Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Afrički dijamanti nemaju sidu.Original Afrika.
Nekad su belci išli kod Afrikanaca pa je sad red na obrnuto.
sns botovi neka pokazu gde je crnkinja, ganjanka sa belcem, ja ne moram ni da gledam, znam unapred, ali @Тихи masta dok ga zena ne olesi od batina
e, pa ako ste tako resili, nemoj onda nas iz dijaspore da zovete da se vracamo, mi vec imamo ovde sarenilo, i crnkinje vec flertuju sa nama,a vi cete tu samo muskarce da uvezete iz gane, koji su jaki kao crna zemlja, ne bih sa njima fajtNekad su belci išli kod Afrikanaca pa je sad red na obrnuto.![]()
aljekovo zlatno doba nadstresnica koje ce tek da pocnu da se desavaju, Bog neka vam je u pomoci
Nema to veze sa onim što su naučili,ili nisu naučili,nego su nekako nežni i nezainteresovani.Hoće sve na dugme,iz hladovine,a to jednostavno ne može.A ko se naucen rodio? Nego privatnici hoce sve na gpotovo i plus male plate i niakkvi uslovi.
Crnkinje vole belce jer znaju da ih neće ostaviti posle 3-4 dece.e, pa ako ste tako resili, nemoj onda nas iz dijaspore da zovete da se vracamo, mi vec imamo ovde sarenilo, i crnkinje vec flertuju sa nama,a vi cete tu samo muskarce da uvezete iz gane, koji su jaki kao crna zemlja, ne bih sa njima fajt
pa to i jeste plan sns-a, da srbi daju zene i cerke, a sns obezbedjuje ebace ganceOvi Gânci, naprave i odu a onda će neoženjeni, neiživljeni i matori, Srbi da ih podižu i uzgajaju![]()
mlade sta? ebaceGana želi da pošalje svoje mlade
Žene to volepa to i jeste plan sns-a, da srbi daju zene i cerke, a sns obezbedjuje ebace gance
mlade sta? ebace
Ko kaze da TI nisi veci rasista od bilo kog Engleza i da nisi krajnje i generalno zao?Što nikako ne znači da nisu rasisti i generalno zli.
100 hiljada od 6,5 miliona nije vecina, ni 2% o dragi nas matematicaru. Da bi za 10 godina ti postao manjina u Srbiji treba godisnje da udje 330 hiljade imigranata, toliko recimo godisnje udje imigranata u Australiju, cisto da vidis razmere tvoga lupanja. Uostalom, moras na ulicu da rusis AV ako ne zelis to. Sto ne garantuje da neka sledeca garnitura na vlasti nece nastaviti uvoz imigranata u Srbiju.smeta mi i 100 hiljada egipcana, smeta mi svaki nasilni uvoz stanovnistva koje ne pripada ovim prostorima, pogotovo u zemlju u kojoj ima koliko 6,5 miliona stanovnika.
i jos nesto, bolje da budem po tebi sada rasista, nego da za 10 godina budem manjina u sopstvenoj zemlji.
Rasisto, kratko i jasno.Ne mozes da ocekujes lojalnost prema svojim ljudima i zemlji dok seres po istoj zbog "rasizma" i slicnih gluposti. Sa razlogom je promovisan individualizam od strane kapitalista i liberalaca da bi ljude bilo briga za svoje, sa razlogom se hapse ljudi zbog "rasizma" i drugih liberalnih gluposti po Evropi, i sve je to ok osim kada urade isto zbog klase, zbog istih razloga... to ne valja. Ma ajde.
Inace, koliko je to "nebitno" moze da se vidi po Americi, Britaniji, Nemackoj, i slicno, osim po ponasanju tako i po politici (DEI, AA, etc - Amerika je dosla do toga da crnci, kada su porota, vecinom oslobadjaju svoje kriminalce) - i stoga pitanje, koga ti lazes, osim sebe?
U ovoj blentavoj debati , ne samo da cu da podrzim zlozi , nego ko pocne da mi koristi matematiku za 1 razred da bi opravdao sulude odluke , nek proba da nauci malo matematike za 4 godinu fakulteta....pa nek malo to provezba....100 hiljada od 6,5 miliona nije vecina, ni 2% o dragi nas matematicaru. Da bi za 10 godina ti postao manjina u Srbiji treba godisnje da udje 330 hiljade imigranata, toliko recimo godisnje udje imigranata u Australiju, cisto da vidis razmere tvoga lupanja. Uostalom, moras na ulicu da rusis AV ako ne zelis to. Sto ne garantuje da neka sledeca garnitura na vlasti nece nastaviti uvoz imigranata u Srbiju.
Ni samo to u pitanju, komandantu trebaju novi glasaci, ovi sadasnji, nagonjeni na mitinge i glasanja, se naljutili, slagali ih da ce dobti 3 hiljade dinara . . .Nece vise SNS-ovci da rade samo za sendvic, avanzovali, pa mora da uvozimo radnu snagu.
Sto sns botine mogu nisko da padnu, to niko ne moze. Zacarao ih komandant vrhunskom magijom, pa sada vise brinu o Gani, nego o KiM.Seme im ebem lopovsko sta rade od zemlje ...