Srbija izdaje 100.000 radnih dozvola: Gana želi da pošalje svoje mlade

Нисам знао да је то он рекао.
Мени све некако на то личи, бар по потезима које вуче.

Када је био Амбасадор у Паризу, разговарао је са озбиљним људима из њиховог Сената, Фр.Академије, из политике !

Тако су му рекли.

Србија ће се свести на територију из 1878.г и на народ од 3 милиона као пред 1.балкански.рат

То је циљ евро-атлантиста, видећемо

Када је био Амбасадор у Паризу, разговарао је са озбиљним људима из њиховог Сената, Фр.Академије, из политике !

Тако су му рекли.

Србија ће се свести на територију из 1878.г и на народ од 3 милиона као пред 1.балкански.рат

То је циљ евро-атлантиста, видећемо
Pijančino, zašto se tebi tolerira da imaš 2 profila?!

Herpes 2 ili genitalni herpes je neizlječiva viralna bolest koja se očituje često, napose u žena, u bolovima, plikovima i gnojnim čirevima. Prenosi se raznim tipovima spolnoga odnosa i u uskoj je vezi s promiskuitetom.

U SAD ga ima oko 12%.

Za Srbiju podataka nema, no u Hrvatskoj je oko 3-4%.

U Gani je preko 78%.
Staviš kondom i nema brige. :cool:

Ima li Srba da zaustave ovo mešanje rasa

Gde su Zavetnici
Gde je Šešelj
Gde je Levijatan
Gde je Fuhrer spasi na Fufreru
Gde je Miša Vacic
Gde su SNP Naši
Gde je Knjaz Babović
Gde je Nestorović
Gde su Mi iz naroda
Gde je Obraz
Gde je Mirko Jović SNO
Gde je Čirilica
Gde je Narodna stranka
Gde je Ruska stranka
Gde je Bunker
Gde su Telegram grupe Istočni front, Misterije Euroazije i Balkan OnlyFans
Gde je dijaspora sa 9000 kilometara da kaže šta da se uradi
Gotovo je sad. Trebalo je misliti na ovakve posljedice krajem 1980-ih i početkom 1990-ih kad smo se svi međusobno poklali, stanovništvo izbjeglo u europske zemlje i tamo ostalo, a ekonomije svih ex YU republika se urušile. Sad je kasno za plakanje. Mali narodi, a to su svi oni ispod 10-15 milijuna stanovnika, ne mogu sebi priuštiti ratove bez kompletnog urušavanja demografske slike.

Što je sa Srbima, gdje su nestali? Mislim, nije moguće da Srbiji u ovom trenutku treba čak 100.000 stranih radnika. :think:
Kako znamo, 50+ hiljada (sa KiM se masovno sele) godisnje napusta najuspjesniju ekonomiju u EU-Srbiju. Dalje, otvara radna mjesta za najnekvalifikovanije radnike, a da pritom placa i do 100 hilda eu po radnim mjestu, zatim ti uvezeni i neuki jadni radnici su njegovi glasaci.
PS.advokat Nogo tvrdi da je to samo spin za dogovoreni prihvat EU agresivnih izbjeglica, koji su ogrezli u kriminalu?

jesi cuo za firmu rezni alat iz Cacka?

Bili sila 90tih izvozili robu u 50 drzava sveta, a onda ste dosli vi na vlast i totalno je unistili da nije od nje ostao kamen na kamenu

e takvih ste firmi unistili na hiljade

pljacka kroz privatizaciju

a storine hiljada radnika koje ste ostavili bez posla i hleba ste posprdno nazvali gubitnicima tranzicije

Obećao sam sebi da ti neću replicirati i normalno da neću tebi ništa govoriti jer je uzaludno,
nedokazan si, prilično bandoglav i plitak ko potočić na Goliji u avgustu

odgovaram zbog drugih da slučajno ne pomisle da si možda u pravu.

Nemoj ti da pričaš molim te o FRA Čačak i industriji uopšte kada blagog pojma nemaš, to što ste pričali u ekipici izpred prodavnice uz pivo okači mačku o rep.

