"SPREMAJU SE DA NAPADNU SRBIJU: Sad je jasno zašto je stvoren vojni savez Priština, Zagreb, Tirana!!!"

zasto je sklopljen onda vojni savez albanije hrvatske i tzv kosova?

Cemu sve to kad su hrvatska i albanija u NATO paktu a kosovo i metohija okupirani od strane NATO pakta.
Sastali se stari srpski mrzitelji. Fali jos samo Bugarska. Ali ona ce naknadno, da "zabije noz u ledja" kad je to najpotrebnije.

Milošević i Šešelj nisu hteli ni da ga pročitaju.

A svakako bi Srbima bilo bolje da su ga prihvatili, što se samo malo kasnije ispostavilo kao istinito.
Šešelj tada nije donosio baš nikakve odluke, a što se tiče Zlobe i ostalih znače se kad se budu otvorile arhive - još tada je bilo poznato kreativno tumačenje - istočna Slavonija je Hrvatima pripala mirno, i koliko je tamo ostalo Srba?

Niko nije sjajan ali Vucic odlicno radi kada se uzme u obzir u kojoj je situaciji Srbija.
sabani ne kapiraju da nije u pitanju ni vucic, niti djilasi niti koji milosevici

Srbija ima geostratesku ulogu koju mora da odigra.

Srbija nesme u eu ni u nato. Srbija treba da je bure baruta koja ce se aktivirati po potrebi
Srbija treba da bude kamp za izbacene migrante iz evrope (kada se dodje dotle)
Srbija treba da bude kolonija (ili barem kolonija za koju ce se strane sile boriti)

ko god da je bio, jeste ili bice na vlasti, put Srbije ce biti tezak i skoro nemoguc

jbg, kao u losem filmu gde ti zapadne uloga gde nema dobrog ishoda.

a mi narod smo samo obican kolateral :kafa:

sabani ne kapiraju da nije u pitanju ni vucic, niti djilasi niti koji milosevici

Srbija ima geostratesku ulogu koju mora da odigra.

Srbija nesme u eu ni u nato. Srbija treba da je bure baruta koja ce se aktivirati po potrebi
Srbija treba da bude kamp za izbacene migrante iz evrope (kada se dodje dotle)
Srbija treba da bude kolonija (ili barem kolonija za koju ce se strane sile boriti)

ko god da je bio, jeste ili bice na vlasti, put Srbije ce biti tezak i skoro nemoguc

jbg, kao u losem filmu gde ti zapadne uloga gde nema dobrog ishoda.

a mi narod smo samo obican kolateral :kafa:
Ne bi se slozio. Recimo kada su pokusavali da pokrenu nedere na Kosmetu tu je Vucic odlicno odigrao. Da su Srbi tako igrali 90ih sada bi bili u mnogo boljoj poziciji. Vecina ne shvata neke osnovne stvari. Cilj svake drzave je da "preuzme" onu drugu na ovaj ili onaj nacin, a zadatak svakog drzavnika je da to zaustavi.

hrvati i siptari planiraju zajednicki napad na Srbiju sa ciljem okupacije, komadanja i etnickog ciscenja srpskog naroda

Hahaha ... Vjerojatno se sprema napad na Srbiju da joj se uzme litij, šlivovica, maline i Karleuša..možda se još pronađe nešto vrijedno...hahaha Koja je to bolesna vlast u Srbiji koja stalno plaši vlastiti narod sa silnim neprijateljima koji tobože, jedva čekaju da napadnu Srbiju. Ovo je već paranoja...

Ne pljujem i ne sikćem ni na Mars ni na Jupiter, samo krikujem ili hvalim neke odluke ili izbore. Baš me briga da li je EU ili Rusija ili Kina ili USA.

To pljuvanje ostavljam fanboysima.
Najbolja opcija za Srbiju je pridruživanje EU.
A ako projekat Jadar ne valja, onda se projekat Jadar kritikuje.
Kad bi to tako išlo sa tom gamadi..

Samo izuzetno naivan čovek može da sve stavi u isti koš.
Pa samo naivan misli da u EU moze bez tog jadra, bez da prizna Kosovo...

Kad bi to tako išlo sa tom gamadi..

Pa samo naivan misli da u EU moze bez tog jadra, bez da prizna Kosovo...
EU će postojati i bez Jadra i sa Jadrom. Litijum je metal prošlosti, cena mu je pala višestruko u poslednje vreme.

Kosovo je priznato ili nepriznato - činjenica sa kojom možemo da se pomirimo ili ne pomirimo, ali biće sve dobro ako nam i vize ne uvedu.

Pravda za Tihija.

Ovo sto on ovde lupa po forumu, bukvalno lupetaju svi najjaci srpski udbasi, svake nedelje po udbaskim kafanama, uz meze, karadjordjevu, sopsku salatu i uz vinjak.

Plus, lupetaju gluposti jedni drugima i udbaskim novinarima u rangu 3 puta pomahnitalijem od ovoga sto Tihi pise.

Srpstvo, ustase, balije, Amerika, Rusija, Kina; sve najgluplje stvari koje mozete da zamislite, oni te gluposti lupetaju, pa na kub.

I to sve o trosku poreskih obveznika.

Pravda za Tihija.

sad se tek vidi koliko je stetno ovo sve sto rade blokaderi

slabe nasu borbenu gotovost i prave destabilizaciju u zemlji u situaciji sa mogucim ratom i agresijom na nasu zemlju od strane vekovnih srpskih neprijatelja
Zgubidani....iz RS sam ne mogu procijeniti situaciju u Srbiji...ali toliko ljudi koji pljuju po sopstvenoj zemlji i sopstvenom presjedniku ne vidjeh nikog kao što je u Srbiji.
Ne volim ni ja Dodika ni stanje kod nas ali vi ga baš pretjerujete.

Zgubidani....iz RS sam ne mogu procijeniti situaciju u Srbiji...ali toliko ljudi koji pljuju po sopstvenoj zemlji i sopstvenom presjedniku ne vidjeh nikog kao što je u Srbiji.
Tramp i Vučić, pljuvačina mrtva trka. Najviše zbog njihovih nastupa i konferencija gde provociraju. :mrgreen:

Bice ti bolje kad vam mudjahedini preuzmu vlast onda ces da volis Dodika.
:D

Bice ti bolje kad vam mudjahedini preuzmu vlast onda ces da volis Dodika.
:D
Znam ja da nema ko njega da zamijeni. Jedino da ljudi koji rade u privatnom sektoru formiraju neki blok i budu prava opozicija ali to se nikad neće desiti. Sve ono što je vrijedilo kod nas otišlo je 92 - 96,a onda druga tura od 1996 pa do danas. Goli kloc ostao i budžetlije.

Back