- Poruka
- 50.831
SLIKA SVE GOVORI.Svaki komentar je suvišan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ovde mozes da mi odgovoris, nadam seDušo, moram ti reći da za jednu hrišćanku mnogo lažeš.![]()

Evo ovde mozes da mi odgovoris, nadam se
Ne postoje glupa pitanja.
Ja ne pisem lazi - vec pravu istinu, koja nije nicija, vec jednostavno prava, ne bih nikad postavila na forum nesto u sta nisam sigurna 100%.

![]()
Mozete postavljati do sutra te slike kolaboracionizma i jednih i drugih , dokumente i lazne i prave , al to opet ne menja cinjenicu da je rahmetli Mihajlovic luzer i prilicno beznacajna licnost , a do dal se neki cetnici ili komunjarski pilicar slikao sa nekim Nemcem ili ustasom i dal su popili kafu i pojeli rahatlokum pre 70 godina , to je totalno ne bitno ...

![]()

Мораћу да оправим слику Драже и мене. И онда сам ја живи сведок.Jednostavno se nedićevcima neće dizati spomenici. ko je bio nemački saveznik njemu ne mogu da se dignu spomenici
Nego, Miško jer primećuješ ti nešto čudno kod "Nemca" sa desne strane?
Onaj koji je pravio foto-montažu zaboravio je jednu notornu činjenicu-
Pogledaj obuću "Nemca"- ima uvijače i cokule- nešto što nemci nikada nisu nosili.
Sorry. Kad stavljate foto montaže, morate da vodite računa o detaljima
![]()
Da, samo što ovaj "Švaba" ima partizanske noge.
![]()

лупаш младићу........лупаш.
![]()
од краја 1943. униформа и обућа за вермахт се правила знатно слабијег квалитета

Kakvi su bre pokvarenjaci ovi neočetnici...neverovatno...a tek što se loše snalaze u
fotoshopu...![]()

И то - пази официр у увијачама и цокулама! Хахаха
Добро, ајде нису они лоши момци, мало наивни...