snaga ljubavi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ti znaš... proći će godine, leta i zime... ponovo ćeš misliti o meni. O usnama čiji šapat poznaješ, o očima čiju boju u nebu otkrivaš, o kosi koju mirišeš u snovima. A stvarnosti nema. Ti i ja, mi smo oduvek bili samo iluzija satkana od nežnih reči, sitnih čarki i ozbiljnih spoznaja. Nikada se nismo sreli, mimoilazili smo se na putevima, tražili u beznađima... i opet će kiše, i opet će snegovi... hoće li ostati moj trag u tvojoj duši kada se, sasvim slučajno, jednog jutra probudiš i shvatiš da sam konačno i bespovratno, zauvek otišla...

LJUBAV

Ljubav to znaci sebe pogledati
Ko sto se gleda na tudje nam stvari,
Jer i ti samo si stvar jedna od takvih
A ko tako gleda sam ne mora znati
Za briznost srca ni malu ni velju,
Tom ptice i drvo zbore: prijatelju.

Tad sebe i stvari on usrdno uci
Da mirno stanu pod svetloscu lune.
Ne smeta sto nekad ne zna cemu sluzi
Ne sluzi najbolje onaj sto razume.

Caslav Milos

Idem
Od jedne ruke do druge
Gde si

Zagrlio bih te
Grlim tvoju odsutnost
Poljubio bih ti glas
Cujem smeh daljina
Usne mi lice rastrgle

Iz presahlih dlanova
Blistava mi se pojavi
Hteo bih da te vidim
Pa oci zaklapam

Idem
Od jedne slepoocnice do druge
Gde si

Da vam budu jasne stvari, "Miso" koji jurca za mnom po Srbiji i Evropi , to je Dule, a decko kojem sam rekla "Moje suze padaju na gore" to je isto bio Dule, njemu je Ceca rodjena ujna :D , pa je on nju zamolio da peva za moj rodjendan na Marakani, i sve te pesme, sve sto sam mu rekla ikad stavio je u pesme, to je od njega i Cecin imidz, kosa i sve druge stvari..... :D

Mozda je jurcao i Miso, najverovatnije su obojica jurcali, i jos su neki jurcali od ovih koji su jaci, Miso je mozda bio Karicev telohranitelj, a tu su i fudbaleri iz Zvezde, jedan Igor iz Valjeva moj bivsi decko, i njemu je otac bio politicar na funkciji, a jedan Ivan sa Vojno tehnicke akademije, to je ona Vojna akademija koja je bolja od obicne Vojne akademije,on mi je pricao nesto o sebi sto me je tad impresioniralo ali to je bilo samo to kako mu je lep stan u njihovom studentskom domu, a impresioniralo me je i kakve ima oci, kako me gleda i kako igra, on je jedino mogao da pokrene akademce iz doma da se hvali pa i oni da se hvale u njegovo ime i da me svi prisvajaju samo na osnovu poljubaca sa njim kao da sam ja neka strumpfeta, :D i jos jedan debeljuskasti Luka u autu sa blindiranim staklima, zna li neko kako izgleda Luka Karic? Ko bi mogao da bude taj Luka? A Republiku Srpsku da i ne spominjem.
Moj izbor je Dusko.

Ali slutim, a slutiti jos jedino znam.
Ja sad slutim za te oci, da su bas one,
Sto me cudno po zivotu vode i gone:
U snu dodju da me vide, sta li radim sam.
Ali slutim, a slutiti jedino znam.

Da me vide, dodju oci, i ja vidim tad
I te oci, i tu ljubav, i taj put srece;
Njene oci, njeno lice, njeno prolece
U snu vidim, ali ne znam sto ne vidim sad.
Da me vide, dodju oci, i ja vidim tad:

Njenu glavu s krunom kose i u kosi cvet,
I njen pogled sto me gleda kao iz cveca,
Sto me gleda, sto mi kaze da me oseca,
Sto mi brizno pruza odmor i neznosti svet,
Njenu glavu s krunom kose i u kosi cvet.

