Dojče vele: Rukovodstvo SPC u službi režima

Znaci nista od svestenika SPC na Golom otoku.
1000006812.jpg

nece niko ni da prica o temi cezaro-papizam, a ona je sustina

Pravoslavne crkve slušaju državu. Katolička crkva se sustavno i opetovano bori protiv svake države. Osim ako je država, kao u Njemačkoj, Hrvatskoj i Poljskoj da vagone novaca. U Njemačkoj im je dosta, ali u Poljskoj i Hrvatskoj igraju se politike i ruše svaku vladu za koju misle da će im uzeti novac. Svaka oporbena opcija u Hrvatskoj financirana je vatikanskim parama i svaka akcija protiv HDZ-a kreće iz nuncijature (ambasade) Vatikana u Hrvatskoj zadnjih dvadeset godina.

A ko nije? Pogledas prvih 5 minuta vesti i gotovo, a sacekas do kraja jedino ako te neka izrazito zanima.

Pa onda istu procitas kasnije iz vise izvora i sagledas iz vise uglova. Drugacije ne moze da se stekne potpuna slika.
јој керки, само вба и биа знају тачно шта се дешава у Србији. они имају потпуну слику, ни вучић нема , све ово друго ти је смути па проспи. медији раде за (гледаност) паре, њих не интересује истина.
ртс је раније пласирао вести по наређењу, сад их нико не ферма два посто, једино кад су неке утакмице а и то ће им отићи у прошлост јер арена преноси све.

јој керки, само вба и биа знају тачно шта се дешава у Србији. они имају потпуну слику, ни вучић нема , све ово друго ти је смути па проспи. медији раде за (гледаност) паре, њих не интересује истина.
ртс је раније пласирао вести по наређењу, сад их нико не ферма два посто, једино кад су неке утакмице а и то ће им отићи у прошлост јер арена преноси све.
Pa zato ja i gledam RTS tj, prve vesti u Dnevniku, jer su oni najkritikovaniji i imaju bar deo samokritike koju drugi nemaju, oni bar selektuju ono navaznije, ne "rekla - kazala", a zatim te vesti razradjuju naravno po urednickoj politici koja nije nikad najobjektivnija, ali barem znaju da skrate da to ne bi licilo na toliku propagandu vec vise na vest, kao sto i treba.

Ovi ostali i ne skracuju, nego nastavljaju sa propagandom ako ne direktno u nekoj vesti, onda sa nekim "zgodnim" prilogom, tako da, kazem, najbolje je gledati RTS a posle ako treba sam se zainteresovati dalje.

Znam da smesno zvuci, i sama sam se nekad gadila RTS-a ali sada ne, oni su mi vise "putokaz".

Back