SPC završava luksuzni kompleks u strogom centru Beograda

Brinem se za njihove duse, Grabez za materijalnim vodi u pakao
Tи као нерелигиозан човек се очигледно не бринеш о својој души.
Пусти ти Бога да одлучује о паклу, немојмо ми да будемо већи од Бога па да знамо шта ће Бог са ким да уради.

Tи као нерелигиозан човек се очигледно не бринеш о својој души.
Пусти ти Бога да одлучује о паклу, немојмо ми да будемо већи од Бога па да знамо шта ће Бог са ким да уради.
Popovi da veruju ne bi radili tako

Ahahaha i dalje branis😂 Neverovatan si. Se*em po crkvi jer su tamo nesasita gamad. Ti opravdavas ruiniranje Fruske gore time "jbg, država ima daje pa sto ne bi?". Lebtej*o... 😂
Ево шта ти радиш -
проблеми са нелегалном градњом - криви инспектори.
Расту цене - крива инспекција.
Проблем са увозом - криви увозници.
Нема млека - сељаци кољу краве - опет крива аграрна политика.
Проблем са Фрушком Гором - крива Црква.
Па немаш пет или десет криваца.
Не браним ја неодбрањиво него ти који по сваку цену избегаваш да помињеш СНС.
На изборима гласа око 50% људи, да су се људи потрудили да гласају, променили би власт одавно.
Нема двадесет проблема него један, и цене и увоз у Србију, и инспекторе контролише држава.
Ти кукаш да се Црква повезала са државом а нећеш да смењујеш власт ?
Па ти си урнебесан.
Што их браниш толико ? Изгледа да ти је СНС нешто прирастао за срце. Капирам да си бојкоташ и да не гласаш одавно, али ко о чему ти о Цркви.
;)

Popovi da veruju ne bi radili tako
Ти као нерелигиозан причаш како треба да се ради ? И ти који не верујеш у Бога бринеш за спасење туђе душе ? Па бринуо би за своју душу да ти је до спасења душе, али ти не верујеш ни у Бога ни у своју душу.

Na tvoj bes i agresiju odgovoriću mirom i ljubavlju- :heart:.
Е стварно Дуле, претерао си са брањењем СНС, мислим стварно није у реду. И ова власт ће проћи, где ћеш онда да идеш Дуле ?
Пусти власт, нема смисла петљати око тога.

Ти као нерелигиозан причаш како треба да се ради ? И ти који не верујеш у Бога бринеш за спасење туђе душе ? Па бринуо би за своју душу да ти је до спасења душе, али ти не верујеш ни у Бога ни у своју душу.
Bas zato vas bolje i vidim, objektivnije
Bog da postoji vise bi cenio dobrog coveka nego pokvarenog poklonika

Е стварно Дуле, претерао си са брањењем СНС, мислим стварно није у реду. И ова власт ће проћи, где ћеш онда да идеш Дуле ?
Ko jw ovde pomenuo SNS, sem nesrecnog manema, i sad tebe???

Ja nijednom. Preterujete vi sa svojom opsednutošću SNS-om, još malo ćete i u supi videti ,,botove"...

Eto, nas narod voli da brani pokvarene
Neko duhovne a neko drzavne predstavnike
Nismo uzalud u vrhu po iq u evropi
:mrgreen:
A i ti, vidis da spc podrzava vucica, na sta to lici da ga kudis?

Transformacija crkve od teoreticara do prakticara,posteno nema sta...
Ти си као онај човек из приче - ако свештеник лепо пева - шта му би да постане свештеник, што није постао певач.
Ако грозно пева - ко га пусти да постане свештеник.
Ако дуго беседи - онда ужас јер се не може издржати.
Ако беседи кратко - е онда срамота јер није лепо да се држе кратке беседе.
Па како ти то постављаш ствари, увек нешто фали.
Црква се одавно бави практичним радом, још од деведесетих година када је почео да ради пастирско саветодавни центар, а црквено-народне кухиње постоје више од 10 година.

Osim vjere, SPC se bavi biznisom i politikom.
То је твој лични осећај, предпостављам, или кажеш да се прича по чаршији, па онда је истина ? Шта од то двоје ?

Ево шта ти радиш -
проблеми са нелегалном градњом - криви инспектори.
Расту цене - крива инспекција.
Проблем са увозом - криви увозници.
Нема млека - сељаци кољу краве - опет крива аграрна политика.
Проблем са Фрушком Гором - крива Црква.
Па немаш пет или десет криваца.
Не браним ја неодбрањиво него ти који по сваку цену избегаваш да помињеш СНС.
На изборима гласа око 50% људи, да су се људи потрудили да гласају, променили би власт одавно.
Нема двадесет проблема него један, и цене и увоз у Србију, и инспекторе контролише држава.
Ти кукаш да се Црква повезала са државом а нећеш да смењујеш власт ?
Па ти си урнебесан.
Што их браниш толико ? Изгледа да ти је СНС нешто прирастао за срце. Капирам да си бојкоташ и да не гласаш одавно, али ко о чему ти о Цркви.
;)
I dalje skrećes krivicu. 😁 Džaba se trudiš.
Ps, SNS ne podnosim. To možeš da saznaš od tvog saborca duletasrbende.

И ова власт ће проћи, где ћеш онда да идеш Дуле ?
Ali, kad si već pomenuo, ne gaji uzaludne nade, Vladavina SveSerbske Napredne Stranke i Predsednika Republike Srbije Gospodina Aleksandra Vučića biće Trajna, Totalna i Neograničena!
1716759547843.png

Eto ti sad, kad me već čikaš bezveze! :mrgreen:

A i ti, vidis da spc podrzava vucica, na sta to lici da ga kudis?
Што би бранио лопове ?
Него шта би са оним црквама по Србији које се граде ? Оде ти у другу тему и не одговори ми. Какве то има везе са храмом Светог Саве који је почео да се гради од 1939 а наставио од половине осамдесетих година прошлог века ?

Ali, kad si već pomenuo, ne gaji uzaludne nade, Vladavina SveSerbske Napredne Stranke i Predsednika Republike Srbije Gospodina Aleksandra Vučića biće Trajna, Totalna i Neograničena!
Pogledajte prilog 1554475

Eto ti sad, kad me već čikaš bezveze!
:mrgreen:
Дуле боље поразговарај са неким правником, користиш изразе који су непримерени, смеје ти се свет.
Не знам да ли ово треба да звучи начитано и образовано, али ово је на нивоу Српског телеграфа. Мани се овакве одбране Вучића.

I dalje skrećes krivicu. 😁 Džaba se trudiš.
Ps, SNS ne podnosim. To možeš da saznaš od tvog saborca duletasrbende.
Ти само кликнеш "Одговори", ни не читаш шта пише.
Ја скрећем кривицу ? Ти само пишеш једно исто, али СНС и гласаче нигде да поменеш.
Па тако стидљиво пишеш о СНС-у, стварно не знам шта мислиш о њима.
Јел знаш колико је било неважећих листића на прошлим изборима ? Колико људи бојкотује исто као што си ти дугогодишњи бојкоташ.
И такви нам кроје живот мој Мане.
Неће нико да смењује власт а сви кукају како не ваља. Па не можеш лопове сменити кукањем.

Back