Dojče vele: Rukovodstvo SPC u službi režima

Citam , samo od svih imena koja postoje ti nisi uspeo da navedes jedno, ali znas da postoji veliki broj.
Идемо још једном.
Рекао сам да их има више. Ти си се ухватио тих петоро па не пушташ. Рекао сам ти - шта би навођење имена променило код тебе ?
Да их мора бити барем петоро ?
Poenta je u tome da si izneo tvrdnju za koju si ponudio nula dokaza.
Да опет поновим, докази постоје. Е сад да ли ће та имена ишта променити у твом схватању, то већ остаје отворено

Епархија се јавила. Грухоњића није нико соонзорисао. Демантовано је.
nije neposredno, ali posredno jeste

Српска православна црква и Епархија далматинска су спонзори левичарског удружења из Шибеника “ Удруга ФАЛИШ“, које је организатор „Фестивала алтернативе и љевице Шибеник.​

О књизи и Сребреници говорили су данас историчар Миливој Бешлин и Динко Грухоњић, који је био и модератор.

nije neposredno, ali posredno jeste

Српска православна црква и Епархија далматинска су спонзори левичарског удружења из Шибеника “ Удруга ФАЛИШ“, које је организатор „Фестивала алтернативе и љевице Шибеник.​

О књизи и Сребреници говорили су данас историчар Миливој Бешлин и Динко Грухоњић, који је био и модератор.
Нису ни посредно. Демантовано је. Епархија је објаснила.
https://spc.rs/sr/news/aktuelno//14725.zvanicno-saopstenje-eparhije-dalmatinske.html

Идемо још једном.
Рекао сам да их има више. Ти си се ухватио тих петоро па не пушташ. Рекао сам ти - шта би навођење имена променило код тебе ?
Да их мора бити барем петоро ?
Posto ih ima vise daj barem koje ime? Evo ne mora pet, moze dva?:D
Ti si tvrdio da je bila masovna praksa, a sada se kao snebivas da navedes barem nekog svestenika SPC koji je bio utamnicen na Golom otoku. Nadje i Kineze , ali ne i svestenike.:D
Да опет поновим, докази постоје. Е сад да ли ће та имена ишта променити у твом схватању, то већ остаје отворено
Naravno, dokazi postoje ali ti neces da ih iznosis iz pijeteta prema zrtvama.:rotf:

тако ти је то
кад ти се нешто свиђа онда су објективни, када се не свиђа онда је ноторна лаж. :D
Тај сајт је злонамеран и лош.
То ти је као када би Информер прогласио за истинит сајт.
Мислиш да ће објавити деманти СПЦ?

Тај сајт је злонамеран и лош.
То ти је као када би Информер прогласио за истинит сајт.
Мислиш да ће објавити деманти СПЦ?
што информер, ја само видим да подхеебавају блокадере. шта тачно лажно информер информише?

Posto ih ima vise daj barem koje ime? Evo ne mora pet, moze dva?:D
Ниси одговорио на питање.
Ti si tvrdio da je bila masovna praksa,
Масовна ? То си ти тако схватио.
a sada se kao snebivas da navedes barem nekog svestenika SPC koji je bio utamnicen na Golom otoku. Nadje i Kineze , ali ne i svestenike.:D
Naravno, dokazi postoje ali ti neces da ih iznosis iz pijeteta prema zrtvama.:rotf:
И опет, ниси одговорио ...

што информер, ја само видим да подхеебавају блокадере. шта тачно лажно информер информише?
Preuvelicaa i Informer, i to do lazi nor kazu unistili neciju kucu a ono samo nacrtali nesto ili bacili u dvoriste.

S druge strane Srbin info je (postao) dno, jer napada na crkvu. Mogu da shvatim i medijski napad na drzavu, ali na crkvu ne.

По теби свако може да пише шта хоће и да буде објективан. Не иде то тако
горе сам ти навео шта је објективно. ако ти се свиђа вест то је објективно.
како ти можеш да процениш шта је објективно, нит си новинар, нит полицајац, нит службеник биа , нит који кур. ти си само конзумент информација и селектујеш шта је добро шта је лоше.
код мене иде то тако итекако.

Cekam dokazni materijal o svestenicima na Golom otoku.

Масовна ? То си ти тако схватио.
To si tako sam predstavio. Cemu cudjenje?

I dalje nista o imenima svestenika na Golom otoku.

И опет, ниси одговорио ...
Cim dobijem koje ime svestinika na Golom otoku.

Preuvelicaa i Informer, i to do lazi nor kazu unistili neciju kucu a ono samo nacrtali nesto ili bacili u dvoriste.

S druge strane Srbin info je (postao) dno, jer napada na crkvu. Mogu da shvatim i medijski napad na drzavu, ali na crkvu ne.
па која тв се не бави пропагандом, наведи једну која има информативне емисије

Back