Srbija podstice katolicenje Srba!

Ne znam što ne odeš na neki izraelski sajt gde ćeš da okačiš sliku doktora Mengelea?

Менгеле је био ратни злочинац. Степинац није.

Менгеле је био нациста. Степинац није био усташа.

У Израелу је истицање слике Менгелеа забрањено. У Србији је истицање слика Степинца дозвољено.

Ко си ти да ми браниш на форуму нешто што је у држави дозвољено? :dontunderstand: Држављанин сам ове земље, по националности сам Србин, по вероисповести римокатолик, а Блажени Степинац је блаженик моје цркве који се у храмовима по Србији обележава 10. фебруара.

Podsticanjem srpskih izbjeglica na povratak u tkz. R. Hrvatsku, te i finansiranjem
istog, vlasti Srbije fakticki rade na katolicenju srpskih izbjeglica!

Ne mali broj vec se pokrstio, a taj proces sto je vec u istoriji vidjeno, bice okoncan
sa trecom generacijom!

Tako se Srbija ukljucila u ustaski program uvecanja katolicke bioloske mase,
pokrstavanjem Srba
!
Nije se Srbija ukljucila u ustaski program.Tadic i njegovi zuti se iz sve snage zalazu za taj ustasoizam. :evil:

Менгеле је био ратни злочинац. Степинац није.

Менгеле је био нациста. Степинац није био усташа.

У Израелу је истицање слике Менгелеа забрањено. У Србији је истицање слика Степинца дозвољено.
Ima još mnogo toga što nama smeta da idemo napred.

Ко си ти да ми браниш на форуму нешто што је у држави дозвољено? :dontunderstand: Држављанин сам ове земље, по националности сам Србин, по вероисповести римокатолик, а Блажени Степинац је блаженик моје цркве који се у храмовима по Србији обележава 10. фебруара.
Ko sam ja da mi smeta simbol pogroma Srba u NDH?
Ma stvarno?

mi hrvati

* Pogledaj profil
* Poruke na forumu
* Privatna poruka
* Тekstovi u blogu
* Dodaj u kontakte

mi hrvati nije na forumu
krvlju se topila košulja bila, nije je slomila nikakva sila
Snimi
Buduća legenda mi hrvati je velemajstor mi hrvati je velemajstor mi hrvati je velemajstor mi hrvati je velemajstor mi hrvati je velemajstor mi hrvati je velemajstor mi hrvati je velemajstor mi hrvati je velemajstor mi hrvati je velemajstor mi hrvati je velemajstor mi hrvati je velemajstor mi hrvati (avatar)

Učlanjen
08.03.2009.
Pol
muški

Reputaciona moć
4423

Guzo, hebo stepinca, ti i mrtve katolicis, aaaaa karijeru ces napraviti!

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ma sta da probaju, znas li ti zbog cega su hrvatski nacisti vodili i dobili rat????????
Da bi genocidom sveli ucesce srpskog stanovnistva u hrvatskoj ispod 3%, a ne da im daju status naroda!
Pa naravno.
I ako Srba tamo zaista bude ispod 3%, to znači da su hrvatski nacisti pobedili.
Ako se Srbi vrate, pa ih bude mnogo više od 3%, to će biti ozbiljan udarac za sve hrvatske naciste.

Pa naravno.
I ako Srba tamo zaista bude ispod 3%, to znači da su hrvatski nacisti pobedili.
Ako se Srbi vrate, pa ih bude mnogo više od 3%, to će biti ozbiljan udarac za sve hrvatske naciste.

Ej , jos cu ti jednom ponoviti:
Srbi bez statusa politickog naroda tamo nemaju nikakve sanse na opstanak!!!
A rat je i vodjen, samo zato sto su imali taj status pa ih u tim okolnostima ne bi mogli pretvoriti u politicke hrvate!!!!!

