Srbi i sa severa i juga Kosmeta odbacuju sporazum i NECE GA SPROVODITI!

ti zaista pocinjes da zvucis kao osoba sa posebnim potrebama.
Covece utuvi vec jednom, mi smo predali KiM pod upravu OUN ali nismo predali pod upravu Pristine.Mi se ne dogovramo sa onima sa kojima bi trebali ,koji po vazecoj rezoluciji imaju moc,mi se dogovaramo sa predstavnicima para drzave,Da li je to tesko da se razume?

Preteško za neke. I opet će vrteti istu priču.

ti zaista pocinjes da zvucis kao osoba sa posebnim potrebama.
Covece utuvi vec jednom, mi smo predali KiM pod upravu OUN ali nismo predali pod upravu Pristine.Mi se ne dogovramo sa onima sa kojima bi trebali ,koji po vazecoj rezoluciji imaju moc,mi se dogovaramo sa predstavnicima para drzave,Da li je to tesko da se razume?

A kad je to bilo?

Od tada do danas nema ništa izmedju, nikakve se promene nisu desile? :)

Točno, nije ista, jer Hrvatska nikada nije bila dijelom Srbije, niti su Srbi imali pravo otcjepiti dio Hrvatske, a Kosovo jeste bilo dio Srbije nelegalno oduzeto matici, ali ipak dovoljno je slična pa da se zna da se situacija u traženju idealiziranih prava može rasplesti vrlo loše za tamošnje srpsko građanstvo.

hmmm vi dok niste usli u uniju sa srbijom niste ni progovorili. U splitu se pricao madzarski dok u zagrebu nemacki ...Resili ste broblem nacionalnih manjina proterivanjima ,,,,ali mi jos uvek imamo problem koji ce ostati za sledece generacije..Situacija je trenutno takva da se ne moze nista uciniti na kosovu ili hrvatskoj... Rimsko carstvo je bilo mnogo jace mocnije i vece od ovog euro atlanskog pa je propalo a i ovo propada polako-- nove sile se vide na horizontu a granice su se menjale i menjace se

hmmm vi dok niste usli u uniju sa srbijom niste ni progovorili. U splitu se pricao madzarski dok u zagrebu nemacki ...Resili ste broblem nacionalnih manjina proterivanjima ,,,,ali mi jos uvek imamo problem koji ce ostati za sledece generacije..Situacija je trenutno takva da se ne moze nista uciniti na kosovu ili hrvatskoj... Rimsko carstvo je bilo mnogo jace mocnije i vece od ovog euro atlanskog pa je propalo a i ovo propada polako-- nove sile se vide na horizontu a granice su se menjale i menjace se

:eek:

:rotf:.... Ljudi, evo novog pacijenta...

Poslednja izmena:
Primaju po jednu platu?
A da se kladimo da to nije istina?
A da se kladimo da su svi oni zadnji put platili struju i vodu, pre desetak godina?
A da se kladimo da su zadnji porez platili pre 30 godina?[/QUOTE]

Dabogda i Ti,
pod istim uslovima
uživao te pogodnosti.

Uostalom, prijavi se (ako nešto znaš da radiš)
pa idi dole i uživaj.
Samo da znaš, pucaće na tebe min 1X mesečno.

Poslednja izmena:
kao i svaki tinejdzer imao sam takva iskustva kojih se sada kao kroz maglu secam.Probaj na pdf Ljubav i sex, tamo su sve grande ja8aci i je8acice koji ce rado sa tobom podeliti utiske,jos ako ostavis fotografiju zatrpace ti sanduce:lol:

E vidiš bratac, taj sport su upražnjavali vlast svih tih godina.
A ti meni kažeš da ja idem na sexi pdf???

Jasno je da su ovi kirmosi sa severa na istoj strani sa šiptarima... Svi oni ne poštuju državu Srbiju..

I šiptari i Srbi sa severa prave problem našoj zemlji...

