SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brate, ako se njemu smucio svet kakav jeste, on moze da se distancira, u najgoru ruku da izvrsi suicid... Navijanje za kolektivnu smrt je ogavno... :confused:

Bez obzira kakav je svet postao, to ne mora da znaci da ja moram da budem deo svake bolesne pomodarije. Naucis da se distanciras... Stvar karaktera i jacine licnosti...

Ne prizivaj suicid, to prvo. Drugo ne moze se bas svaki put discantirati. Nije uvek stvar karaktera i jacine licnosti ali skrenuli sa teme smo...........
Pitanje na temu je sta to treba da se zavrsi i sta to sve?

pa meni nije vazno da li ce neko znati ili nece-vazno je da ja necu biti tu,i da meni drage osobe nece biti tu...........

Ali da bi se procenila prisutnost mora se imati neko ko ce misliti o tome i zakljuciti da li neko realno postoji ili ne. Posto nema nikog ko bi dao procenu, onda prestanak posojanja pada u vodu. Mada i kada ima ko da proceni ne mora da znaci da gleda sa prave perspektive sve to i ponovo ispada da je u pitanju paradoks.

Ali da bi se procenila prisutnost mora se imati neko ko ce misliti o tome i zakljuciti da li neko realno postoji ili ne. Posto nema nikog ko bi dao procenu, onda prestanak posojanja pada u vodu. Mada i kada ima ko da proceni ne mora da znaci da gleda sa prave perspektive sve to i ponovo ispada da je u pitanju paradoks.

e u tim trnucima pre kraja-ja cu biti svesna da necu vise postoati,da NIKO nece vise postojati,ja cu biti uplasena,ja cu se boriti za opstanak-meni je to dovoljno..........

e u tim trnucima pre kraja-ja cu biti svesna da necu vise postoati,da NIKO nece vise postojati,ja cu biti uplasena,ja cu se boriti za opstanak-meni je to dovoljno..........

Ako ti je za utehu ni ja isto postojati vise necu, kao ni ostatak svetske populacije. Ima li vece utehe. Kada brod tone uteha je da nisi sam na brodu......
Nek ti ovo :heart: pomogne u tim trenucima, naravno ako uopste dodju...

Slazem se da je svet ogrezao u kriminal, slaze4m se i da moralne vrednosti nisu vise od tolike vaznosti ljudima...ali da li je bilo koje dete na svetu zasluzilo da deli sudbinu ljudi koji su izazvali najveci deo problema?

I to pitanje je samo vrh ledenog brega....krajnji zakljucak je da je neophodna globalna revolucija ljudi koji znaju i osecaju da nisu zivotinje , protiv onih koji vode covecanstvo ka kraju.

Ja sve vise verujem u reinkarnaciju... Ili mozda fuziju teorija o drugom svetu i reinkarnaciji... Dakle posle smrti, na odredjeno vreme odemo negde, pa se ponovo pojavimo... Iskreno, ovo mi je delovalo smesno dok mi jedan prijatelj nije pokazao proces regresije (gledanje u prosle zivote), cale mi je prepricavao dosta toga, ali ja jos uvek ne smem da je uradim...

Hmmm, nalik na to... Prepricavao mi je cale, kaze ti da zamislis shumu, naidjes na vodu i predjes preko nje... Uglavnom tako nesto, ali se realno ulazi u prosli zivot i vidi sve iz njega... Ne bih jos da pokusam... P.S. Cini mi se da je kod Opre Vinfri bila emisija na tu temu...

Ja sve vise verujem u reinkarnaciju... Ili mozda fuziju teorija o drugom svetu i reinkarnaciji... Dakle posle smrti, na odredjeno vreme odemo negde, pa se ponovo pojavimo... Iskreno, ovo mi je delovalo smesno dok mi jedan prijatelj nije pokazao proces regresije (gledanje u prosle zivote), cale mi je prepricavao dosta toga, ali ja jos uvek ne smem da je uradim...

