gost 227949
Veoma poznat
- Poruka
- 13.999
Desna ruka Draže Mihailovića:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно да дира.А сепаратисте ћемо или о бандере, или уз тарабу.
Извини, то се питамо ми у Србији.![]()
Desna ruka Draže Mihailovića:
[![]()
I kakve veze imaju neko samozvane cetnicke jedinice po Bosni i Hrvatskoj sa DRAZINOM JVuO!!! Evo sa kim se Draza Mihailovic sastajao i druzio samo sa ZAPADNIM anti-fasistima. Kako to da nema niti jedne -jedine slike Draze sa NEMACKIM NACISTIMA, nego samo sa ZAPADNIM anti-fasistma??!!
heheh..BRITANSKI SOE oficir u Drazinom stabu!!!!
![]()
Opet AMERIKANCI u SUMADIJI sa Drazom sredinom '44??!!!
http://www.teslasociety.com/arthur_photos.htm
Nisam se upisala u anketu, jer je pitanje : Da li treba Drazi podici spomenik na mestu gde je streljan?
Ja zelim da vidim njegov spomenik u centru grada, na kljucnom mestu , a ne da bude podignut samo da bi umirio Drzanine postovaoce, a u stvari zabacen od pogleda javnosti .
Nisam se upisala u anketu, jer je pitanje : Da li treba Drazi podici spomenik na mestu gde je streljan?
Ja zelim da vidim njegov spomenik u centru grada, na kljucnom mestu , a ne da bude podignut samo da bi umirio Drazine postovaoce, a u stvari zabacen od pogleda javnosti .
A ja, vidis, necu da ga vidim NI NA SLICI, a kamoli da necijoj ludoj glavi padne na pamet da ga stvarno pravi... Mislim, da li smo mi Srbi toliki VOLOVI??!!
Mozda se i meni ne dopada ta crvena petokraka na tvom avataru koja me po difoltu podseca na krv, progone i propale diktatorske rezime sirom sveta ...
Hm, hm, pa ni meni se ne dopada ova nebulozna ideja, znas. A ovo za kv i ostalo, samo da znas, nije krv NIJEDNOG komuniste i pravog borca za pravdu uzalud prolivena, pocev od samog Chea. Razmisli o tome.......
Ma i meni je Che simpa, deluje kao glavni lik u nekom avanturistickom filmu..malo smekerskog sarma i lude akcije.
Ali, Staljinove cistke i na desetine miliona ubijenih, Tito sa Golim otokom, Causesku...razni rezimi po dalkeom istoku. Glavni komunisticki zanr je ipak horor .
Pazi ovako, Causesku je, az mene, od svih komunistickih lidera bio NAJGORI, pre svega zbog one lujkare od zene mu sto se slepala i odvela ga na krivi put. Ali Staljin i Tile... pa mislim, to su bile FACE! Rodjeni pobednici, u licu im se videlo!!!

hahaPazi ovako, Causesku je, az mene, od svih komunistickih lidera bio NAJGORI, pre svega zbog one lujkare od zene mu sto se slepala i odvela ga na krivi put. Ali Staljin i Tile... pa mislim, to su bile FACE! Rodjeni pobednici, u licu im se videlo!!!
Слажем се! Значи да треба срушити све споменике НОБ, јер су партизани у Другом с. рату били на високом другом месту по броју убијених Срба.
Јел тако?
Normalno ovakva izjava je na nacelima istinitog Dogadjaja, zapisanog, i zavedenog u svim arhivama sveta a narocito Nemaca a i Cetnika. Izuzetnih dobrih prijatelja a dosta puta zajedno sa Ustasam pravili "Disco", znas ono Pucanje, paljevine kuca, silovanje, klanje, nabijanje na kolac, skidanje glava i tako te male igrice.Građani Užica su sami tražili da se vrate Nemci kad su videli šta znači crvena republika.
Ti novodošli emigranti su izbeglice iz Titove Hrvatske ,Titove BiH,Titovog Kosova....Normalno ovakva izjava je na nacelima istinitog Dogadjaja, zapisanog, i zavedenog u svim arhivama sveta a narocito Nemaca a i Cetnika. Izuzetnih dobrih prijatelja a dosta puta zajedno sa Ustasam pravili "Disco", znas ono Pucanje, paljevine kuca, silovanje, klanje, nabijanje na kolac, skidanje glava i tako te male igrice.
ma koliko da se trudite da Izvrnete istoriju, pa ne ide.
A da eto ovde u Mestu Vinona je Drazin Dom, njegov spomenik i vidis ti lepog Boga ovi novo dosli emigranti, Opalili Kozaracko kolo, pesme partizanske. jao sto li se onaj prevrto u grobu ako i ima groba.