SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam nasuprot tom gledishtu presretjan shto tju, ako dozivim taj dan, biti uchesnik tog nechega, shta god da nam se sprema.
Nekad davno mi je moj mladji brat rekao divno poredjenje.Ne znam odakle mu al je potrefio sushtinu.
Svi mi u momentu kad se rodimo odpochinjemo pad.
Pad sa velike visine i prilichno dugog trajanja.
Toga smo u pochetku manje svesni a kako se blizimo izvesnom i neizbeznom udaru u tlo,kod nekih od nas se javlja potreba da vrishte od uzasa neki se prave da do impacta netje ni dotji, neki piju tugu da ubiju,a neki preseku konopce padobrana ,ne zeleci da chekaju neibezni kraj.
Mozda smo svi mi sa svojim stavovima , poricanjem , strahovima, samo ilustracija ovog zanimljivog poredjenja.

U svakom sluchaju, verujem ; bilo je lepo ziveti .

I kao shto bih sa prezirom gledao u biblijskog Noja, tako bih sebe prezirao kad bih odabrao spas u nekom cernskom tunelu, sa shakom neljudi, umesto chasne ekstinkcije sa ostatkom humanog roda.:bye:

Ja sam nasuprot tom gledishtu presretjan shto tju, ako dozivim taj dan, biti uchesnik tog nechega, shta god da nam se sprema.
Nekad davno mi je moj mladji brat rekao divno poredjenje.Ne znam odakle mu al je potrefio sushtinu.
Svi mi u momentu kad se rodimo odpochinjemo pad.
Pad sa velike visine i prilichno dugog trajanja.
Toga smo u pochetku manje svesni a kako se blizimo izvesnom i neizbeznom udaru u tlo,kod nekih od nas se javlja potreba da vrishte od uzasa neki se prave da do impacta netje ni dotji, neki piju tugu da ubiju,a neki preseku konopce padobrana ,ne zeleci da chekaju neibezni kraj.
Mozda smo svi mi sa svojim stavovima , poricanjem , strahovima, samo ilustracija ovog zanimljivog poredjenja.

U svakom sluchaju, verujem ; bilo je lepo ziveti .

I kao shto bih sa prezirom gledao u biblijskog Noja, tako bih sebe prezirao kad bih odabrao spas u nekom cernskom tunelu, sa shakom neljudi, umesto chasne ekstinkcije sa ostatkom humanog roda.:bye:

Gde stignes, reptila posadi... Kako bi rekao moj kolega...

Ti verujes u pad zato sto si covek koji veruje samo u materijalne stvari... Moderan covek je zapostavio svoju spiritualnu stranu... Ko kaze da umiremo?! Mozda nikada i nismo, mozda nas ceka novi zivot?! U svakoj religiji se pominje odlazak duse iz tela...

Rob Swire je lepo otpevao u jednoj pesmi: "I only had a chase, but were out of time, We are souls in the cold physical design..."

A tvoje verovanje je totalno neosnovano, zapravo cak ti ni demanti Majanskog poglavice nije dovoljan?! WTF?! E da, i CERN ne sluzi u naucne svrhe, vec da bi reptili pobegli sa ove planete! MSM STRASNO?! Kako to da odjednom beze sa nje kada je sve ovo matrix?!

Ovo si sam iskonstruiso .:super:
Ja to nisam rekao;):bye:

Neljudi ne mora uvek da znachi reptili .
Tebi su pocheli da se prividjaju.
Ja inache ne spadam u grupaciju koja tvrdi da je sve onako kako kazu Ajk i kompanija ali sam dovoljno svestan svojeg ogranichenog znanja da ostavljam mogucnost da su mozda , bash kao i Mojsije , imali priliku da se uvere i o tome nam pripovedaju.
Da sam uveren u "onu" teoriju, mislish li da bih kuckao na forumima ili umesto toga pobegao u brda?
Zamolio bih te i da prestanesh da etiketirash ljude .Prochitaj moje postove i uveri se da ...
Ili me jednostavno preskochi il zaobidji.

Potenciranjem svoje normalnosti samo izgledash kao veci ludak.

Zamisli kad bi na ulici ishao za popom i pitao ga zashto stalno tvrdi da nas opseda nechastivi kad moderna nauka nije nashla nikakve dokaze da nechastivi postoji.

Preispitaj koliko bi pristojan ili u krajnjoj liniji bolestan takav gest bio i uporedi ga sa svojim ruganjem u verovanje pojedinih kolega sa foruma koji su ovde da razmene bash ovakav vid sumnji i nagadjanja.

