Last dance:Šta se ovde dešava![]()
Stvarno sta se desava
jasno ko dan........neka, samo nek lutkica pise, pa bas lepo pise......sta nije lepo :shock: Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Last dance:Šta se ovde dešava![]()
jasno ko dan........neka, samo nek lutkica pise, pa bas lepo pise......sta nije lepo :shock: luckastalutkica:Da li se Dusko Polic i Marko Milosevic poznaju? Mislite o tome. Ha ha ha ha ha ha ha,nije kuma dugme. A ko je Miso Markovic, pretpostavite?
Odacu vam sve te tajne.Ako hocete da napravite savremen roman o mafiji samo pazljivo procitajte i sklopite moje postove sa foruma.
ajde debilu reci...da vidish kako mi puca ****** za tvoj jadni i patetichni zhivot....luckastalutkica:Da li se Dusko Polic i Marko Milosevic poznaju? Mislite o tome. Ha ha ha ha ha ha ha,nije kuma dugme. A ko je Miso Markovic, pretpostavite?
Odacu vam sve te tajne.Ako hocete da napravite savremen roman o mafiji samo pazljivo procitajte i sklopite moje postove sa foruma.
Nole1:Sta to radite od ovog foruma, ljudi? Ovaj forum nije to sto ste pisali u poslednjih par postova.
Last dance:A ti znaš... proći će godine, leta i zime... ponovo ćeš misliti o meni. O usnama čiji šapat poznaješ, o očima čiju boju u nebu otkrivaš, o kosi koju mirišeš u snovima. A stvarnosti nema. Ti i ja, mi smo oduvek bili samo iluzija satkana od nežnih reči, sitnih čarki i ozbiljnih spoznaja. Nikada se nismo sreli, mimoilazili smo se na putevima, tražili u beznađima... i opet će kiše, i opet će snegovi... hoće li ostati moj trag u tvojoj duši kada se, sasvim slučajno, jednog jutra probudiš i shvatiš da sam konačno i bespovratno, zauvek otišla...
Драго ми је да је ова тема још увек жива.opijum:Divno......
mar_comm:Драго ми је да је ова тема још увек жива.
Драго ми је што си још увек ту.
Драго ми је што си тако истрајна.
Најтоплије те поздрављам!
Pre bi se reklo da si ti nama nedostajao....mi ostale tu...na istom mestu..mar_comm:Јој, Твигице птичице,
недостајала си ми све ово време док нисам био на темама.
Како си?