Motoristi na putu za NS

Tamo smo stajali gde sam slikao, na 100m od McDonald's-a. Morao sam da se vratim za BG zbog neodložnih obaveza, većina mojih drugova su ostali. Ali biće još dolazaka svakako, a posle izbora slavimo u BG.
Ništa ti ne verujem
Više puta sam rekao slikaj papirić na papiriću napisi sizif

Dakle? Mani nas tvoji izgovora

IMG_20251101_122857.jpg
IMG_20251101_123824.jpg

Nisam ni video to što si pisao za papirić,
мани се...
само то ниси видео ? написано је МНОГО ПУТА ОД САМОГ ПОЧЕТКА ТЕМЕ

ништа ти се не признаје ако не будеш из новог сада послао макар једну фотку на којој ћешусликати совју руку како држи папирче а на папирчету
''сизиф''

ови трикови не пију воду...
ниси видео јел
а јес јес, прекључе у хоналулу јутрос на врелом асфалту србије...

:mazi:

ајде , да видимо , хоћемо ли видети данас фотографију из нс , САМО ДЕО РУКЕ, ПРСТЕ , КАКО ДРЖЕ ПАПИРЧЕ НА КОМ ПИШЕ ''СИЗИФ'' ?

се кладимо ? :lol:
ни ово ниси видео
jednom mi je rekao da su njega uzivo videli i mogu da potvrde to likovi poput, alter ego, paula...
cim ih je nabrojo, sve bese jasno :lol:

od svih, ono bas alter paula... :lol:

a sad i ti kontra boticu ? :per:

deder, kladimo se, ako stigne fotkica , na fotkici moped, i rucica koji drzi papirce ''sizif'' onda se ja hladim mesec dana, u suprotnom ti ?
ово ниси видео , добро није пост теби написан
sat i po smo sedeli u Loftu, mogao si doći da si hteo.
немој сад лагати
ти си се овде после уводног поста јавио када си тобож стигао у нови сад
рекао си да си у тржном центру биг што је насамом уласку у град после клисанског моста са десне стране У ЊЕМУ ЈЕ И КАФЕ ЛОФТ У КОЈЕМ СИ СЕО ДА ПОПИЈЕШ КАФУ
време је било 10.24 , да си ту седео још сат и по пропустио би 16 минута тишине испред станице . како год .
izaberi mesto kad dodjes,big je predgrade ulazak u ns
ЕВО ОВО ЈЕ ДОКАЗ ДА САМ ТИ ТАДА КАДА СИ ТОБОЖ УШАО У НС И БИО У БИГ ЦЕНТРУ написао да изабереш место када дођеш у град, биг је предграђе улазак у нс

Е ОД ТАД СЕ ПРАВИШ МУТАВ а сад изврћеш

рекао си после одавања почасти 16 минута ћутања да сте оставили моторе и отишли уцентар, ја правац центар али тебе од тада нема и наравно после оп ла утеко нема га , журио

није ти тобож уцентру радио телефон...

свима је у центру радио телефон , нет, без проблема , проблем је биосамо мало код станице неких 50 метара ...

мутиш као и 01.02.2025

био си ал си дух очито нико те не види

мани се...
само то ниси видео ? написано је МНОГО ПУТА ОД САМОГ ПОЧЕТКА ТЕМЕ

ниси видео јел

ни ово ниси видео

ово ниси видео , добро није пост теби написан

немој сад лагати
ти си се овде после уводног поста јавио када си тобож стигао у нови сад
рекао си да си у тржном центру биг што је насамом уласку у град после клисанског моста са десне стране У ЊЕМУ ЈЕ И КАФЕ ЛОФТ У КОЈЕМ СИ СЕО ДА ПОПИЈЕШ КАФУ
време је било 10.24 , да си ту седео још сат и по пропустио би 16 минута тишине испред станице . како год .

ЕВО ОВО ЈЕ ДОКАЗ ДА САМ ТИ ТАДА КАДА СИ ТОБОЖ УШАО У НС И БИО У БИГ ЦЕНТРУ написао да изабереш место када дођеш у град, биг је предграђе улазак у нс

Е ОД ТАД СЕ ПРАВИШ МУТАВ а сад изврћеш

рекао си после одавања почасти 16 минута ћутања да сте оставили моторе и отишли уцентар, ја правац центар али тебе од тада нема и наравно после оп ла утеко нема га , журио

није ти тобож уцентру радио телефон...