Na drugim podforumima ima mesta , mada ne i opravdanja za ruganje al na NPIM ?????

Ne bih rekao da sam te uvredio u bilo kom pogledu ali dobro...

Sto se tice Mojsija, Emanuila (Isusa) pa cak i sumerskih bogova koje Sicin pominje kao vanzemaljce, da kazemo i da jesu bili to sto su bili zasto mislite da su oni losi?! Zasto kada se kroz celu tu pricu provlace kao neko ko je samo pomogao ljudskom rodu... Ne znam vise sta da kazem...

Ne mislim ja nishta shto bih bilo kome naturao.
Za to svako ima svoju glavu pa neka misli.
Ja samo kazem da nije lepo pishati po neistomishljenicima pa i kad smo sigurni da su u zabludi.
Nisi me uvredio jer me uvrediti mogu samo oni koji su mi dragi . Prema forumskim likovima sam uglavnom indiferentan.

Ne mislim ja nishta shto bih bilo kome naturao.
Za to svako ima svoju glavu pa neka misli.
Ja samo kazem da nije lepo pishati po neistomishljenicima pa i kad smo sigurni da su u zabludi.
Nisi me uvredio jer me uvrediti mogu samo oni koji su mi dragi . Prema forumskim likovima sam uglavnom indiferentan.

Ne, evo ne rugam se tvom misljenju, samo te pitam zasto tako mislis, iz kojih razloga? Koji su to dokazi da su oni uopste losi?

P.S. Zadnja namera na ovom forumu mi je da uvredim nekoga...

Previshe intimno i previshe uvredljivo za ushi i ochi posmatracha .
Mlad si uchi , razmishljaj.
Donosi svoje sudove sam.
To shto je neko stariji , ne znachi da ima odgovore.
Svet je pun matorih glupaka.
Mene bi dodushe vishe interesovalo "koji su to dokazi da su oni uopshte dobri?"
Al time bih vredjao ostale forumashe i njihova ubedjenja, pa zato netju nastaviti.:)

Neljudi ne mora uvek da znachi reptili .
Tebi su pocheli da se prividjaju.
Ja inache ne spadam u grupaciju koja tvrdi da je sve onako kako kazu Ajk i kompanija ali sam dovoljno svestan svojeg ogranichenog znanja da ostavljam mogucnost da su mozda , bash kao i Mojsije , imali priliku da se uvere i o tome nam pripovedaju.
Da sam uveren u "onu" teoriju, mislish li da bih kuckao na forumima ili umesto toga pobegao u brda?
Zamolio bih te i da prestanesh da etiketirash ljude .

Zamisli kad bi na ulici ishao za popom i pitao ga zashto stalno tvrdi da nas opseda nechastivi kad moderna nauka nije nashla nikakve dokaze da nechastivi postoji.

Preispitaj koliko bi pristojan ili u krajnjoj liniji bolestan takav gest bio i uporedi ga sa svojim ruganjem u verovanje pojedinih kolega sa foruma koji su ovde da razmene bash ovakav vid sumnji i nagadjanja.

Na drugim podforumima ima mesta , mada ne i opravdanja za ruganje al na NPIM ?????

Ovo, što je inače bilo stavljeno u spojler, korektan je stav pa sam ga izvukao (uklonivši nepotrebni dio). Volio bih da svi poštuju ovakav pristup diskusiji. Nažalost, i samom autoru ovih riječi dešava se da izađe iz ovih okvira (mada dosta rjeđe u poslednje vrijeme :lol: )

Na ovu temu sam dovoljno pisao...
Nemam namjeru da učim 17-godišnjake,niti da se svađam sa mojom generacijom, ako
ne misle kao ja, jer je i jedno i drugo besmisleno.
Samo ću na ovu temu reći da već štedim novac za put na Olimpijadu u Rio de Žaneiro.
Koja je, inače, zakazana za 2016. godinu.
Toliko.
:cool:

Na ovu temu sam dovoljno pisao...
Nemam namjeru da učim 17-godišnjake,niti da se svađam sa mojom generacijom, ako
ne misle kao ja, jer je i jedno i drugo besmisleno.
Samo ću na ovu temu reći da već štedim novac za put na Olimpijadu u Rio de Žaneiro.
Koja je, inače, zakazana za 2016. godinu.
Toliko.
:cool:

mislis ako si dovoljno pisao da mozes sad da je spamujes?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back