Nevakcinisani sedmogodišnjak oboleo od tetanusa u Beogradu

,,,tachno,,, :ok:
,,,samo jedan primer,,,
,,,u jednoj tekstilnoj fabrici radnica se bila ubola na iglu od shivaće mashine,,,ta igla je bila tako chista, tako sjajna i neko vreme u upitrebi, da ni na kraju pameti ne ni bilo da je ta igla zarazhena tetanusom,,ali
,,,po protokolu primila je i antitetanusnu vakcinu,,,njoj na sreću i svih,,, jer
,,,igla je bila poslata u specijalizivanu mikrobioloshku laboratoriju /ne obichnu/,,,gde se dokazalo postojanje C.tetani,,,

,,,antivakseri niste u pravu po osnovu vakcina,,,
Ubodne rane su najrizičnije kad je tetanus u pitanju

znači preko 90% vakcinisanih
Na osnovu cega ovo znas?
Koga smatras vakcinisanom osobom?

antivaks propagande
Sta je to?

=================================

Gle ga GMO organizam, zamislja da je nekog "skolovao" svojim "cinjenicama"...

GMO poznat kao "daj dokaze"
...a zamislja da je Ispitana i dokaza bezbednost za trudnice. ne zna kako i ne moze da objasnim, ali je dokazano.
...a zamislja da je Ispitana i dokaza bezbednost na muski fertilitet. ne zna kako i ne moze da objasnim, ali je dokazano.
...a zamislja da osoba sa stanjem cestih padanja u nesvest i na najmanji bol moze da radi kao medicinska sestra, a prima ubod igle javno pred TV kamerama...

Zemljo, otvori se...

u jednoj tekstilnoj fabrici radnica se bila ubola na iglu od shivaće mashine,
u jednoj jedna na jednoj - vidi, ja tako ne znam da komunicarm, za mene to nije razmena informacija
,,,zini da ti kazhem,,,😋,,,
,,,onako usput,,,napisao sam nekoliko puta,,,i dosta je bilo,,, :pivce:
e, pa ako je takav slucaj, onda je to sasvim drugo, ... ali ni tako ne znam da komunciram, moras da mne naucuis:

bila jednom jenda, u jednoj i jedanput se... pricas bajke matorom coveku

u jednoj jedna na jednoj - vidi, ja tako ne znam da komunicarm, za mene to nije razmena informacija

e, pa ako je takav slucaj, onda je to sasvim drugo, ... ali ni tako ne znam da komunciram, moras da mne naucuis:

bila jednom jenda, u jednoj i jedanput se... pricas bajke matorom coveku
,,,osh da ti dam i matichni broj pacijentkinje,,,ili velichina brushsltera,,,

Poslednja izmena:
Na osnovu cega ovo znas?

Koga smatras vakcinisanom osobom?

Sta je to?

=================================

Gle ga GMO organizam, zamislja da je nekog "skolovao" svojim "cinjenicama"...

GMO poznat kao "daj dokaze"
...a zamislja da je Ispitana i dokaza bezbednost za trudnice. ne zna kako i ne moze da objasnim, ali je dokazano.
...a zamislja da je Ispitana i dokaza bezbednost na muski fertilitet. ne zna kako i ne moze da objasnim, ali je dokazano.
...a zamislja da osoba sa stanjem cestih padanja u nesvest i na najmanji bol moze da radi kao medicinska sestra, a prima ubod igle javno pred TV kamerama...

Zemljo, otvori se...
Umeš li ti da komuniciraš bez glupih i bespotrebnih kvalifikacija ili da ne komuniciramo uopšte?

Zvanični podaci su javno dostupni, koga zvanična nauka ne zanima postoje forumi i za to.

Umeš li ti da komuniciraš bez glupih i bespotrebnih kvalifikacija
Rece rekome neko ko navodi nekakve grupe i gura druge u te grupe, a "misljenje" ima za tu grupu, a ne za onoga ko je nesto pita...
ili da ne komuniciramo uopšte?
Ostao bih bez klasifikovanja kao nesto sto nisam, guranja u nekakve grupe kojima ne pripadam i govorenja da mislim nesto sto ne mislim...
To bi bio znacajan napredak.

Zvanični podaci su javno dostupni,
A tacni su...kako?

I ne znam sta ignorises legitimno pitanje "koga smatras vakcinisanom osobom?"
U USA te nisu smatrali vakcinisanim protiv Covida, dok nisi primio i 2 boostera nakon prve doze.

koga zvanična nauka ne zanima postoje forumi i za to.
Ma, dobro, dobro, hoces onda ti nezvanicno i svojim recima, da objasnis kako je ispitana i dokazana bezbednost i za trudnice i na fertilitet muskaraca, naprimer?

,,, ajdeee,,,
,,, antivakseri zbor,,,
da nema vas takvih niko ne bi bio antavakser, ali vama ne dopire do svesti: silom cete tesko, u cali podmiciju, kazem ti
Говорници су подсетили да се у Републици Српској припрема нацрт закона којим би се укинула слобода избора родитеља у одлучивању о вакцинацији, те да је намера власти да се невакцинисаној деци забрани приступ предшколским установама, а њихови родитељи новчано кажњавају.https://srbin.info/videobanja-luka-strucnjaci-i-roditelji-ujedinjeniproizvodjaci-sami-navode-opasne/#gsc.tab=0

Бура у Бањој Луци: Родитељи устали против принудне вакцинације деце, стоп присили!

