U ritmu ljubavi, svaki stih pesme, kao Bog ljubavi protrese moje srce, emocije i bezobrazno me rasturi.
Tada ljubavi volim, svaku notu koja me dotakne duboko, kao da me pogadja Amorova strela i onda pijan od zaljubljenosti, slusam muziku emocija, koja me preplavi nemirima i ozivi prokletu romantiku u meni.
Kada sam zaljubljen, svet oko mene postaje zivopisni svetlucavi kaleidoskop, gde sareni staklici nase ljubavi, komponuju pesmu, moja licnu himnu, a note se stapaju u melodiju koja odzvanja u mojoj dusi. Svaki stih nosi poruku ljubavi i u svakom taktu prepoznajem osecanja, koja mi dajes, a ona me nestvarno prozimaju.
Kroz tekstove pesama otkrivam istine koje su se sakrile u mome srcu, i svaka melodija me podseca na carobne trenutke provedene sa tobom, voljenom.
Onda postajem pijan od ljubavi, cineci muziku takvom, da ona svoje cudesne moci nada mnom iskazuje. Moje srce pocinje igru u ritmu melodije, a svaka nota izaziva nezno bockanje ruza po meni, a nemiri se bude i kao talasi podizu pregrst tvojih poljubaca svuda u meni.
Zbog toga, svaka pesma postaje moj licni izvor snage i hrabrosti da iskazem svoju ljubav tebi.
Muzika ima tu magicnu moc, da me poveze sa najskrivenijim delovima moga tela, tako da mi pomogne, da otkrijem i izrazim svoje emocije, koje se recima ne mogu docarati...i lagano, kroz tihu melodiju i prijatnu harmoniju, postajem slobodan, ziv, gde ti muzikom donosim svu moju strast i svaki trenutak nepregledne ljubavi.
Tada se moja ljubavna prica pretvara u simfoniju, a svaki stih u pesmi postaje njen deo.
Bez obzira na to, da li su romanticne balade ili zivahni ritmovi, svaka nota postaje kljuc, koji otvara vrata mog srca.
Ta mocna muzika me uvek podseti na srecu i tugu koju sam doziveo u ljubavi. Ona, na carobnim notama, vodi me stalno na putovanje kroz vreme, do nekih prelepih trenutaka ili dubokih rana.
Postaje moj vodic kroz lavirinte proslosti, podsecajuci me na sve prepreke koje smo zajedno savladali i na sve ljubavne trenutke koje smo delili.
Na kraju shvatis da je volis, a da je muzika postala tvoj verni saputnik i tvoj najiskreniji prijatelj u ljubavi, cineci da svojom harmonijom, uvek te ohrabri, pruzi ti srecu, radost i otera tugu.