Srbija na istorijskom politickom raskršću : uci u EU ili se ujediniti sa Rusijom ?

Koju od ovih ponudzenih opcija podrzavate

• Ukupno glasova
    533
ja sam oduvek voleo Balaševića uvek me je iznenađivao svojom lucidnošću , i u jednom momentu prosvetljenja je napisao sledeći tekst koji ja inače potpuno razumem i podržavam jer sam i sam pripao onim generacijama koji su provečeni kroz ratne strahote ovoga podneblja

" Dao sam ti jednu dobru godinu života, najbolju možda.
Veliki vračevi medicine rascepe grudi kao naranču i spuste novo srce u njih, pažljivo zatvorenih šaka kao da vraćaju vrapčića u gnezdo, razdvoje skalpelom svetlo od tame u mutnom jezgru zenice, bajaju, pokrenu nepokretno, čudotvore nad ljudima, pa opet ni oni ne mogu da mi vrate moju otrgnutu 19-tu godinu nikad više. Ali proklet da sam ja sam bar imao 20-tu i 21-u i još neke 20-te i 30-te, za razliku od dečaka na čije crno uokvirene fotografije svakodnevno nailazim na predzadnjim stranicama štampe. Oni ostadoše u 19-toj, zaljubljeni, zaigrani, zbunjeni ne dospevši da svoje olovne vojnike razdvoje od olovnih zrna podmetnutih mu u džepove tako bezbožnički.
Ne brate Kaine, ne zovi me u polje, ne mami me zalud da prošetamo minskim poljem moj grešni sivo maslinasti brate.
Poturi nekog drugog dobrovoljca na branike svoje neprilagođenosti i nesposobnosti, okači neku drugu metu na svoje kartonske bedeme.

Nema mojih u ovom ratu naših.
Znam ne može to tek tako, čičak izdaje kaći se ove jeseni na sve strane. I meni će ga već neki mangup prilepiti na leđa onako u prolazu sve tapšući me po ramenu prijateljski.
Razmišljao sam o tome koga izdati kad mi ostane da biram samo između nas dvoje.
Žalim, ali prestar sam da bih izdao sebe još jednom. Odjebi JNA, dosta je bilo"

ja bih samo ono odhebi JNA preimenovao u "ODHEBI Srbijo prepuna idiota"

toliko

ODJEBALI bi mi vas.ali NECETE vi od nas

- - - - - - - - - -

Да ли ти схваташ да ми, без савезника, не можемо ништа да учинимо.

dzabe objasnjavati,nikad nece shvatiti da NIKO nemoze bez saveznika,ni rusija,kina,amerika NIKO.jedino bi po njima srbija trebala sama da ide ,,trecim ,, putem.a kad pitas koji je to treci put nikad nemaju pametan odgovor.oni nisu ni za EU ni za ameriku jer osecaju da su to nasi neprijatelji,ali posto nemogu sa njima pocinju da mrze i samu pomisao da moramo da idemo sa rusijom.izuzimam ovde poneke madjare, hrvate koji mrze i nas i rusiju pa se patoloski boje saveza rusije i srbije jer znaju da bi tad srbija bila mnogo mocnija i za njih SUPER sila

neutralnost, naravno

ko normalan zeli da se ujedinjuje sa rusijom?
ta drzava se sigurno ne bi zvala rusko - srpska federacija, vec jednostavno, kao i dosad - rusija.
najvise sto bi dobili je status neke pokrajine, eventualno.

Nema sanse - i ako se , ne daj Boze ujedinimo sa EU - propalom i bankrotiranom , iz koje zeli da pobegne makar pola drzava clanica , a jedan Island nece ni da pregovara o ulasku u tu sklepanu tvorevinu , ostace nam naziv Srbija bez Kosmeta ... Dakle , ime ostaje i u ovoj Rusko Srpskoj Integraciji - a zajednica ce biti federativnog tipa - ili Imperija ( zavisno od dogovora Rusije i Srbije ) .....

Nema sanse - i ako se , ne daj Boze ujedinimo sa EU - propalom i bankrotiranom , iz koje zeli da pobegne makar pola drzava clanica , a jedan Island nece ni da pregovara o ulasku u tu sklepanu tvorevinu , ostace nam naziv Srbija bez Kosmeta ... Dakle , ime ostaje i u ovoj Rusko Srpskoj Integraciji - a zajednica ce biti federativnog tipa - ili Imperija ( zavisno od dogovora Rusije i Srbije ) .....

dakle umrecu od smeha.

ti stvarno mislis da ce rusija promeniti naziv svoje drzave u rusko - srpska federacija ako integrise teritoriju koja sve sa kosmetom ima manje stanovnika od moskve ?

dakle umrecu od smeha.

ti stvarno mislis da ce rusija promeniti naziv svoje drzave u rusko - srpska federacija ako integrise teritoriju koja sve sa kosmetom ima manje stanovnika od moskve ?

