Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.972
A de si turio prase na BKinga, i kome duzmu prase?U pravu si, u celoj priči ja ispadoh onaj debil koji se rve sa prasićima u blatu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A de si turio prase na BKinga, i kome duzmu prase?U pravu si, u celoj priči ja ispadoh onaj debil koji se rve sa prasićima u blatu.![]()
Ali meni je fascinantno kako on zahteva da mu se dokaže!Како знаш да је непрцан?
И заборавио си гуштера а није блавор!

Bolje nemoj roštiljdžiji da staješ na žulj, topla preporukapa sto si promenu gace ? nik ?
jedan razlog od srozavanja foruma je upravo i to
cestiti ljudi nikove ne menjaju
ps
ah da, zaboravio si sifru...
![]()

pa sto si promenu gace ? nik ?
jedan razlog od srozavanja foruma je upravo i to
cestiti ljudi nikove ne menjaju
ps
ah da, zaboravio si sifru...
![]()

па зар опет ???
jedan od razloga srozavanja je i kad ratujes protiv muslimana i time se hvalis, a onda sa istim muslimanima marsiras i trazis pravdu

znas kako se kaze narodski, kad sa zlim zenama ores, neces nikad napraviti ravnu brazduпа зар опет ???
па докле мислиш отварати никове ?![]()
Ali pazi koja je to patologija.Ali meni je fascinantno kako on zahteva da mu se dokaže!![]()
zanimljiv likEvo pre neki dan sam pio kafu sa Marsijem

Ilija Cvorovic na zadatkuсликао си са колодвора у у бул јаше томића или ти био си у улици десно од железничке станице ако се гледа према станици био сам ту испред на 20 30 метара испред где је та велика раскрсница на два булевара, био сам свугде вребајући те многе мотораше сликао
можда и тебе видећемо после у архиви кад је псотавим овде
а већ си збрисао ?

Nije, dotle nismo stiglizanimljiv lik
jel ti pokazao sliku kuce mu sa albanskom zastavom koja se vije ?![]()

Džaba sve, ako on kaže da nisi bio u Kopenhagenu, onda nisi bio.snimicu lajv iz jednog jaz cluba u kopenhagenu da nas kolega kapetan bude siguran da i mi bosnje volimo mestrihno brazil fusion jazz![]()

ahhh..kod mene sve izadje oma na videlo...Nije, dotle nismo stigli![]()
i imovina i zene posebno, a i sve ostalo...ma ok je marsi...malo sam ga drqao sto se posle toga proseravao na forumu kao svaki albanac....ali treba da zna da je ovo srbija i sta se sme a sta ne.Da, tako je bilo i kod mene. Jednom sam otišao kod svojih u Užice i javio jednom forumašu koji je hteo da me bije da ću biti kod Šuljage tad i tad, pa da dođe da pojedemo i popijemo pa ćemo posle da se pobijemo*, ako nam bude do naglih pokreta posle komplet lepinje ili dve, ali ne, nisam ja bio kod Šuljage, prebio bi me on da me video. Alrighty.Ali pazi koja je to patologija.
Pošaljem ujutru sliku sa Zmaja, gde smo se okupili, čisto da ilustrujem koliko nas je (jer znam da će Informer javiti da je bilo između nula i trojice)
Šaljem sliku sa puta, trebali smo da stanemo svi ispred Ruske crkve u Banstolu, ali je kolona bila toliko dugačka da sam ja bio na 2km od crkve kad smo stali.
Tek kad sam stigao u BIG u NS vidim njegov poziv da se vidimo, i naravno odgovorim, kao što sam svakome uvek odgovorio. Nikada u životu nisam odbio da se vidim sa bilo kojim forumašem koji to želi, slagali se mi na forumu ili ne. Evo pre neki dan sam pio kafu sa Marsijem, sa kojim se redovno pičkaram ovde po forumu, i bilo nam je super, lepo se ispričali.
Dakle pozovem njega da svrati dok sedimo tu, njega nema.
Bili tamo u centru gde naravno nije radio net, hteo da pošaljem sliku, al' džaba.
Vratimo se za BG drug i ja ranije od ostalih jer smo obojica imali obaveze, vidim one njegove gluposti za papirić tek kad sam došao.
Pošaljem svoj Google Timeline, al' on zna šta je Google timeline koliko zna sastav Juventusa iz 1939-te.
Sve slike koje sam slikao imam u telefonu, sve imaju svoj EXIF i geolokaciju, ali on zna šta je EXIF koliko zna i šta je Google Timeline. (a mogao si da pošalješ telefon po nekome u NS!)
Onda kažem sebi "ti si luđi od njega što se raspravljaš uopšte". To je kao rasprava sa ravnozemljašima, džaba svi dokazi kad je realnost iskrivljena.
I tako... a on neka dođe u BG, mi smo ovde malo bolji domaćini i nećemo zbog 7 minuta vožnje odbiti nekome gostoprimstvo "jer je na periferiji".

ima jos lepsa prica...dogovore se dvoje za sorku i da se nadju kod autobuske stanice u bg, sad vec arhivske, tamo ima onaj plato da se razracunaju..jedan krene iz cacka a drugi iz neke vojvodjanske selendre...i jedan ode na basovu stanicu a drugi na lastinu...ne nadju seDa, tako je bilo i kod mene. Jednom sam otišao kod svojih u Užice i javio jednom forumašu koji je hteo da me bije da ću biti kod Šuljage tad i tad, pa da dođe da pojedemo i popijemo pa ćemo posle da se pobijemo*, ako nam bude do naglih pokreta posle komplet lepinje ili dve, ali ne, nisam ja bio kod Šuljage, prebio bi me on da me video. Alrighty.
*Tako sam se jednom našao sa novosađaninom sa kojim sam se krvio oko stvari koje...dobro, koje ne bi dobro razumeli tamo u dnu sa jeftinim ulaznicama, pa kad smo se našli kod katedrale, kaže on: ajmo sad u birtiju, pa ćemo se posle potuć'.![]()
i napizdeni se vrate i oma na forum gde si bio pichko ja te ceko a ovaj mamicu ti y... i ...banuju obojicu 
za tebe su svi bosnje koji ne misle ko ti![]()
amigo, zene i snovi nisu nikad onakve kakve bismo hteli da buduPa dobro, ne mozemo udovoljiti svima.
Jedva uspem i zeni i detetu da udovoljim, zamisli jos da moram i random forumasima
U vezi teme, baš mi je žao što nisam mogao da dodjem, da sam došao, bio bih u koloni sa Sizifom.
Ali bilo je mnogo clanova moje najuze familije, kao i uvek️🏍
![]()

lepi prstiaj sto me prave ljubomornog sa tobomal kad rekose, maki da samo znas kake prste ima filigranski izvajane...jedino stalno pise neke ceduljke i slika ih kako ih drzi .
amigo, zene i snovi nisu nikad onakve kakve bismo hteli da budu![]()