Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.935
Ljudi su slicni dosadni sablon
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma čak nekako gore od voodoo lutke, skroz bizarno izgleda.Meni je odmah ličila na Vudu lutku, samo nisam htjela da ga plašim, dok ti nisi izrazio suptilno sumnju.![]()
hiljade srodnih dusa...samo je stvar koliko su oboje spremni da se prilagode jedno drugomeMnogi veruju da nas negde ceka savrsena osoba.
Ali... sta ako je to samo mit?
Da li postoji samo jedan pravi izbor a sve ostalo nisu "srodne duse" vec samo prolazne veze?
U braku se vaspitavaju i rastu zajedno. Ne ide ništa ,,preko noći,,! Sve u životu zahtijeva trud i odricanje.hiljade srodnih dusa...samo je stvar koliko su oboje spremni da se prilagode jedno drugome![]()
Pitala Marica baku da li je istina da u životu postoji samo jedna prava ljubav?Mnogi veruju da nas negde ceka savrsena osoba.
Ali... sta ako je to samo mit?
Da li postoji samo jedan pravi izbor a sve ostalo nisu "srodne duse" vec samo prolazne veze?
Jel može van braka? I bez preteranog odricanja?U braku se vaspitavaju i rastu zajedno. Ne ide ništa ,,preko noći,,! Sve u životu zahtijeva trud i odricanje.
kao soljica i tacnica i eto kaficaKrpa i zakrpa kad se pronadju to je to![]()
Šta kome odgovara to i traži.Jel može van braka? I bez preteranog odricanja?
kakvo je to bracno vaspitanje?U braku se vaspitavaju i rastu zajedno. Ne ide ništa ,,preko noći,,! Sve u životu zahtijeva trud i odricanje.
Realno. Ne voli bijeli luk u hrani, ne stavljaš ga. Ona ne voli razbacane stvari na stolici i kauču, pospremi. On ne voli da umanjuje njegovu važnost kada su u društvu, ona to poštuje i podržava ga, Ona ne voli dlake u kadi i lavabou, on počisti. Ponekad popije malo više, ona ga lijepo dočeka, nahrani i smjesti u krevetac. I tako.... do kraja života...kakvo je to bracno vaspitanje?
Tako ja sa mojim sinom od 2 godineRealno. Ne voli bijeli luk u hrani, ne stavljaš ga. Ona ne voli razbacane stvari na stolici i kauču, pospremi. On ne voli da umanjuje njegovu važnost kada su u društvu, ona to poštuje i podržava ga, Ona ne voli dlake u kadi i lavabou, on počisti. Ponekad popije malo više, ona ga lijepo dočeka, nahrani i smjesti u krevetac. I tako.... do kraja života...
Vidiš, nema razlike. Voliš oba djeteta, iako je to veće rodila druga majka.Tako ja sa mojim sinom od 2 godine![]()