Postoji li samo JEDNA PRAVA osoba za vas?

Meni je odmah ličila na Vudu lutku, samo nisam htjela da ga plašim, dok ti nisi izrazio suptilno sumnju. :D
Ma čak nekako gore od voodoo lutke, skroz bizarno izgleda.
Pomislio bih da sobarica čuči u ormaru... s nožinom... kao ona luđakinja Wendy Torrance.

MV5BODY0M2Q5OTEtZmI3Ny00NjNmLWE0ZDktNTEyZDE4YWQwNGRhXkEyXkFqcGdeQXVyNjE3NjA1MzQ%40._V1_.jpg

Pazi koji je to izbezumljeni pogled, točno se vidi da je spremna na klanje.

😟

Mnogi veruju da nas negde ceka savrsena osoba.
Ali... sta ako je to samo mit?
Da li postoji samo jedan pravi izbor a sve ostalo nisu "srodne duse" vec samo prolazne veze?
Pitala Marica baku da li je istina da u životu postoji samo jedna prava ljubav?
Jeste.
Da li je deka bio tvoja prava ljubav?
Ne.
Pa dobro onda, ko je bio?
Mornari....:deda2:

kakvo je to bracno vaspitanje?
Realno. Ne voli bijeli luk u hrani, ne stavljaš ga. Ona ne voli razbacane stvari na stolici i kauču, pospremi. On ne voli da umanjuje njegovu važnost kada su u društvu, ona to poštuje i podržava ga, Ona ne voli dlake u kadi i lavabou, on počisti. Ponekad popije malo više, ona ga lijepo dočeka, nahrani i smjesti u krevetac. I tako.... do kraja života...

Realno. Ne voli bijeli luk u hrani, ne stavljaš ga. Ona ne voli razbacane stvari na stolici i kauču, pospremi. On ne voli da umanjuje njegovu važnost kada su u društvu, ona to poštuje i podržava ga, Ona ne voli dlake u kadi i lavabou, on počisti. Ponekad popije malo više, ona ga lijepo dočeka, nahrani i smjesti u krevetac. I tako.... do kraja života...
Tako ja sa mojim sinom od 2 godine :mrgreen:

Back