Srbija na Brozovom putu: Nesvrstan sam, tim se dičim

Ево образаца имбецилског размишљања :mazi:

Problem demokratije jeste u tome što se takvima kao što si ti dozvoljava pravo na izražavanje mišljenja... imaš, nažalost pravo da mislis tako, kao što i ja smatram imbecilnim nekog ko razmišlja poput tebe, ali ga ne nazivam imbecilom, osim ako to ne traži od mene, pa evo...imaš tu čast!

Biti "nesvrstani" je imalo nekog smisla dok su postojali blokovi,a sada to je jedno veliko nista,cista 0...navodno, vecina tih "nesvrstanih" nisu priznali KiM pa to je izgleda zahvalnost Srbije prema tom plemenitom cinu.:dash:

E to je spoljna politika koju vodi nas mudri ministar spoljnih poslova..Miskov mali ode u PRESS istrtlja kako nece kod Hrvata na more i da vise voli Putina od Obame i vec pocinje masovna onanija na pomen njegovog imena....pokojni Nikola Secerovski bi bolje vodio ovaj nas brod od dvojca Bo Ta-Jeremic....tu mislim na srpsku spoljnu politiku.:rtfm:

biti nesvrstan u vreme kada postoji samo jos jedan blok, alaviji i bezoraziji nego ikada dosad nije velika nula, a to sto nesvrstani dosad nisu priznali Kosovo...to su nam dali na staru slavu

Back