Mozda spava sa ocima izvan svakog zla,
Izvan stvari, iluzija, izvan zivota,
I s njom spava, nevidjena njena lepota;
Mozda zivi i doci ce posle ovog sna.
Mozda spava sa ocima izvan svakog zla.

opijum:
Jasno je sve, zar si mislila lutkice da nisu???????Snaga je to , ej bre 8-) samo da nisi malcice promasila temu :roll: , ma jok to ja izgleda ne kapiram :confused: e, tek sad nista ne kapiram :lol:

naslovna_brat.jpg
Zapalimo po jednu i ne brigaj brigu....snaga ljubavi je to.....

Mira mi nema,a nema ni rata,
plasim se, nadam, ledim, zar sam vreli;
letim vrh neba-zemlje mi se hvata,
ne stezem nista--a grlim svet celi.

Ja sam u njenoj tamnici--bez vrata,
ne prisvaja me, al mi omcu deli,
Amor me stedi----a lancem svojata,
ziva me nece al spas mi ne zeli.

Ha ha ha ha ha ha ha ha, Marko Milosevic! Koji je decko mogao da mi da kljuceve od stana kad smo imali 6 godina :D , prvo me je odveo kod njega da gledamo TV u boji, moj je bio crno beli, a onda mi je odmah dao kljuceve da mogu da dodjem kad god hocu da gledam TV, a pre toga svega je bali smo se kroz odelo, a ja sam mu posle nekog vremena vratila kljuceve i napisala "Kljuc ti je ispod krpare, ako me pozelis bicu ovde". :D Imali smo 6 godina! Ha ha ha ha ha ha....

Razmisljala da li da mu napisem "Kljuc ti je ispod krpare" zato sto ce neko to moci da procita i da uzme kljuc ali posle razmisljanja, to je bio jedini nacin da mu ostavim poruku gde je kljuc, a videla sam da je on neka krupna zverka i vole ga komsije, :D nece sigurno niko hteti ni smeti da ulazi i da napravi neku kradju.A nisam htela da ga zovem telefonom, a nisam ni imala ni koristila telefon.

luckastalutkica:
Ha ha ha ha ha ha ha ha, Marko Milosevic! Koji je decko mogao da mi da kljuceve od stana kad smo imali 6 godina :D , prvo me je odveo kod njega da gledamo TV u boji, moj je bio crno beli, a onda mi je odmah dao kljuceve da mogu da dodjem kad god hocu da gledam TV, a pre toga svega je bali smo se kroz odelo, a ja sam mu posle nekog vremena vratila kljuceve i napisala "Kljuc ti je ispod krpare, ako me pozelis bicu ovde". :D Imali smo 6 godina! Ha ha ha ha ha ha....

Razmisljala da li da mu napisem "Kljuc ti je ispod krpare" zato sto ce neko to moci da procita i da uzme kljuc ali posle razmisljanja, to je bio jedini nacin da mu ostavim poruku gde je kljuc, a videla sam da je on neka krupna zverka i vole ga komsije, :D nece sigurno niko hteti ni smeti da ulazi i da napravi neku kradju.A nisam htela da ga zovem telefonom, a nisam ni imala ni koristila telefon.
jebbote koji si ti mentol.....pa shta ocesh da kazhesh da je on sa 6 godina bio opasna zverka....i totalno si se izgubila u lazhi,zaboravila si na tok vremena....prvo nisi htela da ga zovesh telefonom,a onda si shvatila da isti i nemash.....bog otac je verovatno imao proliv kad te je stvarao...chim si ispala tako sjebana....

Da li se Dusko Polic i Marko Milosevic poznaju? Mislite o tome. Ha ha ha ha ha ha ha, :D nije kuma dugme. A ko je Miso Markovic, pretpostavite?

Odacu vam sve te tajne. :D Ako hocete da napravite savremen roman o mafiji samo pazljivo procitajte i sklopite moje postove sa foruma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back