Između toga "bili su sila" i "uništili ste" (misli se na DOS verovatno) prošla je decenija ratova, sankcija i bombardovanja, decenija u kojoj je svet napredovao, industrija i tržište su se menjali a mi smo nazadovali. Čak i u takvoj situaciji mnoge firme su osetile kakvo vreme dolazi, uradile transformaciju i preživele (recimo pozitivan primer je Metalac iz Gornjeg Milanovca) ali druge nisu razumele da je samoupravljanje prošlo ili su jednostavno imali nesreću da ih vode nesposobni partijski kadrovi koji su ih doveli do propasti. Normalno sve je to obilato pomognuto ratovima, sankcijama i konačno bomabardovanjem

DOS je tu došao kao pop, da okadi i sahrani mrtvu srpsku privredu. Nije DOS uništio ni jednu zdravu srpsku kompaniju, sve koje su rasprodate su već bile uništene posle decenije Miloševićeve stručne politike. Setite se samo kako je Milošević u doba inflacije uništio srpske trgovačke lance terajući ih da prodaju robu po zamrznutim cenama koje je kurs pojeo i obesmislio. Čak i da svega toga nije bilo mnoge firme bi pojela tranzicija (primeri Hrvatske, čak i Slovenije) ali bi verovatno neki značajniji procenat preživeo.

1000022737.jpg

Nemate pojma. Crnjci nemaju veći pimpač nego mi, bar ne statistički. Ako imaju, to je u prosjeku 0,25 cm, dakle 2,5 mm.

I najveću kuratani su bijelci, Amerikanac i Englez s 33-37 cm u dignutom stanju.

Za dignute, i crnci i bijelci imaju prosjek od oko 12 do 16 cm.

A to da se ženske pale na crne, to je propaganda, no i parcijalna istina.
U SAD i drugdje, praktički jedino debele prasice koje nitko neće, a vrlo mali dio dobro izgledajućih bjelkinja koje imaju crnački fetiš.
Brakova je vrlo malo između crnaca i bijelaca, a broj crnac m. i bjelkinja je oko 2,5 puta veći nego obratno, jer nama crnkinje baš nisu privlačne. No stopa razvoda je najveća s tim bjelkinjama jer su ionako treš materijal, a dok je wm-bf najmanji, jer su valjda probrani.

Brak i kohabitacija za bijelce u SAD je s drugim bijelcima oko 95% i više, a najčešći drugi je s Hispanicima koji su ionako bijelci u toj varijanti.

Ove ženske koje nisu ružne ili debele, a šlahtaju se s crncima su ili poremećene, ili još češće ovisnice o drogi koje crnci onda navuku na tu rasnu prostituciju. Dobar pokazatelj su erotske fantazije, gdje bijelci 85 posto maštaju o svojima, a druge rase i više o bijelcima.

Nemoj paliti? :D TI o MENI nemaš baš nikakve podatke da bi znao kakav sam.Za Engleze znamo iz istorijskih arhiva,iz zapisa i dokumenata.Takođe imamo podatke o Hrvatima da su genocidaši,evo,sinoć sam gledao dokumentarac Analogija obmane-Srebrenica gde su se dotakli i Oluje i Bljeska.
Ja o tebi imam samo ovo sto pises ovde a to dosta govori o tebi, da si iskljuciv lik, da si sovinista i rasista, redom. A da si pre svega nabedjeni "poznavalac" jer se hvalis da o nekom narodu znas na osnovu zapisa i dokumenata iz istorijskih arhiva (cijih keve ti?) a da nikad u zivotu nisi prisao ni jednom arhivu na svetu a nitio si "istrazivao" bilo sta na bilo kakvom naucnom nivou. Kao sto si u sledecoj recenici priznao, tvoje "arhivsko poznavanje" se ogranicava na gledanje opskurnih video uradaka po jos oskurnijim "istorijskim" kanalima, verovatno i na iscitavanje laznih tekstova po nacionalistickim sajtovima. Pretpostavljma da na toj "naucnoj" osnovi takodje tvrdis da 5G mreza izaziva rak i virusna oboljenja i da je Zemlja ravna ploca.

Back