- Poruka
- 96.800
nego ko?Kada se razboli, ti ćeš ga lečiti?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego ko?Kada se razboli, ti ćeš ga lečiti?![]()
Hajde da pretpostavimo da ovo pričaš generalno gde sam ja samo okidač i gde ne misliš na mene lično.Ono što je žalosno jeste to što je on vakcinisan 100% a neće dete da vakciniše..
Zbog ovakvih likova stradaju deca ni kriva ni dužna
kako se leči veliki kašalj?Kada se razboli, ti ćeš ga lečiti?![]()
Nisam lekar, ne lečim se uz pomoć Gugla, ne znam.kako se leči veliki kašalj?
Mito, ne filozofiraj, ' leba tinego ko?
Svi antivakcinaši neće da vakcinišu svoju decu a oni su sve obavezne vakcine primili.Hajde da pretpostavimo da ovo pričaš generalno gde sam ja samo okidač i gde ne misliš na mene lično.
A ako misliš, nasumice optužuješ jer nigde nisam napisao šta ću, kako ću, jesam li ili nisam.
pričaš napamet, naročito ako mene svrstavaš u teSvi antivakcinaši neće da vakcinišu svoju decu a oni su sve obavezne vakcine primili.
Stvarno nemam nameru ulaziti u besmislene rasprave. Znam da nema svrhe. Samo mi je krivo što uvek ispaštaju oni koji nisu ni krivi ni dužni.
Kakva ironija"kad porasteš kazće ti se samo"
wait and see, što kažu drugovi englezi.Kakva ironija
Ne znam,neke sam prelezao,koje su bem li ga,ali tada nije bilo vakcina protiv njih.Ti pišeš o malim boginjama ali verovatno misliš na ovčije boginje.
Iluzorno je i povrh svega kažnjivo da se bilo ko javlja u temu ako pokazuje i najmanju sumnju vezanu za bilo koju vakcinu.
Javio sam se isključivo zbog uvreda koje su neki članovi nekažnjeno prosipali ovde. Ali nisam ni to trebao da radim. Krstarica nije mesto gde se o tome raspravlja. Jednoumlje vlada. Neće za navek. Što reče Zmaj, "kad porasteš kazće ti se samo"
činjenica je onoliko koliko je i da su vakseri zombiji ispranog mozga.Jos nesto da ti objasnim u vezi uvreda: kada kazem da su antivakseri najveci šljam i najveća stoka na planeti, to nije uvreda, to je takođe jedna činjenica koja treba da se svima ureže u mozak.
Dakle, potvrdjujes sve receno. To je to.činjenica je onoliko koliko je i da su vakseri zombiji ispranog mozga.
Tvoja potreba da dodaješ epitete i etiketiraš govori puno o tebi. Kada čovek nema argumente ili ne zna da se artikulisano izjasni, poteže za psovkama i vređanjem. Let it sink in.Dakle, potvrdjujes sve receno. To je to.
Retko gresim kad procenim ljude, a tebe sam 100% dobro procenio.
Lik bez trunke empatije. Ozbiljna F dijagnoza se krije tu.
To su ovčije, kod nas se i dalje ne daje vakcina protiv njih, za male boginje koje su mnogo opasnije se daje vakcina preko 40 godina.Ne znam,neke sam prelezao,koje su bem li ga,ali tada nije bilo vakcina protiv njih.
Znam samo da disu bile vakcine kada sam se rodio,a posle kada su napravljene '71. nismo smeli da ih pripmimo,ali sam '70-e primio vakcinu za velike boginje,ili Variolu,takzvanu.To su ovčije, kod nas se i dalje ne daje vakcina protiv njih, za male boginje koje su mnogo opasnije se daje vakcina preko 40 godina.
Baš si uporan, Mito.činjenica je onoliko koliko je i da su vakseri zombiji ispranog mozga.
čitaš li šta je napisano, to jest da je to odgovor na nešto?Baš si uporan, Mito.
Ko je tebe toliko iznervirao?
Ovo smatram ličnnom uvredom jer smo sinoć pisali u temi i izjavila sam da sam vakcinisana.
Testiraš sebe i svoje mogućnosti ili si baš toliko zadrt?
Jednoumlje u medicini vlada i da čovek ima jedno srce i dva bubrega.Iluzorno je i povrh svega kažnjivo da se bilo ko javlja u temu ako pokazuje i najmanju sumnju vezanu za bilo koju vakcinu.
Javio sam se isključivo zbog uvreda koje su neki članovi nekažnjeno prosipali ovde. Ali nisam ni to trebao da radim. Krstarica nije mesto gde se o tome raspravlja. Jednoumlje vlada. Neće za navek. Što reče Zmaj, "kad porasteš kazće ti se samo"
Talasa. Ja mislim da je samo to.Baš si uporan, Mito.
Ko je tebe toliko iznervirao?
Ovo smatram ličnnom uvredom jer smo sinoć pisali u temi i izjavila sam da sam vakcinisana.
Testiraš sebe i svoje mogućnosti ili si baš toliko zadrt?
Nisam morala da čitam, sinoć si isto to napisao iz čista mira ne kao repliku na nečije mišljenje ili uvredu.čitaš li šta je napisano, to jest da je to odgovor na nešto?
ako si se uvredila, onda ti smatraš da je njegovo " kazem da su antivakseri najveci šljam i najveća stoka na planeti," tačno. Jedino tako je ono što sam ja napisao takođe tačnoOvo smatram ličnnom uvredom jer smo sinoć pisali u temi i izjavila sam da sam vakcinisana.
ako si se uvredila, onda ti smatraš da je njegovo " kazem da su antivakseri najveci šljam i najveća stoka na planeti," tačno. Jedino tako je ono što sam ja napisao takođe tačno
Nisam morala da čitam, sinoć si isto to napisao iz čista mira ne kao repliku na nečije mišljenje ili uvredu.
nije iz čista mira nego kao odgovor da su antivakseri šljam. Obratio sam se direktno njemu, citirajući njegovu poruku. Tvoje selektivno čitanje i slobodna interpretacija je nešto što bi trebala sama da razvrstaš.Nisam morala da čitam, sinoć si isto to napisao iz čista mira ne kao repliku na nečije mišljenje ili uvredu.