Naravno da hoce .... Kako se vec dogovorimo .... Unija Rusije i Srbije - nije ni to los naziv ..... Moze i Evrazijska Unija - ako se tu nakupi jos drzava - ali ja se zalazem za ujedinjenje Rusije i Srbije na federalnoj osnovi , a ostale drzave kako hoce , mogu nam se pridruziti i na nekoj drugoj integrativnoj osnovi .... Mi sa Rusijom moramo biti u istom drzavno - pravnom okviru - da bi se potpuno obezbedili , jer ko zna sta nosi dan , a sta nosi noc !!!

I procedura izlaska iz drzavne zajednice mora biti restriktivna , kako bi se onemogucili zapadni neprijatelji da nam razbiju drzavu , kao sto su radili sa SFRJ i Kraljevinom Jugoslavijom .... Recimo , za izlazak iz zajednicke drzave mora biti 2/3 ska vecina gradjana i moraju se saglasiti parlamenti obe drzave - takodje 2/3 vecinom poslanika .... nesto slicno kako je Lisabonski ustav ( sporazum ) tretirao nacin izlaska neke drzave iz EU , ali ipak malo fleksibilnije i demokraticnije - jer ipak mi nismo nacisticka olos iz EU - koja nije ni predvidela leglan nacin izlaska iz EU .......

Poslednja izmena:
Ove Borine teme o uniji sa Rusijom su već legendarne. :lol: Ali ono što je još legendarnije je to što čim tema padne na kraj prve strane, ili nedajBože predje na drugu stranu, Bora uredno prokomentariše nešto i drži ih u našem vidnom polju, da nam se ne bi desilo da slučajno zaboravimo na tu ideju. :lol:

Agresivni marketing. :lol:

Na avio salonu ,,La Burze ,, u Parizu glavne zvezde su bili SU - 35 i helikopter Ka - 52 ,,Aligator ,, ....

f4597b7f2bb1.jpg

Prvi kupci Ka - 52 bice vojska Iraka - u okviru kupovine od 4,5 milijardi dolara - ranije ugovorenog , a danas potvrdjenog u Parizu .

http://www.avanturist.org/redirect/...zMDYxNy85NDM5MTIwNzcuaHRtbCNpeHp6MldVcmdzeEtN

Kad se ujedinimo sa Rusijom ovi avioni i helikopteri bice postavljeni i u Srbiji i bice nasi isto toliko koliko i Ruski - jedan drzava - jedna vojska !

Под шум рата Кремља са геjами Батька Лукашенко одлучио да се врати у кривични кодекс чланку за содомију. :) :) :)
Тренутак више него добар: пример суседа показује да ће људи га подржавају.

У Русији се добија све нове и нове законе против "не-традиционалне" љубави. Подсетимо, педерима и лезбејкама по директним наредбама Владимира Путина забрањено усвајање деце. Штавише, не само за Русе, већ и о странцима који желе да усвоје децу из Русије. Закон који забрањује промоцију хомосексуалности у Русији уведен мало раније. Али, то је оно што Путин још није одлучио очигледно - тако да је лишавање слободе за саму чињеницу нетрадиционалних секс занимања.

Подробнее: http://www.rosbalt.ru/exussr/2013/06/17/1141467.html

"Боље је бити диктатор, него педером.." (ц) :D

dzabe objasnjavati,nikad nece shvatiti da NIKO nemoze bez saveznika,ni rusija,kina,amerika NIKO.jedino bi po njima srbija trebala sama da ide ,,trecim ,, putem.a kad pitas koji je to treci put nikad nemaju pametan odgovor.oni nisu ni za EU ni za ameriku jer osecaju da su to nasi neprijatelji,ali posto nemogu sa njima pocinju da mrze i samu pomisao da moramo da idemo sa rusijom.izuzimam ovde poneke madjare, hrvate koji mrze i nas i rusiju pa se patoloski boje saveza rusije i srbije jer znaju da bi tad srbija bila mnogo mocnija i za njih SUPER sila

Потпуно си у праву.

neutralnost, naravno

ko normalan zeli da se ujedinjuje sa rusijom?
ta drzava se sigurno ne bi zvala rusko - srpska federacija, vec jednostavno, kao i dosad - rusija.
najvise sto bi dobili je status neke pokrajine, eventualno.

Zapad ti ne dozvoljava neutralnost

Bolje biti ruska pokrajina nego okupaciona zona-kolonija NATO pakta.

Poslednja izmena:
Rusi ce ubuduce sami praviti nosace helikoptera tipa ,,Mistral ,, .....

Российские корабелы могут сами строить корабли типа "Мистралей"

"ОСК будет приветствовать решение ограничиться строительством первых двух кораблей типа "Мистраль", потому что это вопрос дальнейшего развития отечественных предприятий", - сказал Захаров.

РИА Новости http://ria.ru/defense_safety/20130329/929959709.html#ixzz2WehOTjtI

930012592.jpg

E, cim se ujedinimo ovo ce biti i nasi brodovi .....

Back