Ej , jos cu ti jednom ponoviti:
Srbi bez statusa politickog naroda tamo nemaju nikakve sanse na opstanak!!!
A rat je i vodjen, samo zato sto su imali taj status pa ih u tim okolnostima ne bi mogli pretvoriti u politicke hrvate!!!!!
I ja ću da ti dosadno ponovim:
Ako Srba u Hrvatskoj nema (što odgovara hrvatskim nacistima) oni se neće izboriti za političke statuse kojima streme.

Sa ove moje tačke gledišta, ti i hrvatski nacisti zastupate isti stav - želju da se Srbi ne vrate na svoja ognjišta.
Pošto ne verujem da ti želiš zlo srpskom narodu (za razliku od hrvatskih nacista) onda apelujem na tebe da promeniš svoj stav.

Ko sam ja da mi smeta simbol pogroma Srba u NDH?
Ma stvarno?

1. Степинац није симбол погрома Срба у НДХ, Степинац је спасавао Србе-католике од погрома.

2. Степинац уопште и није био усташа, тако да немам појма о чему говориш. Загребачки надбискуп, касније и кардинал, који је за живота испратио 4 власти: бечког цара, југословенског краља, усташког поглавника и комунистичког председника.

3. Степинац је Павелићу поручивао да ће се и њему и његовој држави обити о главу сваки некатолички злочин који почини, мислећи конкретно на масовна убиства Срба и то се и догодило - НДХ је пропала, а Степинац је у Загреб дочекао Тита и комунисте. Исто тако би дочекао и Дражу и четнике, да су они победили.

Posto si katolik
malo pricucni,
siguran sam da
tako bolje shvatas!!!!

Fratri su te ucili kako se
na tom jeziku bolje razumije!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Нису ме учили фратри ништа. У Војводини их и нема. Само код тебе, у твом завичају.

Одрастао сам у православној породици, као одрастао сам постао римокатолик.

1. Степинац није симбол погрома Срба у НДХ, Степинац је спасавао Србе-католике од погрома.

2. Степинац уопште и није био усташа, тако да немам појма о чему говориш. Загребачки надбискуп, касније и кардинал, који је за живота испратио 4 власти: бечког цара, југословенског краља, усташког поглавника и комунистичког председника.

3. Степинац је Павелићу поручивао да ће се и њему и његовој држави обити о главу сваки некатолички злочин који почини, мислећи конкретно на масовна убиства Срба и то се и догодило - НДХ је пропала, а Степинац је у Загреб дочекао Тита и комунисте. Исто тако би дочекао и Дражу и четнике, да су они победили.
1. Jeste
2. Zvanično je blagosiljao ustaše u njihovom poslu, a njegovo sveštenstvo je aktivno sudelovalo u sprovođenju genocida.
3. Gde Stepinac u svojoj poruci Paveliću spomenuo masovna ubistva Srba (ne tvrdim da nije, nego ne znam)? Pa ni to ne menja činjenice pod 1 i 2.

I ja ću da ti dosadno ponovim:
Ako Srba u Hrvatskoj nema (što odgovara hrvatskim nacistima) oni se neće izboriti za političke statuse kojima streme.

Sa ove moje tačke gledišta, ti i hrvatski nacisti zastupate isti stav - želju da se Srbi ne vrate na svoja ognjišta.
Pošto ne verujem da ti želiš zlo srpskom narodu (za razliku od hrvatskih nacista) onda apelujem na tebe da promeniš svoj stav.

Hebote, da li si ti u stanju da shvatis koliko je 2+2 ??????
Tamo Srbi ne mogu opstati, jer ne mogu stititi svoj identitet, te u najblazem slucaju bice ASIMILOVANI!!!!!
Zar onda ne vidis da se moji interesi ne mogu poklapati sa interesima hrvata!
samo nemoj ponovo da mi kazes kako ih ne mogu asimilovati, sto je eto blazi izraz za pokrstiti!

