Srbija će ući u EU godine:

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Srbija će ući u EU godine:

• 2012. kao 29.članica, dakle, poslije Hrvatske

glasova: 16 25,4%
  • 2015 u paketu sa Makedonijom i Albanijom

glasova: 9 14,3%
  • 2018 kao 31. članica u paketu sa Crnom Gorom

glasova: 4 6,3%
  • 2020. kao 32. članica u paketu sa BiH i Moldavijom

glasova: 2 3,2%
  • poslije 2020 kao 34. članica u paketu sa Turskom

glasova: 2 3,2%
  • poslije 2030 kao posljednja 35. zemlja Evrope

glasova: 30 47,6%

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nole1:
S obzirom da su u nju usle Rumunija i Bugarska a uskoro ce i Hrvatska tesko da ce takva tvorevina uopste opstati. Cemu se onda brinuti da li cemo i kada uci u to sr... nego ajde da napravite anketu npr. Dokle ce trajati ta tvorevina ili kada ce puci Americko carstvo sto im od srca zelimo. pozdrav svima koji isto misle a kji ne misle imaju vremena shvatice. jedan dobar vic sam dobio ovih dana. Kazu da je Sadamu stigao telegram bas pred smaknuce od Ratka Mladica u kome pise: magarac bio ko se nije sakrio....

ovo za Ratka :lol: :lol: :lol: 8-)

nego da te pitam?
kakva je po tvome vizija: tko će vladati globusom kad Amerika i EU puknu?

jel možda Unija SRB? (Srbija-Rusija-Belorusija)?? :lol: :lol:

B.A.L.:
@tokyo

Jel ti nesto nije jasno...Kada ces da shvatis da kapitalizam funkcionise na socijalnim razlikama i da ce uvek biti podele na bogate i siromasne, a vi cete iako u EU uvek biti iza Engleske,Francuske,Nemacke... :wink:

a vi kao pametujete i bit ćete ko Norveška i Švicarska i vama neće trebat ulazit u EU
jer sto prosto bogata zemlja
aahahahaha
:lol:
jao bisera ovdje imate, da imate toliko pravih bisera koliko imate ovdje na forumu možda bi i bili toliko bogati ko švicarci :razz: :razz:

Banshee:
u je al si me zajebo :lol: ko klinac u vrticu :lol:

najtuznije je kad se neko mnogo glup nabedi da puca od inteligencije.
pa ga ne mozes ni ubediti da je glup.

a i ovaj ingorne lose radi.
sve vidim kada neko citira.
Samo ti sestro svakim svojim postom nastavi da prosipas svoju pamet.

Ako imas nesto privatno da mi porucis ipak bih te molio da svojim glupostima ne smaras ostali narod. Hvala!

rdeki:
Samo ti sestro svakim svojim postom nastavi da prosipas svoju pamet.

Ako imas nesto privatno da mi porucis ipak bih te molio da svojim glupostima ne smaras ostali narod. Hvala!
Ma kakvi bre ima da te stavi na "ignore"-posto ona to radi uvek kad joj se necije misljenje ne svidja...a takvih ljudi je bas dobar deo. :lol:
Komunicira samo sa svojim istomisljenicima... :wink:
Valjda je to demokratija :wink:

tokyo:
a vi kao pametujete i bit ćete ko Norveška i Švicarska i vama neće trebat ulazit u EU
jer sto prosto bogata zemlja
aahahahaha
:lol:
jao bisera ovdje imate, da imate toliko pravih bisera koliko imate ovdje na forumu možda bi i bili toliko bogati ko švicarci :razz: :razz:
Ja mislim da je Srbija bogatija sa resursima od Norveske i Svajcarske...samo sto je problem u Srba sto su jako lenji i to je tako vekovima.
Dok stranci u kafanama cekaju kusur i ne ostavljaju baksis,Srbin se razmece kao da je milioner ili milijunas kako bi vi rekli... :wink:
Tako da sve to dolazi iz nasih glava, a kad to promenimo nece niko trebati da nam soli pamet.

B.A.L.:
Ja mislim da je Srbija bogatija sa resursima od Norveske i Svajcarske...samo sto je problem u Srba sto su jako lenji i to je tako vekovima.
Dok stranci u kafanama cekaju kusur i ne ostavljaju baksis,Srbin se razmece kao da je milioner ili milijunas kako bi vi rekli... :wink:
Tako da sve to dolazi iz nasih glava, a kad to promenimo nece niko trebati da nam soli pamet.
Posebno od Norveške
o030.gif

Pa to je tako komunistički... znaš li ti koliko Norveška ima zarade od izvoza nafte?

tokyo:
a BAL vjeruje da se još u Srbiji nije dovoljno istraživanja obavilo
ko zna možda Srbija ima i više nafte, gasa i zlata nego što se misli

o030.gif
o030.gif
o030.gif
axaxaxa...pa imaju naftu...a za tu naftu kupuju hranu...i to je u redu :wink: Ali kadsa sam rekao bogatija mislio sam u drugim resursima:plodno zemljiste,voda,sume,rudnici uglja koliko toliko...

A Svajcarska i Norveska,jesu li i oni plodni?!Verovatno ti znas kako se stene i kamenje oru da bi se dobile zitarice...:lol:

B.A.L.:
axaxaxa...pa imaju naftu...a za tu naftu kupuju hranu...i to je u redu :wink: Ali kadsa sam rekao bogatija mislio sam u drugim resursima:plodno zemljiste,voda,sume,rudnici uglja koliko toliko...

