Postoji li samo JEDNA PRAVA osoba za vas?

Meni je odmah ličila na Vudu lutku, samo nisam htjela da ga plašim, dok ti nisi izrazio suptilno sumnju. :D
Ma čak nekako gore od voodoo lutke, skroz bizarno izgleda.
Pomislio bih da sobarica čuči u ormaru... s nožinom... kao ona luđakinja Wendy Torrance.

MV5BODY0M2Q5OTEtZmI3Ny00NjNmLWE0ZDktNTEyZDE4YWQwNGRhXkEyXkFqcGdeQXVyNjE3NjA1MzQ%40._V1_.jpg

Pazi koji je to izbezumljeni pogled, točno se vidi da je spremna na klanje.

😟

Mnogi veruju da nas negde ceka savrsena osoba.
Ali... sta ako je to samo mit?
Da li postoji samo jedan pravi izbor a sve ostalo nisu "srodne duse" vec samo prolazne veze?
Pitala Marica baku da li je istina da u životu postoji samo jedna prava ljubav?
Jeste.
Da li je deka bio tvoja prava ljubav?
Ne.
Pa dobro onda, ko je bio?
Mornari....:deda2:

kakvo je to bracno vaspitanje?
Realno. Ne voli bijeli luk u hrani, ne stavljaš ga. Ona ne voli razbacane stvari na stolici i kauču, pospremi. On ne voli da umanjuje njegovu važnost kada su u društvu, ona to poštuje i podržava ga, Ona ne voli dlake u kadi i lavabou, on počisti. Ponekad popije malo više, ona ga lijepo dočeka, nahrani i smjesti u krevetac. I tako.... do kraja života...

• Podržavam
Reactions: Tea
Realno. Ne voli bijeli luk u hrani, ne stavljaš ga. Ona ne voli razbacane stvari na stolici i kauču, pospremi. On ne voli da umanjuje njegovu važnost kada su u društvu, ona to poštuje i podržava ga, Ona ne voli dlake u kadi i lavabou, on počisti. Ponekad popije malo više, ona ga lijepo dočeka, nahrani i smjesti u krevetac. I tako.... do kraja života...
Tako ja sa mojim sinom od 2 godine :mrgreen:

Mnogi veruju da nas negde ceka savrsena osoba.
Ali... sta ako je to samo mit?
Da li postoji samo jedan pravi izbor a sve ostalo nisu "srodne duse" vec samo prolazne veze?

Savršenstvo je mit. Ne postoji. Savršenstvo je jedno, "srodna duša" nešto sasvim drugo.

Neko blizak može da bude "srodna duša", a da sa tom osobom budeš prijatelj-prijateljica.

Jedna "srodna duša" i ja smo zaključili da je bolje da budemo samo prijatelji. Svesni svojih vrlina ali i mana tako je najbolje.

Bold: Ne postoji samo jedan izbor..

Da, mozda sam preterao sa 0,001, covek je prilicno prosta zivotinja, nema prevelike zahteve
I 1 posto bi bio realna cifra, 1 od 100 pa mozes izabrati i naci zivotnog druga
"Čovek je prosta životinja"?! Da li ste vi okruženi primatima? Čovek je sam po sebi veoma složeno biće. Ako se zbir hormona i raznih sokova koje luče, poveže sa psihičkim i mentalnim stanjem proživljenog iskustva koje je individualno. Ako se tome dodaju afiniteti i sklonosti?! Izvinite to sto ste napisali je retko glupo. I ta statistika kojom ste mahali. Gde su vam kvadratni metri radijus kretanja i faktor verovatnoće i nečiji stil života.

"Čovek je prosta životinja"?! Da li ste vi okruženi primatima? Čovek je sam po sebi veoma složeno biće. Ako se zbir hormona i raznih sokova koje luče, poveže sa psihičkim i mentalnim stanjem proživljenog iskustva koje je individualno. Ako se tome dodaju afiniteti i sklonosti?! Izvinite to sto ste napisali je retko glupo. I ta statistika kojom ste mahali. Gde su vam kvadratni metri radijus kretanja i faktor verovatnoće i nečiji stil života.
Kao i sve druge zivotinje
Radijus kretanja u stvari povecava procenat.
Svako se krece u krugu osoba slicnih afiniteta i u tom krugu lakse nadje *srodnu dusu* nego u nasumicnoj guzvi
Nije slucajno da su cesto u vezi glumci sa glumcima, pevaci sa pevacicama, med radnici sa med radnicima ...

Postoji ono što se zove druga polovina,medjutim tačnije je da svako ima u sebi 4/5 sebe,a nedostaje mu ta 1/5 koju nadje u drugoj osobi.Mnogi za života ne nadju to,ne sretnu tu osobu i čitavog života tragaju za tim,možda čak i nisu svesni da tragaju,ali tragaju,duša im traga za tim,upuštaju se u neke veze,brakove,misleći i želeći da je baš to,a onda uvide da to nije to,i dolaze razočarenja...Ali svako,baš svako,večina i nesvesno traga za tim.Samo srećni pronadju to,to se zove Božji blagoslov i onda muškarac i žena u srcu osete da ih je Bog zaista pogledao

Priroda je to vrlo uspješno odradila. Kada se kaže ima hemije između nas, to obično sami hormoni ispuštaju miris i reaguju na pravi način pokazujući da bi potomstvo bilo zdravo. Ne pratimo prirodu.
Ono kada nas prođu žmarci niz leđa, kada se ukočimo, zbunimo, zadrhtimo.... to je samo reakcija hormona koji kažu, da to je osoba s kojojm možeš imati zdravo potomstvo.
I naravno nije to samo jedna osoba. Možemo biti kompatibilni sa jako puno osoba. Zadatak prirode je zdravo potomstvo, a ne da li je frajer, bogat, dobro odjeven itd.

Postoji ono što se zove druga polovina,medjutim tačnije je da svako ima u sebi 4/5 sebe,a nedostaje mu ta 1/5 koju nadje u drugoj osobi.Mnogi za života ne nadju to,ne sretnu tu osobu i čitavog života tragaju za tim,možda čak i nisu svesni da tragaju,ali tragaju,duša im traga za tim,upuštaju se u neke veze,brakove,misleći i želeći da je baš to,a onda uvide da to nije to,i dolaze razočarenja...Ali svako,baš svako,večina i nesvesno traga za tim.Samo srećni pronadju to,to se zove Božji blagoslov i onda muškarac i žena u srcu osete da ih je Bog zaista pogledao
To je toliko površno zaključeno. To tako možda muškarci. Ali žene zagrle svoj mir u ovim godinama. Ima lujki slazem se. Ali žene ne žele ništa što unosi nemir. I umorne su da bi upoznavale ikog.

Back