Srbi i sa severa i juga Kosmeta odbacuju sporazum i NECE GA SPROVODITI!

Сада сам био на протесту. Туга колико је мало народа било. Шта се дешава са нама? Јер је све у тим јебеним парама од ЕУ?

Eto, vidiš kako je lak iznenaditi internet patriotu sa krsarice...

Samo ga pustiš da izađe među ljude...

Не можете тако да тумачите ЛИТУРГИЈУ ЗА УПОКОЈЕЊЕ ------- намера митрополита Амфилохија ЧИЈЕ ЈЕ СЕДИШТЕ У ПЕЋИ тј.Пећкој патријаршији упућено је Влади и Парламенту КАО МОЛЕБАН ЗА СМИРЕЊЕ, ЗА МИРНИ ОДЛАЗАК СА ВЛАСТИ ОВИХ КОЈИ СУ И СЕБЕ САМИ ИЗДАЛИ ДА НЕ ПОМИЊЕМ НАРОД И УСТАВ. Једноставно их је ПОЗВАО ДА СЕ МИРНО СКЛОНЕ АКО БОГА ЗНАЈУ........јер, ево ВЕЋ ДАНАС МАЂАРИ ИЗ ВОЈВОДИНЕ ТРАЖЕ ТЕРИТОРИЈАЛНУ АУТОНОМИЈУ, ДА НЕ ПОМИЊЕМ ОНОГ ИДИОТА ЗУКОРЛИЋА КОЈИ ЈЕ ТАКОЂЕ НАПРАВИО НЕКАКАВ "КРИЗНИ ШТАБ" - РАСТУРАЊЕ СРБИЈЕ У ПАРАМПАРЧАД ... ТО СУ РЕЗУЛТАТИ БОЛЕСНЕ ПОЛИТИКЕ КОЈУ ВОДИ ТРОЈАЦ...

Не можете тако да тумачите ЛИТУРГИЈУ ЗА УПОКОЈЕЊЕ ------- намера митрополита Амфилохија ЧИЈЕ ЈЕ СЕДИШТЕ У ПЕЋИ тј.Пећкој патријаршији упућено је Влади и Парламенту КАО МОЛЕБАН ЗА СМИРЕЊЕ, ЗА МИРНИ ОДЛАЗАК СА ВЛАСТИ ОВИХ КОЈИ СУ И СЕБЕ САМИ ИЗДАЛИ ДА НЕ ПОМИЊЕМ НАРОД И УСТАВ. Једноставно их је ПОЗВАО ДА СЕ МИРНО СКЛОНЕ АКО БОГА ЗНАЈУ........јер, ево ВЕЋ ДАНАС МАЂАРИ ИЗ ВОЈВОДИНЕ ТРАЖЕ ТЕРИТОРИЈАЛНУ АУТОНОМИЈУ, ДА НЕ ПОМИЊЕМ ОНОГ ИДИОТА ЗУКОРЛИЋА КОЈИ ЈЕ ТАКОЂЕ НАПРАВИО НЕКАКАВ "КРИЗНИ ШТАБ" - РАСТУРАЊЕ СРБИЈЕ У ПАРАМПАРЧАД ... ТО СУ РЕЗУЛТАТИ БОЛЕСНЕ ПОЛИТИКЕ КОЈУ ВОДИ ТРОЈАЦ...

Momentalni trojac, a koga nitii sam birala , niti cu ih ikada birati, vodi savrsenu politiku ( momentalno). Ustalom to kazu i svi instituti za ispitivanje javnog mnjenja, to cak
kaze i opoziicija. Ja DSS ne racunam u opoziciju,, a Dveri i SRS dibiduz ne jer nisu ni presli cenzus.

Zukorlic se nesto povukao, ali me i za njega bas briga , nego zar nije Amfilohije u Crnoj Gori? Sta radi u Peci.
Tamo su kaludjerice, kakve on veze ima s njima?

- - - - - - - - - -

...ne sekirajte se, sad ce kostunjavi da podigne narodni ustanak u da gole grudi isturi prema kosovu...lako je moodima mlatiti po bg...
On licno nikada ne izalzi na ulicu ,ali i i da izadje, za ustanak mu je potrebno ljuCtvo.

Momentalni trojac, a koga nitii sam birala , niti cu ih ikada birati, vodi savrsenu politiku ( momentalno). Ustalom to kazu i svi instituti za ispitivanje javnog mnjenja, to cak
kaze i opoziicija. Ja DSS ne racunam u opoziciju,, a Dveri i SRS dibiduz ne jer nisu ni presli cenzus.

