Споменик Дражи у Београду

ДА ЛИ НА МЕСТУ НА КОМЕ ЈЕ СТРЕЉАН ТРЕБА ПОДИЋИ СПОМЕНИК СРПСКОМ ЧИЧИ?

• Да

• Не

• Не знам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
У реду је све, комунисти су били велики лажови и фалсификатори, али данашња равногорска пропаганда заиста није далеко од комунистичке, чак шта више, некима није довољно то што су и партизански и четнички покрети изједначени па сада доказују како је само четнички покрет био антифашистички.

Да се разумемо, заболе ме лакат за антифашизмом, они које ја подржавам су ратовали против антифашиста и сврставају се на страну Осовине, то је истина од које не могу, а и не желим да побегнем, а на њу сам поносан. Са друге стране неки не желе да прихвате ни делове истине који им не иду на руку и понашају се као и њихови противници, бесрамно лажу и фалсификују.

Овим путем се обраћам овим ''модерним равногорцима'', да не могу да однесу ''тоталну победу'', да се оваквим понашањем не разликују много од својих љутих противника. Партизани су били антифашистичка војска која је, истина, по некада комуницирала са Немцима, али опет антифашистичка, то је истина, коју не можете побити ''аргументом'' типа, ''то су све комунистичке лажи''.

Alal vera.:ok:

У реду је све, комунисти су били велики лажови и фалсификатори, али данашња равногорска пропаганда заиста није далеко од комунистичке, чак шта више, некима није довољно то што су и партизански и четнички покрети изједначени па сада доказују како је само четнички покрет био антифашистички.

Да се разумемо, заболе ме лакат за антифашизмом, они које ја подржавам су ратовали против антифашиста и сврставају се на страну Осовине, то је истина од које не могу, а и не желим да побегнем, а на њу сам поносан. Са друге стране неки не желе да прихвате ни делове истине који им не иду на руку и понашају се као и њихови противници, бесрамно лажу и фалсификују.

Овим путем се обраћам овим ''модерним равногорцима'', да не могу да однесу ''тоталну победу'', да се оваквим понашањем не разликују много од својих љутих противника. Партизани су били антифашистичка војска која је, истина, по некада комуницирала са Немцима, али опет антифашистичка, то је истина, коју не можете побити ''аргументом'' типа, ''то су све комунистичке лажи''.

Gospod ovakvim kolebljivcima kao ti porucuje:

„О, да си студен или врућ!
Тако будући млак, и ниси ни студен ни врућ, избљуваћу те из уста својих” (Откр. 3, 15-16)

Гле, партизани и део четника су били антифашисти, то је чињеница. Део четника, СДС, СДК су били на страни Немаца и на немачкој страни су остали до краја и то је чињеница, које се ни мало не стидим, бар ти то знаш.

Али када неко са аргументом ''све су то комунистичке лажи'' крене сам да фалсификује историју, морам да одреагујем, да ли се та особа разликује од комунистичких фалсификатора које толико презире?

Тако будући млак, и ниси ни студен ни врућ, избљуваћу те из уста својих” (Откр. 3, 15-16)

Ха, ето о томе ја причам, испада да поштоваоци лика и дела Драже Михајловића сматрају да имају монопол над тоталном истином. Ако им се и мало успротивиш почну, човече, да ти постављају цитате из Библије, тј. цитате из Библије преузете са ''Погледа''.

Само да те подсетим, да онај ко високо лети ниско пада.

Ха, ето о томе ја причам, испада да поштоваоци лика и дела Драже Михајловића сматрају да имају монопол над тоталном истином. Ако им се и мало успротивиш почну, човече, да ти постављају цитате из Библије, тј. цитате из Библије преузете са ''Погледа''.

Tako oni misle da bi trebalo da bude, ali nije...:lol:

bas si se divno slozila sa komunjarama.

Tako oni misle da bi trebalo da bude, ali nije...:lol:

Наравно да није, за многе ствари су у праву и оштећена су страна у рату, али та оправдана борба за истином постаде неоправдана борба за фалсификовање историје ако би однели тоталну победу, не кажем да су сви такви али их има.

A po čemu je on to kolebljivac?

Čovek je zboraš po opredeljenju i samo je bio realan, ništa više.

Bolje razmisli malo koliko ustvari lupetate i širite laži, kada ste se smučili jednom
ljotićevcu koji mrzi komuniste.

Poslednja izmena:
bas si se divno slozila sa komunjarama.

Аман човече, разумем ја све, али тврдити да су само четници били антифашистичка војска само на основу неких комунистичких преговора са Немцима у марту 43. је сулудо. Поштујем ја борбу за истином али неистину не прихватам, ма са које стране долазила.

Back