Motoristi na putu za NS

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma nisam ni video to za papirić, ***** ga papirić. Imam račun sa Lukoil pumpe gde sam sipao gorivo, al' da mu i to dam, rekao bi "ko zna čiji je to račun", itd. Nije njemu lako.

Ljudima poput njega nikad ništa ne možeš objasniti, a realno i ne zaslužuju da gubiš vreme na njih.
ma meni smesno sta se sve ovde pise i ko ovde danas pise...nekad je ovo bio ugledan i respektabilan politicki forum sa vrhunskim sagovornicima cak i ne retko sa javnim licnostima...a sta je postao i kako je postao ovo sto je danas...jeza.

то је доказ да си био а не фотографије које можеш да добијеш од било кога

ја сам данас рецимо добио фотографија пуно од пријатеља који су били такође.. па могу да их овде постављам као своје јел...

ал ова све доказује...
Pogledajte prilog 1810357
Браво капетане, истрајно, до победе!
🤗

НА свим протестима је интернет баговао, преевишее људи.
u novom sadu danas, kraj same zeleznicke stanice ili ti raskrsnice bul oslobodjenja i bul jase tomica je bagovao net
tako je bilo i nekih 50 metara odatle ...

sve posle toga nije bilo problema

a kamoli kad se podje ka centru

znam sta pricam, i svi mi novosadjani odlicno znamo, pusti price i mantre...

u novom sadu danas, kraj same zeleznicke stanice ili ti raskrsnice bul oslobodjenja i bul jase tomica je bagovao net
tako je bilo i nekih 50 metara odatle ...

sve posle toga nije bilo problema

a kamoli kad se podje ka centru

znam sta pricam, i svi mi novosadjani odlicno znamo, pusti price i mantre...
Ја кад сам била онда на митингу у НС исто ми нет није радио ногде у граду, све док нисмо прешли Петроварадин.

Ја кад сам била онда на митингу у НС исто ми нет није радио ногде у граду, све док нисмо прешли Петроварадин.
radio je net danas. sve od raskrsnice bul oslobodjenja i kralja petra pa nadalje, bezi kakvih problema tokom citavog dana i psole cutnje od 16 minuta

ovde je podosta neistine receno u smaoj komunikaciji od toboz njegovog prelaska klisanskog mosta i toboz ualska u grad i stajanja odmah karj trznog centra big i kafe loft u bigu.

posle toga rekoh, ok posalji dokaz da vidimo gde si, i kada dodjes u grad (a ne iy te pripizdine, predgradja javi se gde si)
rekao je posle cutanja od 16 min da ide do centra

narvano posle toga ni traga dok nije toboz otisao nazad kuci hitno zbog oobaveza ,a poruka sijaset da dokaze prisustvo makar u novom sadu ali ne sa tudjim fotografijama vec onako recimo kao ja sa papiricem je izignorisao -
kaze da bas to nije procitao :mazi:

da mu i poverujes da jednu poruku ovde ne procita...ali to je bilo napisano SEDAM OSAM PUTA :lol:

pusti pricu...

radio je net danas. sve od raskrsnice bul oslobodjenja i kralja petra pa nadalje, bezi kakvih problema tokom citavog dana i psole cutnje od 16 minuta

ovde je podosta neistine receno u smaoj komunikaciji od toboz njegovog prelaska klisanskog mosta i toboz ualska u grad i stajanja odmah karj trznog centra big i kafe loft u bigu.

posle toga rekoh, ok posalji dokaz da vidimo gde si, i kada dodjes u grad (a ne iy te pripizdine, predgradja javi se gde si)

narvano posle toga ni traga dok nije toboz otisao nazad kuci hitno zbog oobaveza ,a poruka sijaset da dokaze prisustvo makar u novom sadu ali ne sa tudjim fotografijama vec onako recimo kao ja sa papiricem je izignorisao -

da mu i poverujes da jednu poruku ovde ne procita...ali to je bilo napisano SEDAM OSAM PUTA :lol:

pusti pricu...
Ма пусти човека..зашто би лагао.
Шта си ти замислио да имаш хипотеку над протестима :lol:

Ма пусти човека..зашто би лагао.
oko ovih dolazaka laze

eh zasto bi...
Шта си ти замислио да имаш хипотеку над протестима :lol:
taman posla

samo ovo prolazi

1762035317377.png

a ne sizifove mantre...

