limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.023
Bantu crnci i Kurdi nisu...ali ovi drugi itekako.Vatikan, Anglosaksonci, Bantu crnci, Kurdi, svi se urotili protiv Srba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bantu crnci i Kurdi nisu...ali ovi drugi itekako.Vatikan, Anglosaksonci, Bantu crnci, Kurdi, svi se urotili protiv Srba.
I ti zbog sljivovice sigurno visis na ovom forumu non-stop?Hahaha ... Vjerojatno se sprema napad na Srbiju da joj se uzme litij, šlivovica, maline i Karleuša..možda se još pronađe nešto vrijedno...hahaha Koja je to bolesna vlast u Srbiji koja stalno plaši vlastiti narod sa silnim neprijateljima koji tobože, jedva čekaju da napadnu Srbiju. Ovo je već paranoja...
Iz srpske propagande napada na Dubrovnik tamo su bile tisuće Kurda tuđmanovih plaćenika, čuli ih Srbi svojim ušima.Bantu crnci i Kurdi nisu...ali ovi drugi itekako.
Ne znam,ja ne zakljucujem stvari iz propagande.Iz srpske propagande napada na Dubrovnik tamo su bile tisuće Kurda tuđmanovih plaćenika, čuli ih Srbi svojim ušima.
S obzirom kako stvari stoje, sve ide prema tomezašto bi napadali srbiju...pobit će se srbi međusobno...em štediš municiju, em ljudstvo...ovo srba što ostane staviti pod šljivu.
Do sada nikakve takve namjere nisu postojale ni u opskurnim proustaškim strančicama koje dobivaju 0.5% na izborima, i to ako.Šta o tome kaže Večernji? Oni uopšte ne kriju da Hrvatska ima svojih namera.
Baš si jako pametan u zadnje vrijeme...raskrinkani su ustaskosiptarski planovi
Srbija ce ih pobediti
Kao sto ih lemamo u kosarci vaterpolu i mnogim drugim sportovima pobedicemo ih na polju zastite nacionalnih i drzavnih interesa.
Nisam mislio na zapadne sudove.Odgovarala je i presuđeno je da nije kriva.
Bilo je sasvim ozbiljno dok su srpske granate uništavale mjesto za mjestom u lovu na imaginarne Kurde.Ne znam,ja ne zakljucujem stvari iz propagande.
Mozda da i ti postanes ozbiljniji u pristupu?
U radu tog suda su sudjelovale sve države svijeta.Nisam mislio na zapadne sudove.
Odeš u HR na more i da ti ne bi uznemiravali samo kažeš "mirdita"Svima koji imaju IQ akvarijumske ribice.
Ovi koji su malo iznad ribice znaju zašto Vučić lansira ovakve idiotluke.
A zašto bih... razumemo se mi sa hrvatskom braćom odlično i na našem jeziku.Odeš u HR na more i da ti ne bi uznemiravali samo kažeš "mirdita"
Bratstvo & jedinstvo je propaloA zašto bih... razumemo se mi sa hrvatskom braćom odlično i na našem jeziku.
Bratstvo još nije propalo, a jedinstvo jeste propalo, i to odavno.Bratstvo & jedinstvo je propalo
Samo su ga finansirale jer ga je osnovao savet bezbednosti UN i bio je vrlo selektivan po pitanju izvođenja dokaza,dokazivanja krivičnih dela,kvalifikaciji dela počinjenih tokom sukoba(opštinski genocid u Srebrenici?!) i vrlo blagim presudama u slučajevima koji se nisu ticali srpske strane.U radu tog suda su sudjelovale sve države svijeta.
Znaju da du Kurdi ali nemaju pojma što pričaju....jebte kako su izmišljali i lagali.Iz srpske propagande napada na Dubrovnik tamo su bile tisuće Kurda tuđmanovih plaćenika, čuli ih Srbi svojim ušima.
Suci su bili iz raznih država svijeta.Samo su ga finansirale jer ga je osnovao savet bezbednosti UN i bio je vrlo selektivan po pitanju izvođenja dokaza,dokazivanja krivičnih dela,kvalifikaciji dela počinjenih tokom sukoba(opštinski genocid u Srebrenici?!) i vrlo blagim presudama u slučajevima koji se nisu ticali srpske strane.
Znaju da Kurdi govore arapskiZnaju da du Kurdi ali nemaju pojma što pričaju....jebte kako su izmišljali i lagali.![]()
Vidi,posle toliko godina se BAŠ vidi za koga je radio taj sud.Suci su bili iz raznih država svijeta.
Sudili su za očite zločine koje su Srbi radili u 90% slučajeva. Takve su i presude.
Znaci nas savez sa Orbanom je kontra ovom paktu i bice srpskougarska?![]()
Za pravdu? Nije osuđen nitko nevin.Vidi,posle toliko godina se BAŠ vidi za koga je radio taj sud.