Poslednja izmena:
Удружење грађана „Родитељи ЗА права дјеце“

удружењe „Лекари и родитељи за науку и етику“

Kako antivakseri vole da se kriju iza ovakvih naziva, nauka, etika, prava deteta... u stvarnosti se bore protiv sva tri.

Treba da se pobratime sa udruženjima "kkk za prava crnaca" i "isis za slobodu govora i seksualnog opredeljenja" :mrgreen:

Rece rekome neko ko navodi nekakve grupe i gura druge u te grupe, a "misljenje" ima za tu grupu, a ne za onoga ko je nesto pita...

Ostao bih bez klasifikovanja kao nesto sto nisam, guranja u nekakve grupe kojima ne pripadam i govorenja da mislim nesto sto ne mislim...
To bi bio znacajan napredak.

A tacni su...kako?

I ne znam sta ignorises legitimno pitanje "koga smatras vakcinisanom osobom?"
U USA te nisu smatrali vakcinisanim protiv Covida, dok nisi primio i 2 boostera nakon prve doze.

Ma, dobro, dobro, hoces onda ti nezvanicno i svojim recima, da objasnis kako je ispitana i dokazana bezbednost i za trudnice i na fertilitet muskaraca, naprimer?
O čemu ti to?
Očekuješ diskusiju, odgovore i pravdanje od nekoga koga ničim izazvano nazivaš GMO organizmom. Kad budeš vodio pristojne i konstruktivne razgovore dobićeš i takve odgovore.

Očekuješ diskusiju, odgovore i pravdanje
Ne ocekujem.
od nekoga koga ničim izazvano nazivaš GMO organizmom
Ne lozi se.
Sta je bilo namenjeno tebi i pitanje za tebe, ja sam te i citirao.

Nakon toga sam napravio podelu poruke sa ===========================

Nazivanjem GMO organizma potice odavno i sa druge teme.
Nema koga taj GMO organizam nije uvredio, vredjao, nipodastavao, nazivao, diskreditovao, omalovazavao, ponizavao...Izmedju ostalog.

Kad budeš vodio pristojne i konstruktivne razgovore dobićeš i takve odgovore.
Upravo je suprotno i upravo ti to radis drugima.

Pominjes neke grupe, guras druge u te grupe, govoris sta ta grupa i oni iz te grupe misle...
Znas unapred i sta neko misli i sta ce da kaze i komentarises to, a ne ono sto neko zaista misli i sto ce neko zaista reci.

Kako antivakseri vole da se kriju iza ovakvih naziva, nauka, etika, prava deteta... u stvarnosti se bore protiv sva tri.
videli od nas amera, ali ti se postavljas kao sudija, a vas nalet je zavrsio katastrofalno, cak mi moramo da vas stitimo od gnevnog naroda
https://www.zerohedge.com/medical/rfk-jr-says-officials-exploring-feasibility-breaking-mmr-vaccine
“Immunizations for measles, mumps, and rubella would be best administered as three separate vaccines,” a spokesperson for the Department of Health and Human Services (HHS) told The Epoch Times in an email. “Standalone vaccinations can potentially reduce the risk of side effects and can maximize parental choice in childhood immunizations.”

President Donald Trump in September called for people to take separate shots against measles, mumps, and rubella.

Donald i JFK retard su bruka za USA, pokazatelj koliko je ta država propala.
vredjanje ce vam se obiti o glavu
Kojom logikom sa tri vakcine posebno smanjuješ rizik? Tri bockanja, tri mogućnosti za reakciju, anafilaktički šok, bilo šta. Koja je osnova da se tvrdi da je rizik manji, jfk-ov osećaj?
ja cak ne moram ni da znam, eto, ali je fakat da mnogi nisu davali deci sve odjednom, a logika je da bi se znalo ako neka proizvede nezeljenu realkciju, koja je tacno, a ne da se sumnja na 3, a ne zna koja
p.s. secam se odlicno, da smo neke mogli odjednom, ali doktorka, pedijatar je pristala da dodjemo i drugi put

Donald i JFK retard su bruka za USA, pokazatelj koliko je ta država propala.
pa ko je zasluzan za warp speed vakcinaciju za vreme kovida, ako ne donald?
Kojom logikom sa tri vakcine posebno smanjuješ rizik? Tri bockanja, tri mogućnosti za reakciju, anafilaktički šok, bilo šta. Koja je osnova da se tvrdi da je rizik manji, jfk-ov osećaj?
ja sam ti rekao kako smo mi nasu decu, sada tinejdzere, vakcinisali u usa, a sada se doslo na to isto, pise za pismene na linku!
sta ti radis, diskonektovan od realnosti i fakata? vredjas! za vreme kovida ste sejali strah i pretnje, a sada ste spali na bajke i besnjenje, sami ste krivi za porast broja anti-vaksera, zato ti u stvari penis
Vidi se da misliš kako ne moraš da znaš ali da smatraš da opet možeš da laješ.
:mazipsa:
.

Back