Zukorlic se nesto povukao, ali me i za njega bas briga , nego zar nije Amfilohije u Crnoj Gori? Sta radi u Peci.
Tamo su kaludjerice, kakve on veze ima s njima?

- - - - - - - - - -

On licno nikada ne izalzi na ulicu ,ali i i da izadje, za ustanak mu je potrebno ljuCtvo.

Zar nisi ti u Nemackoj....sta tebe tangira sta se dogadja po krugu dvojke?
Obrni okreni,ti ovde nisi...putuj igumane,moze Srbija i bez tebe.

Kostunicu zenska glavo i jedino mozes videti na ulici,od svih nasih politicara,bar jednom nedeljno ga sretnem u setnji.
Probaj nekog drugog naseg da sretnes da ide medju normalne gradjane,bez obezbedjenja.
a da...ne mozes jer si u Nemackoj,a i kad si ovde opet nisi u Beogradu.

Znaš šta me stvarno intersuje... Da li si stvarno intelektualno i karakterno na toliko niskoj razini, da nisi sposoban da napišeš pravo ime i prezime svog političkog neistomišljenika???

Evo vidim, nekako si prelomio u glavi da napišeš Tadić, verovatno zato što je politički mrtav, ali šta je sa Dačićem, Vučićem, Nikolićem????

Jel tvoje ludilo toliko da im ni prezimo ne možeš normalno napisati?
e kada Srbijanac od Nis pocne da mesa srpski i hrvatski znaci da je otislo sve u 3lpm:lol:Dosle Evrope i do Nis:lol:

ono bi samo po slovu zakona odnosno Ustava,banda jedna:sad2:

Mi smo 1999. priznali da tamo ne upravljamo... Jel to pretesko da se razume?

Srbi sa KiM ruse ustavni poredak ako zele da im centrala bude Beograd, moraju da ide preko Pristine. Nas ustav.

- - - - - - - - - -

e kada Srbijanac od Nis pocne da mesa srpski i hrvatski znaci da je otislo sve u 3lpm:lol:Dosle Evrope i do Nis:lol:

Cuo sam jednom, pre desetak godina, da je razina srpska rec. Nivo - je francuska.

Pa sta ako su platili struju pre 10 godina...
Zar smo postali toliko beskrupulozni da cemo sada da pljujemo po njima koji svaki dan rizikuju zivo? Da je sramota sve SNSovce koji pokusavaju da opravdaju svoju izdaju sejuci bezocne lazi.

ovom govedu ne mozes da objasnis da nije problem sto mali ljudi ne placaju struju ili porez drzava to ni ne oseti.Ima preduzeca gubitasepo srbiji koji predvode majmuni iz vlasti cije firme duguju stotine miliona evra, a on govedo uprie prestom u ljude koji imaju ogranicenu slobodu kretanja i nemogucnost zasnivanja radnog odnosa.

Srbi sa KiM ruse ustavni poredak ako zele da im centrala bude Beograd, moraju da ide preko Pristine. Nas ustav.

- - - - - - - - - -

Cuo sam jednom, pre desetak godina, da je razina srpska rec. Nivo - je francuska.

Pa izgleda patriotama francusko gomno manje smrdi od hrvatskog...

O turskom gomnu da ne pričam, pravi smo obožavaoci toga...

Tačno tako. I efekat Liturgije se sprovodi na duhovnom nivou, a ne ovozemaljski. :)

- - - - - - - - - -

Kako je tebi tesko da razumes ,da je ''99 potpisano primirje,i da je NATO priznao te ''99.da je KOSMET DEO SRBIJE.DA JE DRUGACIJE NE BI OD NAS TRAZILI PRIZNANJE TE OTIMACINE.
Koji tvoj stav...ciji?
Vlada koja ova radi,radi direktno protiv USTAVA.

.
ti zaista pocinjes da zvucis kao osoba sa posebnim potrebama.
Covece utuvi vec jednom, mi smo predali KiM pod upravu OUN ali nismo predali pod upravu Pristine.Mi se ne dogovramo sa onima sa kojima bi trebali ,koji po vazecoj rezoluciji imaju moc,mi se dogovaramo sa predstavnicima para drzave,Da li je to tesko da se razume?

Back