"SPREMAJU SE DA NAPADNU SRBIJU: Sad je jasno zašto je stvoren vojni savez Priština, Zagreb, Tirana!!!"

Ok, službena Srbija.
Vučić će reći bilo šta što poboljšava njegov rejting kod njegovih ubogih glasača.

Ako se danas svađa, to je da podigne rejting.

Ako se sutra ljubi, to je da podigne rejting.

On nema apsolutno nikakav moralni integritet niti neke konkretne stavove.

Vučić će reći bilo šta što poboljšava njegov rejting kod njegovih ubogih glasača.

Ima on stavove na kojima je odrastao i kojima pribjegava čim zagusti..

Ima on stavove na kojima je odrastao i kojima pribjegava čim zagusti..
Pazi, on se rukama i nogama drži za EU, ali zna da takav sentiment ne bi dobro prošao kod njegovih glasača, zato pred njima glumata ludilo.

Ovi iz EU to dobro znaju takođe, pa ćuteći ignorišu njegovo pretvaranje.

Da. Recimo ljuta albanska vojska ima ukupno 17(sedamnaest) oklopnih borbenih vozila BMP-1 ruske proizvodnje iz kasnih 1960ih godina XX veka, od toga u voznom stanju nepoznat broj.
Balkanske vojske su bukvalno groblja malobrojne stare tehnike koja se prefarba na par godina i malo se slaže glup narod kako je to sad modernizovano nešto a operu se parice na neki tender i tako u krug. Američka kopnena vojska ima na primer oko 270.000 civilnog osoblja. Pazi sad, ne ukupne oružane snage nego samo civilno osoblje pri kopnenoj vojsci. Znači ljudi koji održavaju sisteme, tehniku, instalacije, objekte itd. Njima kasarne ne održavaju vojnici sa metlama kao što se to radi ovde. I mi sad pričamo o 17 albanskih, 20 hrvatskih nekih krševa kao o pretnji nekoj. Stvarno čovek treba da bude teško umno bolestan da se uplaši bilo koje balkanske vojske.

Balkanske vojske su bukvalno groblja malobrojne stare tehnike koja se prefarba na par godina i malo se slaže glup narod kako je to sad modernizovano nešto a operu se parice na neki tender i tako u krug. Američka kopnena vojska ima na primer oko 270.000 civilnog osoblja. Pazi sad, ne ukupne oružane snage nego samo civilno osoblje pri kopnenoj vojsci. Znači ljudi koji održavaju sisteme, tehniku, instalacije, objekte itd. Njima kasarne ne održavaju vojnici sa metlama kao što se to radi ovde. I mi sad pričamo o 17 albanskih, 20 hrvatskih nekih krševa kao o pretnji nekoj. Stvarno čovek treba da bude teško umno bolestan da se uplaši bilo koje balkanske vojske.
Jasno. Kao na primer na Pasuljanama, bila neka pokazna vežba. Tri tenka M84A1 stoje jedan pored drugog i ne mogu da pogode metu udaljenu 800 metara. Zašto? Decentriran top. Što znači, čim su ih takve izveli, da nema ko da ih centrira, dakle nema logistike. Ni Bugari nisu bolji. Cripple fight.

Jasno. Kao na primer na Pasuljanama, bila neka pokazna vežba. Tri tenka M84A1 stoje jedan pored drugog i ne mogu da pogode metu udaljenu 800 metara. Zašto? Decentriran top. Što znači, čim su ih takve izveli, da nema ko da ih centrira, dakle nema logistike. Ni Bugari nisu bolji. Cripple fight.
Bio sam desetak puta na Pasuljanama na terenu vrlo mi je poznato to. Inače vojska ima na stanju kao bajagi 256 M84 tenka od toga pitanje je da li je bar trećina delimično ispravna. Broj posada je isto mali i upitan je kvalitet zbog odliva vojske i zbog toga što posade rade sve i svašta a ponajmanje se bave tehnikom. Komanda za obuku kojoj pripadaju sve brigade rezerve ima jednog jedinog tenkovskog mehaničara koji za par godina ide u penziju. I koji ne može u toku godine da postigne da obidje sve tankove pri KZO a kamoli da pregleda i održava. TRZ Čačak ima isto kadar koji je mali i bukvalno pred penzijom. Nema ko to da održava tako da mogu samo nestručno da ih prefarbaju i manje više to je to. Zanimljivo je da mi i Bugari izvozimo stare T55 tenkove po nekim zabitima. Nekih 150 komada T55 naših tenkova je prebačeno u Bugarsku gde su kao popravljeni i odatle 2017 završili u Pakistan. Zamisli ti samo kakva je ta vojska Pakistana koja bi kao da ratuje... Najveća Šešeljevska laž je da su ti tenkovi isečeni. Nisu. Spakovani su u rezervu i skladišne bataljone i prodaju se kad naiđe neko zainteresovan iz neke zabiti.

sad se tek vidi koliko je stetno ovo sve sto rade blokaderi

slabe nasu borbenu gotovost i prave destabilizaciju u zemlji u situaciji sa mogucim ratom i agresijom na nasu zemlju od strane vekovnih srpskih neprijatelja
imamo dobre veze sa siftarskim glavnim novinarom i osnivacem nezavisnog udruzenja novinara srbije NUNS , on ce srediti da nas ne diraju ?

1754989053663.png

Trust me bro.

Nzm baš, evo šta inače tvrdi sagovornik, svako može iz argumenata koji se ovde iznose da stvori neku svoju sliku o situaciji…

Nije etničko čišćenje ako sam odeš. Srbe nitko nije tjerao.

Pazi, on se rukama i nogama drži za EU,
mora jer je placen od njih

sta je ono zakljucila evropska komisija ?
da je JADAR STRATESKI PROJEKAT ZA EU I NJENU PRIVREDU

dakle janso je da je rezim izdajnicki. i ko ga placa da unistavju srbiju...
ali zna da takav sentiment ne bi dobro prošao kod njegovih glasača, zato pred njima glumata ludilo.
pa dobro ,eu mu nece zameriti, bitan im je cilj konacni

Ovi iz EU to dobro znaju takođe, pa ćuteći ignorišu njegovo pretvaranje.
bravo ,vidis kako mozes lepo da i ti pljunes ponekad na eu

doduse to ti nije strano , nego nisam cuo da sikces na usa ? :per:

a oni su ono super za nas , tramp i to jel...

vasingtonski sporazum , mi jevrejima ucinimo sto do tad nisu ni najjace sile u svetu, priznamo jerusalim kao gl grad a oni nama kao uslugu priznaju kosovo

dakle rezim je slugeranja zapada.

bravo ,vidis kako mozes lepo da i ti pljunes ponekad na eu

doduse to ti nije strano , nego nisam cuo da sikces na usa ? :per:
Ne pljujem i ne sikćem ni na Mars ni na Jupiter, samo krikujem ili hvalim neke odluke ili izbore. Baš me briga da li je EU ili Rusija ili Kina ili USA.

To pljuvanje ostavljam fanboysima.
Najbolja opcija za Srbiju je pridruživanje EU.
A ako projekat Jadar ne valja, onda se projekat Jadar kritikuje.
Samo izuzetno naivan čovek može da sve stavi u isti koš.

Back