свима је у центру радио телефон , нет, без проблема , проблем је биосамо мало код станице неких 50 метара ...

мутиш као и 01.02.2025

био си ал си дух очито нико те не види
Nisam video ništa za papirić, a i da sam video verovatno bih crkao od smeha.

Nisam ja išao u NS da bih tebi nešto dokazivao, ako me razumeš.

Nisam video ništa za papirić, a i da sam video verovatno bih crkao od smeha.

Nisam ja išao u NS da bih tebi nešto dokazivao, ako me razumeš.
наравно да ниси ни ишао ,
нестао ти траг после одавања тишине и одласка у центар, нестао ти нет јел и ако ником није нестао у центру
ма добро сизифе... лажеш а ја са петљанцима немам се шта настављати

наравно да ниси ни ишао ,
нестао ти траг после одавања тишине и одласка у центар, нестао ти нет јел и ако ником није нестао у центру
ма добро сизифе... лажеш а ја са петљанцима немам се шта настављати
Ti si umislio da sam ja išao zbog tebe, ali moram da te razočaram, ipak nisam.

Rekao sam ti gde sam, sat i po smo sedeli tamo u kafiću, jeli i pili, ti nisi došao. Ostavili motore na Lukoil pumpi blizu železničke, gde sam sipao gorivo i uzeo kafu, i peške išli do McDonaldsa gde više od gužve nismo mogli ni da prođemo. Posle se vratili peške po motore, i preko Rume se vratili za Beograd drugar i ja. Bezuspešno pokušavao da pošaljem neku sliku na forum, ali internet nije radio kod McDonaldsa. Naravno da nisam čitao sedam strana poruka na temi dok se nisam vratio u Bg.

To da li ti veruješ ili ne veruješ je samo tvoj problem.

Rekao sam ti gde sam, sat i po smo sedeli tamo u kafiću, jeli i pili, ti nisi došao
немој сада лагати, ЈАВИО СИ СЕ У 10.23 овде , да си стигао у БИГ ЦЕНТАР , који је јебена периферија и предграђе , прва ебена ствар кад прођеш КЛИСАНСКИ МОСТ И УЂЕШ У НС ОДМАХ ПОРЕД МОСТА С ДЕСНЕ СТРАНЕ ТРРЖНИ ЦЕНТАР У ПРИПИЗДИНИ

рекао сам ти на то :
кад дођеш у град, јави дге хоћеш и рекао сам да је БИГ УЛАЗАК У ГРАД И ПЕРИФЕРИЈА...
ми новосађани то не сматрамо градом и не живимо поред ебеног клисанског моста на периферији ,ЗНАШ МИ КОРИСТИМО ТРЖНЕ ЦЕНТРЕ ПОПУТ ПРОМЕНАДЕ У САМОМ ЦЕНТРУ МАЛТЕНЕ ТЈ НА ЛИМАНУ И ТАКО ТО...
. Ostavili motore na Lukoil pumpi blizu železničke, gde sam sipao gorivo i uzeo kafu, i peške išli do McDonaldsa gde više od gužve nismo mogli ni da prođemo.
ок ту си био стајао на минути ћутања тобож си стајао јел...
али си онда написао да си отишао у центар и оп ла тајац нема те, тек се јављаш по одласку иѕ нс
:mazi:

много мојих порука , ал ништа од одласка у цнетар ти се губи траг јел...
бла бла бла

то је доказ да си био а не фотографије које можеш да добијеш од било кога

ја сам данас рецимо добио фотографија пуно од пријатеља који су били такође.. па могу да их овде постављам као своје јел...

ал ова све доказује...
1762026999318.png

sizife trebo si papiric... ja kad god sam nesto poebo sa krste opalio joj pecat na guzicu de pise samo M3.. da se zna ko je tu bio.
Ma nisam ni video to za papirić, ***** ga papirić. Imam račun sa Lukoil pumpe gde sam sipao gorivo, al' da mu i to dam, rekao bi "ko zna čiji je to račun", itd. Nije njemu lako.

Ljudima poput njega nikad ništa ne možeš objasniti, a realno i ne zaslužuju da gubiš vreme na njih.

Back