Hebote, da li si ti u stanju da shvatis koliko je 2+2 ??????
Zamisli, jesam.
Slučajno sam po struci elektrotehničar, pa bi bilo zlo da ne znam matematiku.

Tamo Srbi ne mogu opstati, jer ne mogu stititi svoj identitet, te u najblazem slucaju bice ASIMILOVANI!!!!!
Ne mogu biti asimilovani ako ih nema, a ako ih nema ako neće da budu asimilovani.

Zar onda ne vidis da se moji interesi ne mogu poklapati sa interesima hrvata!
Interesi Hrvata su da Srba nema u Hrvatskoj.
A tvoji?

samo nemoj ponovo da mi kazes kako ih ne mogu asimilovati, sto je eto blazi izraz za pokrstiti!
Ako nisu mogli biti asimilovani u doba Osmanlijskog carstva i Habzburške monarhije (kada je religija i politika bilo jedno) i uspeli su da sačuvaju svoj identitet baš će biti asimilovani u jednoj banana republici u kojoj većina stanovništva uopšte nije religiozna?

1. Jeste
2. Zvanično je blagosiljao ustaše u njihovom poslu, a njegovo sveštenstvo je aktivno sudelovalo u sprovođenju genocida.
3. Gde Stepinac u svojoj poruci Paveliću spomenuo masovna ubistva Srba (ne tvrdim da nije, nego ne znam)? Pa ni to ne menja činjenice pod 1 i 2.

"Ovaj čas primio sam vijest, da su ustaše u Glini postrijeljali bez suda i istrage 260 Srba. (...) Smatram ipak svojom biskupskom dužnošću, da podignem svoj glas i kažem, da ovo po katoličkom moralu nije dozvoljeno, pa Vas molim, da poduzmete najhitnije mjere, na cijelom teritoriju Nezavisne Države Hrvatske, da se ne ubije nijedan Srbin, ako mu se ne dokaže krivnja radi koje je zaslužio smrt." (Krišto, Jure : Katolička crkva i Nezavisna Država Hrvatska.)

може се рећи да је био у незгодно време на незгодном месту.
ипак ватикан не би себи забадао нож у стомак, да проглашава степинца за блаженим ако има доказа да је подржавао геноцид. те комисију који раде на томе, заиста су озбиљне и темељите и нису шарлатанске нимало.
међутим оно што можемо замерити степинчевој улози у ндх јесте нечињење и ћутање, грех "пилатовског" типа.
у целој ндх (чиними се, можда грешим) једино је једна бискуп директно осудио и супроставио се усташкој власти, мислим да је то био мостарски бискуп.
постоје и појединачни и позитивни примере, хрвата у ндх.
хрватица дијана будисављевић је спасила, око 10.000 српске деце из разних логора, више од шиндлера.

ljudi, a el se seca neko 1217. i toga da je Stevan Prvovencani primio kraljevsku krunu od Pape uz uslov da pokatolici narod? Corovic cak sugerise da smo zvanicno mozda bili i katolici te dve godine ;)

Al su ti zakljucci, pa prvu facu "hrvatske povjesti" bana Jelacica proglasio je srpski
Patrijarh Rajacic, sta su onda hrvati u tom periodu??

Krajiški feniks i logika! :hahaha:

"Ovaj čas primio sam vijest, da su ustaše u Glini postrijeljali bez suda i istrage 260 Srba. (...) Smatram ipak svojom biskupskom dužnošću, da podignem svoj glas i kažem, da ovo po katoličkom moralu nije dozvoljeno, pa Vas molim, da poduzmete najhitnije mjere, na cijelom teritoriju Nezavisne Države Hrvatske, da se ne ubije nijedan Srbin, ako mu se ne dokaže krivnja radi koje je zaslužio smrt." (Krišto, Jure : Katolička crkva i Nezavisna Država Hrvatska.)
Kada je ova izjava data? Koji dokumenti to potvrđuju?

Back