Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

SerbiaUnited:ma ne s**i.
TI PRVO TREBA DA ZNAS POJAM RECI "JASNO" I "MOŽEŠ" I "ZALEPITI" PA ONDA DA PRIČAŠ O ISTORIJI.![]()
![]()
![]()
kakvi se sve ljudi javljaju na forumu...
kada bih ja imao vreme tebi da objašnjavam šta je to kultura i istorija...

SerbiaUnited:ma ne s**i.
TI PRVO TREBA DA ZNAS POJAM RECI "JASNO" I "MOŽEŠ" I "ZALEPITI" PA ONDA DA PRIČAŠ O ISTORIJI.![]()
![]()
![]()
kakvi se sve ljudi javljaju na forumu...
kada bih ja imao vreme tebi da objašnjavam šta je to kultura i istorija...
Bi2:Eee...a. kad bi ti znao šta je kultura, ne bi napisao "ma ne s***".." .A, to nema veze sa Istorijom, zar ne?

)ice land:Ljudi, treba mi pomoc. raspravljam se s nekim bugarinom i trebaju mi informacije, jer to nije bas moje polje: Are there any ancient treasures and artefacts found in the serbian lands? 2) Which is the year of creaton of Serbia as a country? 3) Do you think that Kosovo will gain independence? 4) Information on the biodiversity in Serbia (number of species, national parks, interesting rock formations) 5) Information on the industry (metallurgical, machinery, chemical plants; in details)
ice land:On u glavnom tvrdi da su Srbi porobili jadne Bugare, da su sve bitke koje su se medju njima vodile dobili Bugari, da su Srbi pravili izdaje kad god su bili u savezima s Bugarima... ja sam ucila neku drugu istoriju. Sve u svemu, uspela sam da spusti malo loptu i sad ga interesuju ove stvari. Verovatno da opet nesto dokazuje, na primer ko je stariji na ovim prostorima, ali nebitno, rado bih mu udovoljila. Makar mi recite gde da nadjem sve te informacije. Hvala
eeeeeeeeeeeeeeeeeice land:who cares (da ponovim - zenski princip) Svako treba da je ponosan na svoje poreklo, ali i da bude zadovoljan time kako zivi, a ne gde i u cijoj zemlji, zar ne?
P.S. sta mislis, odakle meni ono Ice Land

a to koliko je "blago meni za island" ... eh