве ову бестидну дрскост и спиновани квазисарказам!

Srbi su i danas prisutni u Hrvatskoj i fizički i politički.

Imaju zastupnike svoje nacionalne manjine u Saboru, ima dosta saborskih zasupnika kao predstavnika stranaka, Srpkinja vrši dužnost Premijera Hrvatske,...

Krstarica bi morala otvoriti posebni pdf za tvoje teme, jer ovo što ti prosipaš nema veze ni sa čime.

Vidis mantrasu, sam si dao odgovor!
Srbi kad god u Hrvatskoj nisu bili politicki narod, dozivjeli su genocid, protjerivanje,
pokatolicenje, a u najboljem slucaju asimilaciju!

U danasnjim okolnostima, pred Evropom da nemate to hrvatskih srba, morali bi ste ih izmisliti!

ПРИЈАВЉЕН СИ ЗБОГ АВАТАРА!

Молим и друге форумаше да пријаве ову бестидну дрскост и спиновани квазисарказам!

:dontunderstand:

Као католик имам право да у аватар ставим своје светитеље и блаженике.

Подсећам те да 400 хиљада верника РКЦ у Србији сваке године 10. фебруара слави Дан блаженог Степинца и да против тога немају ништа:

1. Србија и њене институције
2. СПЦ и њене институције
3. САНУ

Срби су били на просторима Хрватске и пре Турске царевине.Дубровчани и становници Корчуле су били срби римокатоличке вере.

Ја сам Србин римокатоличке вере, па пљујеш по мени и мрзиш ме. Блатиш моју цркву и мог верског поглавара и називаш их "смрадом".

Да ли то значи да мрзиш и некадашње дубровачке Србе?

Aha.

Trebali su odabrati smrdljivu zilotsku sektu. :hahaha:

Мошти светог Филарета Њујоршког (ЗИЛОТА)

http://1.***************/_qBH1LsXP_HI/S5lgwwHivoI/AAAAAAAAAOY/KIO1mf4uW-Y/s320/metrophi2a%5B1%5D.jpg

http://2.***************/_qBH1LsXP_HI/S5lXH-KTZ9I/AAAAAAAAAOQ/PbRSb4PeM5o/s320/met+philaret%232.jpg

Руска загранична Црква са њеним првојерархом Митрополитом Филаретом на челу,после много вапаја и обраћања посланицама туге официјалном Православљу да се врати на пут истине,коначно 1983 баца анатему на јерес екуменизма!

+++

http://sipp-bg.blogspot.com/2010/03/blog-post_11.html

Vidis mantrasu, sam si dao odgovor!
Srbi kad god u Hrvatskoj nisu bili politicki narod, dozivjeli su genocid, protjerivanje,
pokatolicenje, a u najboljem slucaju asimilaciju!

U danasnjim okolnostima, pred Evropom da nemate to hrvatskih srba, morali bi ste ih izmisliti!

Srbi su u Hrvatskoj nacionalna manjina i ne postoji način da se to izmjeni, a nema niti potrebe.

Sviđalo se to tebi ili ne. :lol:

Back