Ја срећна да сте ви били, кад већ ја нисам могла, ајде...
samo ovaj pecat prolazi

1762035349981.png

za neke nije potreban, recimo za tebe nije

a za takvde poput njega i jos nekih tu - i te kako

sve ostalo -PRAZNA PRICA

PS

vamo nam slika eben papaju i sok od neprcanog kivija sa kariba i honolulua
a tesko mu bilo fotkati papiric sa natpisom sizif ?

ajde molim te....

Како знаш да је непрцан? :rotf:
pardon, neprskan ;)
И заборавио си гуштера а није блавор!
kako cu zaboraviti ''gospodina'' ?

jel mu to bese pred rucak na karibe ? bem li ga na marsu gde vec...

e to ne propusti fotkati

i sta je sve jeo

dobro ne fotka reakciju svog stomaka na sva ta jela

ali je zato propustio danas posle toliko poruka da fotka bas pecat ?

1762035709748.png

pardon, neprskan ;)

kako cu zaboraviti ''gospodina'' ?

jel mu to bese pred rucak na karibe ? bem li ga na marsu gde vec...

e to ne propusti fotkati

i sta je sve jeo

dobro ne fotka reakciju svog stomaka na sva ta jela

ali je zato propustio danas posle toliko poruka da fotka bas pecat ?

Pogledajte prilog 1810437
Излизаће ти се фотка колко си је пута већ окачио! Аман! :rotf:

pusti pricu...
Tržni centar BIG je tačno na 7 minuta vožnje od Železničke stanice. Motorom 5 minuta.

Tako da te tvoje baronije da je to "predgrađe na 30 kilometara od grada" ostavi za one forumaše sa jeftinijim ulaznicama.

Look at the shoes you're filling
Look at the blood we're spilling
Look at the world we're killing
The way we've always done before
Look in the doubt we've wallowed
Look at the leaders we've followed
Look at the lies we've swallowed
And I don't want to hear no more

Tržni centar BIG je tačno na 7 minuta vožnje od Železničke stanice. Motorom 5 minuta.
можда ово звучи наивно за неког ко није у нс
Tako da te tvoje baronije da je to "predgrađe na 30 kilometara od grada" ostavi za one forumaše sa jeftinijim ulaznicama.
да то је одмах псоле ебенго КЛИСАНСКОГ МОСТА и улазак у нови сад

НОВОСАЂАНИМА ЈЕ КЛИСА ПРИПИЗДИНА

РЕКЛИ СМО ЈАВИЋЕШ СЕ де си када дођеш у град.... тад си тек тобож ушао прешао мост

али те псоле нема

а нема ни печата, тј доказа кој исмо ркелида ћемо оставити, уф ти јадан ниси видео ДЕСЕТАК ПОРУКА О ТОМЕ

твоје лагариеј остваи неком другом

теби бар сизифе ниеј проблем ФОТКАТИ ЗАР НЕ ?

па ти нас овде иѕвештаваш кад једеш папају , џамболају, и шта све чудновато са обале кариба а вамо си стисо дупе да фоном опалиш један папирчић? :mazi:

Evo danas sam ga koristio. :mrgreen:

Pazi ovog gospodina sa 50m udaljenosti.

Pogledajte prilog 1801998
да не причамо о глистама које сликаш у хонолулу...

а вамо стисла гуза ѕа обичан ддоказ да си био у нс данас ?

ајде молим те

ништа ти више не верујем, и за то имам сво оправдање

ако може глиста са кариба а може и фоткица са натписом сизиф !

Back