A Svajcarska i Norveska,jesu li i oni plodni?!Verovatno ti znas kako se stene i kamenje oru da bi se dobile zitarice...:lol:
Staviš na kantar kilo žita i litar nafte....Norveška je 5-6 izvoznik nafte u svetu i šta će joj obradive površine koje mog "hraniti pola Evrope"
Imaju fjordove, vode i ribe koliko hoćeš, više od Srbije, tako je i sa šumom... Al si našao kome osporavati prirodne resurse...
o030.gif

Isto pitanje i za "filatelistu"...ragovaramo ovde cije je plodnije zemljiste,pa bi voleo da mi vas dvojica pametnjakovica objasnite...KOLIKO KUVAJT I SAUDIJSKA ARABIJA IMAJU PLODNOG PESKA U PUSTINJAMA I STA TAMO USPEVA OD KULTURA...:lol: :lol::lol:MOZDA SE BAVE IZVOZOM KAKTUSA...

filatelista:
Staviš na kantar kilo žita i litar nafte....Norveška je 5-6 izvoznik nafte u svetu i šta će joj obradive površine koje mog "hraniti pola Evrope"
Imaju fjordove, vode i ribe koliko hoćeš, više od Srbije, tako je i sa šumom... Al si našao kome osporavati prirodne resurse...
o030.gif
Pa sta sada hoces da kazes? Srbija nema nista? Mi smo bednici kako god okrenes? Bolje da sedimo i ne radimo nista i da cekamo da nam dodje EU na tacni?

Ko osporava Norveskoj resurse, a ko ovde prica da mi u Srbiji imamo neiskoriscenih resursa?

B.A.L.:

ahahhaha
učili nas tvoji komunisti pa odlepršali s političke scene

rdeki:
Pa sta sada hoces da kazes? Srbija nema nista? Mi smo bednici kako god okrenes? Bolje da sedimo i ne radimo nista i da cekamo da nam dodje EU na tacni?

Ko osporava Norveskoj resurse, a ko ovde prica da mi u Srbiji imamo neiskoriscenih resursa?
Što mi ubacuješ ono što nisam rekao?
Jel BAL napisao da je Srbija bogatija po resursima od Norveške?
Ja to osporavam i kažem da je Norveška u svakom pogledu bogatija od nas sem u obradivim površinama i to je fakat. Sad mrzite Norvešku, filateliste, koga hoćete.. Šta da radim

filatelista:
o030.gif
Ja ne sporim da od izvoza nafte mogu da kupe sve sto hoce...Ali samo ti moze da lupis kako nismo bogata i plodna zemlja... :lol: :lol: :lol:
CEKAJ MALO DA UVECAM POSTO NE CITAS MOJE POSTOVE IZNADI IZGLEDA DA SI CORAV...JA SAM OVDE GOVORIO O PLODNOSTI I PRIRODNIM BOGATSTVIMA ZEMLJE A NE O NAFTI ISKLJUCIVO

Alo Jomini izvini na ovolikim slovima...pomazem slabovidim ljudima u da mogu da procitaju...SVE U SVRHU HUMANOSTI... :lol: :lol: :lol:

B.A.L.:
Isto pitanje i za "filatelistu"...ragovaramo ovde cije je plodnije zemljiste,pa bi voleo da mi vas dvojica pametnjakovica objasnite...KOLIKO KUVAJT I SAUDIJSKA ARABIJA IMAJU PLODNOG PESKA U PUSTINJAMA I STA TAMO USPEVA OD KULTURA...:lol: :lol::lol:MOZDA SE BAVE IZVOZOM KAKTUSA...
Nisi li ti napisao da je Srbija bogatija po resursima od Norveške i Švajcarske?
Otkad sad merimo kiselost tla?
To nije bilo u tvom postu. Ja nisam osporavao kvalitet zemljišta već tvoju tvrdnju o našim "strašnim" resursima naspram Norveške.

filatelista:
To nije bilo u tvom postu. Ja nisam osporavao kvalitet zemljišta već tvoju tvrdnju o našim "strašnim" resursima naspram Norveške.

uzalud ti trud svirači
kom_njarama treba uvijek malo više vremena da neke stvari
teško je to prilagodljiva rasa:):)

B.A.L.:

Care, počelo od ovoga posta? Gde ovde piše plodnost tla?
Priznaj da si lupio, nego sad da imputiraš neke stvari koje nisi napisao.

filatelista:
Što mi ubacuješ ono što nisam rekao?
Jel BAL napisao da je Srbija bogatija po resursima od Norveške?
Ja to osporavam i kažem da je Norveška u svakom pogledu bogatija od nas sem u obradivim površinama i to je fakat. Sad mrzite Norvešku, filateliste, koga hoćete.. Šta da radim
Aman covece, ja imam utisak da ti mrzis Srbiju i nas sto tvrdimo da Srbija ima neiskoriscene resurse. Ko ovde pominje kako mrzi Norvesku ili filateliste? O cemu ti pricas?

filatelista:
Pa ako cemo da uporedjujemo svaki resurs...BOGATIJI SMO I ZDRAVIJI
Problem je u tome sto je nafta mnogo vrednija od svih nasih resursa u kojima smo jaci od njih...Ja sam gore to napisao,a ti posto ne vidis... ma nema veze... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back