Srbija izdaje 100.000 radnih dozvola: Gana želi da pošalje svoje mlade

Nekad su belci išli kod Afrikanaca pa je sad red na obrnuto. :mrgreen:
e, pa ako ste tako resili, nemoj onda nas iz dijaspore da zovete da se vracamo, mi vec imamo ovde sarenilo, i crnkinje vec flertuju sa nama,a vi cete tu samo muskarce da uvezete iz gane, koji su jaki kao crna zemlja, ne bih sa njima fajt

e, pa ako ste tako resili, nemoj onda nas iz dijaspore da zovete da se vracamo, mi vec imamo ovde sarenilo, i crnkinje vec flertuju sa nama,a vi cete tu samo muskarce da uvezete iz gane, koji su jaki kao crna zemlja, ne bih sa njima fajt
Crnkinje vole belce jer znaju da ih neće ostaviti posle 3-4 dece.
Ovi Gânci, naprave i odu a onda će neoženjeni, neiživljeni i matori, Srbi da ih podižu i uzgajaju :hahaha:

Studija iz USofA:

1000032068.jpg

Belkinje koje se vuku sa crncima imaju nizak IQ. Ko bi rekao...

smeta mi i 100 hiljada egipcana, smeta mi svaki nasilni uvoz stanovnistva koje ne pripada ovim prostorima, pogotovo u zemlju u kojoj ima koliko 6,5 miliona stanovnika.

i jos nesto, bolje da budem po tebi sada rasista, nego da za 10 godina budem manjina u sopstvenoj zemlji.
100 hiljada od 6,5 miliona nije vecina, ni 2% o dragi nas matematicaru. Da bi za 10 godina ti postao manjina u Srbiji treba godisnje da udje 330 hiljade imigranata, toliko recimo godisnje udje imigranata u Australiju, cisto da vidis razmere tvoga lupanja. Uostalom, moras na ulicu da rusis AV ako ne zelis to. Sto ne garantuje da neka sledeca garnitura na vlasti nece nastaviti uvoz imigranata u Srbiju.

Ne mozes da ocekujes lojalnost prema svojim ljudima i zemlji dok seres po istoj zbog "rasizma" i slicnih gluposti. Sa razlogom je promovisan individualizam od strane kapitalista i liberalaca da bi ljude bilo briga za svoje, sa razlogom se hapse ljudi zbog "rasizma" i drugih liberalnih gluposti po Evropi, i sve je to ok osim kada urade isto zbog klase, zbog istih razloga... to ne valja. Ma ajde.

Inace, koliko je to "nebitno" moze da se vidi po Americi, Britaniji, Nemackoj, i slicno, osim po ponasanju tako i po politici (DEI, AA, etc - Amerika je dosla do toga da crnci, kada su porota, vecinom oslobadjaju svoje kriminalce) - i stoga pitanje, koga ti lazes, osim sebe?
Rasisto, kratko i jasno.
Korisnik "uclanjen danas u 7.28", haha. Koji ti je nick od ovih koji su prethodno pisali na ovoj temi?

100 hiljada od 6,5 miliona nije vecina, ni 2% o dragi nas matematicaru. Da bi za 10 godina ti postao manjina u Srbiji treba godisnje da udje 330 hiljade imigranata, toliko recimo godisnje udje imigranata u Australiju, cisto da vidis razmere tvoga lupanja. Uostalom, moras na ulicu da rusis AV ako ne zelis to. Sto ne garantuje da neka sledeca garnitura na vlasti nece nastaviti uvoz imigranata u Srbiju.
U ovoj blentavoj debati , ne samo da cu da podrzim zlozi , nego ko pocne da mi koristi matematiku za 1 razred da bi opravdao sulude odluke , nek proba da nauci malo matematike za 4 godinu fakulteta....pa nek malo to provezba....
Da se razmislja trezveno , ulazna kvota za radnike u Srbiji bi bila 0.....i tacka..

Nemas radnike, skoluj srpske mladice...niko nece da placa deo obuke za vozace, a drzava digla cene u nebo za polaganje..
Kako zasto , ne znam..znam da se od mojih para za polaganje vozackog naplatio instruktor, naplatila skola, naplatio mup i opet je u to vreme bila ista cena za B i za C kategoriju , godinu dana...nije dugo, ali je bila ista cena...sto nije logicno jer je potrosnja veca za kamion...

A u svakom slucaju kasnije je bila mala razlika...

Nego ocigledna duboka mrznja prema Srbima, bilo ostalih Srba, bilo Vucica i SNS....vise nego ocigledno...za ovih 30 godina , drzava je nudila 30 prekvalifikacija, ali je sve to bilo samo pranje para....kobajagi prekvalifikacija a vec primljene ljude posalju kao kandidate, a ostali ga izduvaju....
Ali to nije izduvanje posle pet minuta, nego ulozis trud, godinu dana ucenja i onda si opet nisi nista, visak...
E tako to funkcionise u ovoj drzavi nekoliko puta, po 10 puta oni povlace s leve na desnu gomilu...

Back