- Poruka
- 76.574
Ostrašćen si i to mnogo. A to znači da imaš vrlo uske poglede. Isključive.Ma daj bre... Čak ni ti u to ne veruješ. Ne zna se za koga više botujes. Crkvu ili ******og...
A ni na pitanja ne odgovaraš.
Zato tu nema diskusije...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostrašćen si i to mnogo. A to znači da imaš vrlo uske poglede. Isključive.Ma daj bre... Čak ni ti u to ne veruješ. Ne zna se za koga više botujes. Crkvu ili ******og...

Tи као нерелигиозан човек се очигледно не бринеш о својој души.Brinem se za njihove duse, Grabez za materijalnim vodi u pakao
Popovi da veruju ne bi radili takoTи као нерелигиозан човек се очигледно не бринеш о својој души.
Пусти ти Бога да одлучује о паклу, немојмо ми да будемо већи од Бога па да знамо шта ће Бог са ким да уради.
Ako ti kazes...Ostrašćen si i to mnogo. A to znači da imaš vrlo uske poglede. Isključive.
A ni na pitanja ne odgovaraš.
Zato tu nema diskusije...![]()
Ево шта ти радиш -Ahahaha i dalje branisNeverovatan si. Se*em po crkvi jer su tamo nesasita gamad. Ti opravdavas ruiniranje Fruske gore time "jbg, država ima daje pa sto ne bi?". Lebtej*o...
![]()
Na tvoj bes i agresiju odgovoriću mirom i ljubavlju-Ako ti kazes...
Ti si plaćena botina. Sa tobom diskusije nema.
.Ти као нерелигиозан причаш како треба да се ради ? И ти који не верујеш у Бога бринеш за спасење туђе душе ? Па бринуо би за своју душу да ти је до спасења душе, али ти не верујеш ни у Бога ни у своју душу.Popovi da veruju ne bi radili tako
Da. Ne razumem taj bes i agresiju na Svetu i Narodnu Instituciju Crkve Pravoslavne koja uživa ogromno Poverenje Naroda i Građana Srbije.али ко о чему ти о Цркви.
Е стварно Дуле, претерао си са брањењем СНС, мислим стварно није у реду. И ова власт ће проћи, где ћеш онда да идеш Дуле ?Na tvoj bes i agresiju odgovoriću mirom i ljubavlju-.
Neka, hvala.Kupujes gajbu pa ti zapalo za oko?
Nek je blagosloveno!
Bas zato vas bolje i vidim, objektivnijeТи као нерелигиозан причаш како треба да се ради ? И ти који не верујеш у Бога бринеш за спасење туђе душе ? Па бринуо би за своју душу да ти је до спасења душе, али ти не верујеш ни у Бога ни у своју душу.
Ko jw ovde pomenuo SNS, sem nesrecnog manema, i sad tebe???Е стварно Дуле, претерао си са брањењем СНС, мислим стварно није у реду. И ова власт ће проћи, где ћеш онда да идеш Дуле ?
Пусти власт, нема смисла петљати око тога.
BotovanjemNa tvoj bes i agresiju odgovoriću mirom i ljubavlju-.
Nije valjda da ne voliš ladno pivo?Neka, hvala.

Eto, nas narod voli da brani pokvareneЕ стварно Дуле, претерао си са брањењем СНС, мислим стварно није у реду. И ова власт ће проћи, где ћеш онда да идеш Дуле ?
Пусти власт, нема смисла петљати око тога.

Ne, govorim ti ko čovek čoveku, kakvi ti se ,,botovi" priviđaju.Botovanjem![]()
Ти си као онај човек из приче - ако свештеник лепо пева - шта му би да постане свештеник, што није постао певач.Transformacija crkve od teoreticara do prakticara,posteno nema sta...
То је твој лични осећај, предпостављам, или кажеш да се прича по чаршији, па онда је истина ? Шта од то двоје ?Osim vjere, SPC se bavi biznisom i politikom.
Srećo, ja za go*no kazem da je go*no. Ne uvijam i ne šaljem ljubav i srca.Ne, govorim ti ko čovek čoveku, kakvi ti se ,,botovi" priviđaju.
I dalje skrećes krivicu.Ево шта ти радиш -
проблеми са нелегалном градњом - криви инспектори.
Расту цене - крива инспекција.
Проблем са увозом - криви увозници.
Нема млека - сељаци кољу краве - опет крива аграрна политика.
Проблем са Фрушком Гором - крива Црква.
Па немаш пет или десет криваца.
Не браним ја неодбрањиво него ти који по сваку цену избегаваш да помињеш СНС.
На изборима гласа око 50% људи, да су се људи потрудили да гласају, променили би власт одавно.
Нема двадесет проблема него један, и цене и увоз у Србију, и инспекторе контролише држава.
Ти кукаш да се Црква повезала са државом а нећеш да смењујеш власт ?
Па ти си урнебесан.
Што их браниш толико ? Изгледа да ти је СНС нешто прирастао за срце. Капирам да си бојкоташ и да не гласаш одавно, али ко о чему ти о Цркви.
![]()
Ali, kad si već pomenuo, ne gaji uzaludne nade, Vladavina SveSerbske Napredne Stranke i Predsednika Republike Srbije Gospodina Aleksandra Vučića biće Trajna, Totalna i Neograničena!И ова власт ће проћи, где ћеш онда да идеш Дуле ?

Што би бранио лопове ?A i ti, vidis da spc podrzava vucica, na sta to lici da ga kudis?
Дуле боље поразговарај са неким правником, користиш изразе који су непримерени, смеје ти се свет.Ali, kad si već pomenuo, ne gaji uzaludne nade, Vladavina SveSerbske Napredne Stranke i Predsednika Republike Srbije Gospodina Aleksandra Vučića biće Trajna, Totalna i Neograničena!
Pogledajte prilog 1554475
Eto ti sad, kad me već čikaš bezveze!![]()
Država i Crkva i treba da saradjuju na Opštu Polzu Naroda i svih Građana Otadžbine!Eto, nas narod voli da brani pokvarene
Neko duhovne a neko drzavne predstavnike
Nismo uzalud u vrhu po iq u evropi
A i ti, vidis da spc podrzava vucica, na sta to lici da ga kudis?
Ти само кликнеш "Одговори", ни не читаш шта пише.I dalje skrećes krivicu.Džaba se trudiš.
Ps, SNS ne podnosim. To možeš da saznaš od tvog saborca duletasrbende.
Botovi su stvarnost, a ne privid. Možda ti to previđaš, ali to ne menja situaciju.Ne, govorim ti ko čovek čoveku, kakvi ti se ,,botovi" priviđaju.
Sarađuju u uzimanju naših para.Država i Crkva i treba da saradjuju na Opštu Polzu Naroda i svih Građana Otadžbine!
Pogledajte prilog 1554476