Hmmm, nalik na to... Prepricavao mi je cale, kaze ti da zamislis shumu, naidjes na vodu i predjes preko nje... Uglavnom tako nesto, ali se realno ulazi u prosli zivot i vidi sve iz njega... Ne bih jos da pokusam... P.S. Cini mi se da je kod Opre Vinfri bila emisija na tu temu...

i ja msm da verujem u reinkarnaciju.ali ako svi netanemo necemo nmoci da se ponovo rodimo u drugom telu.tako da........
moze i hipnozom......to je bilo kod opre u emisiji................
a moze i pomocu natalne karte da se vidi...........
ja sam imlala teoriju da sam bila musko i da su me ubili zbog nekih mojih uverenja,i neko ko se razume u to mi je to potvrdio.......da su me lincovali i da sam bila male...e sad...........:think:

Hator, gde sam ja rekao da verujem u Raj ili Pakao ? To je totalna nebuloza ! Verujem u reinkarnaciju, i naravno da postoji. Čovek kada umre, pokušava da uspostavi duša mu luta, na neodredjeno vreme, i ako je u toku tog života radio bolje nego u prethodnom, ide u viši oblik života, ili ide na početak svega, odnosno ne radja se više, a ako je bio lošiji, može da ostane u istom obliku, u ovom slučaju čoveka, a može i da padne ispod. To se zove spritualna lestvica, i nema preskakanja stepena, odnosno lestvica. I da - totalno je neistinito da čovek koji se ubije ne može naći svoj mir., može, ali teže nego ostali.

Hator, gde sam ja rekao da verujem u Raj ili Pakao ? To je totalna nebuloza ! Verujem u reinkarnaciju, i naravno da postoji. Čovek kada umre, pokušava da uspostavi duša mu luta, na neodredjeno vreme, i ako je u toku tog života radio bolje nego u prethodnom, ide u viši oblik života, ili ide na početak svega, odnosno ne radja se više, a ako je bio lošiji, može da ostane u istom obliku, u ovom slučaju čoveka, a može i da padne ispod. To se zove spritualna lestvica, i nema preskakanja stepena, odnosno lestvica. I da - totalno je neistinito da čovek koji se ubije ne može naći svoj mir., može, ali teže nego ostali.

pa kada izumre sav zivi svet,nije da ces imati telo u kojem ces se smestiti..tako da............
sto se tice onih koji su se ubilil,oni moraju da uce u sledecim zivotima i da ispastaju.................

pa kada izumre sav zivi svet,nije da ces imati telo u kojem ces se smestiti..tako da............
sto se tice onih koji su se ubilil,oni moraju da uce u sledecim zivotima i da ispastaju.................

Kad izumre sav živi svet... Hmmm... Misliš kad bude nestao ceo univerzum ? Ako misliš ''samo'' na planetu Zemlju, ima još mnogooooooooooooooo planeta na kojima možemo da se rodimo, a i u drugim dimenzijama.;)

Poslednja izmena:
Msm da je previse pricati o ovakvim stvarima, jer ce sigurno neko ukljuciti i druge dimenzije i ostale stvari pa ce prica ici u nedogled...
kao da si prorok..........
Kad izumre sav živi svet... Hmmm... Misliš kad bude nestao ceo univerzum ? Ako misliš ''samo'' na planetu Zemlju, ima još mnogooooooooooooooo planeta na kojima možemo da se rodimo.;)

.pa ima.ali ti ne mozes da tvrdis da to tako funkcionise................da je nasa dusa u mogucnosti da luta univerzumom itt.
demi je u pravu,malo smo zbrisali sa teme.........yoda ce se nacusiti.............:confused:

kao da si prorok..........

.pa ima.ali ti ne mozes da tvrdis da to tako funkcionise................da je nasa dusa u mogucnosti da luta univerzumom itt.
demi je u pravu,malo smo zbrisali sa teme.........yoda ce se nacusiti.............:confused:

Pa ne mogu, ali mislim da može. Jer nas samo telo ograničava u dosta stvari. A mi kad napustimo telo, ništa nam više neće smetati. Ljudi koji meditiraju dosta vremena, mogu da napuste svoje telo, recimo svaki dan, i oko 15 godina, moćićeš da napustiš svoje telo. Posle tridesetak godina moćićeš da napustiš telo i odeš bukvalno gde 'oćeš. I ne, nemam dokaze, imam manje - više lični primer. Nećemo više da skrećemo se teme...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back