Sve bi to treba "procesuirati"!!!

Svi srbi van matice su vama kriminalci ali interesantno da su uvijek srbi iz Srbije odlucivali o buducnosti svih srba davali ustupke i teritorije..."Prave probleme nasoj zemlji" a zemlja sve manja i manja..Znaci tek kad dodje do tvog grada ili cak stana onda ces svatiti da si ugrozen

- - - - - - - - - -

:eek:

:rotf:.... Ljudi, evo novog pacijenta...

Pacijent trebas da gledas stvari malo dublje ili dalje uvijek citaj sta pise malim slovima da se nebi zajebao

Primaju po jednu platu?
A da se kladimo da to nije istina?
A da se kladimo da su svi oni zadnji put platili struju i vodu, pre desetak godina?
A da se kladimo da su zadnji porez platili pre 30 godina?

Dabogda i Ti,
pod istim uslovima
uživao te pogodnosti.

Uostalom, prijavi se (ako nešto znaš da radiš)
pa idi dole i uživaj.
Samo da znaš, pucaće na tebe min 1X mesečno.[/QUOTE]

Ako pogledas statistiku nasilja na severu Kosova, shvatices da je tamo procentualno mnogo MANJe nasilja nego recimo u Beogradu, novom Sadu, Nisu.
To govori o onome o cemu se vec Vucic jendom izrekao na RTS: Da li vi uopste znate koliko mi tamo imamo nasih snaga bezbednosti, u civilu?

Tako da...........Najvece bukadzije su oni koji ce osetiti po dzepu ovaj sporazum.
Boli njih uvo za sve drugo.

Фото-галерија са митинга ,,Остајемо у Србији” http://wp.me/p3ooqu-6J

Митинг је био добар и достојанствен. Можда је мало претерано са оним ,,молебаном за упокојење Владе", али све остало је било добро. Мислим да је било око 3 000 људи.

Митинг је био добар и достојанствен. Можда је мало претерано са оним ,,молебаном за упокојење Владе", али све остало је било добро. Мислим да је било око 3 000 људи.

Miting-fijasko Balvanske turneje

KosovaC 10. maj 2013. 22:57 #2466487

Hvala vam Srbi i Srpcic izdali ste nas...neka nas kolju i ubijaju i dalje,mi smo nevazni,nasi zivoti nevazni...sada trebamo da pomolimo bogu da nas djavo nece napasti...ocekivao sam ovo od hrvata,amerikanaca,engleza,siptara,nemaca,ali od "srba"....i dalje ne mogu da verujem...Vazno je da su vam dzepovi puni da biste mogli da suncate dupe po svetu,a mi da se koljemo sa najvecom sotonom....Boze,pomogni nam,samo si nam ti ostao....

poruka Srbina sa Kosmeta izdajnickim Srbima iz Beograda i Novog Sada

Cim im priprete ukidanjem plata za nerad i penzija koje su stekli u qrzu........ima da sami stave onu siptarsku poluloptu na glavu....:hahaha::hahaha::hahaha:

- - - - - - - - - -

ja prosao kolima......kakvih qraz 3000 ljudi, si poludeo ????.......sve stalo na plato ispred konja.......a miting je bio ok, cuo sam i dobru muziku u prolazu, samo su se popovi stvarno usrali do koske glupostima ............

....bas da vidimo hoce li kad im zavrnu plate i ostale pogodnosti...

niko nema pravo nekom da uskrati platu zbog uverenja.

to za sta se ti zalazes je najgori moguci vid kriminala.

Nece biti uskracena plata Srbima sa Kosmeta - vec vama SNS izdajnicima

Ne dajete VI NAMA PLATU - MI JE VAMA DAJEMO

Mi vas izdrzavamo a ne vi nas gradjane

I mi cemo vas skinuti sa iste te vlasti na koju ste dosli prevarom i lazuci nas gradjane.

Back