blesawi
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
Nece se nista dogoditi 2012. Isto ce biti jad, beda, glad...
Kamo srece da bude smaka, al nece ga biti, ***
Kamo srece da bude smaka, al nece ga biti, ***Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kamo srece da bude smaka, al nece ga biti, ***

Jedino je izvjesno da će se 2012-te održati ljetnje Olimpijske igre u Londonu. Volio bih da smak svijeta sačeka novembar ili bolje decembar (treba nešto da završim).

Ja mislim da se nista znacajno nece desiti... Kao sto je neko vec rekao, zasto svoje istrebljenje nisu predvideli?
Mene je samo strah da ovo neko ne zloupotrebi da uradi nesto "veliko"...Valjda ste me razumeli sta sam hteo da kazem...

Imam ideju na novu knjigu, treba mi samo prevodilac na engleski (knjizevni engleski, da se ovi mladjani sto kao znaju ne pale odmah)
Elem, naslov bi bio
"Surviving 2012"
Na engleski radi tiraza, a i deviznog priliva u moje dzepove.
Pa da se na kraju zahvalim Majama lepo...
U knjizi bi se bavio nacinima prezivljavanja i finansiranja istih.....
Daj boze da se nesto dogodi. Ovako se vise ne moze, mnogo bre dosadno. Najbolje bi bilo ono za promenu svesti ali efektivno, ako ne onda kometa ili kosmicka oluja da nas sve pobije, samo ne rat jer je i to smaranje. Otkada sam cuo za 2012 svaki dan molim boga i vanzemaljce da se obistini.

brate,ako je tebi zivot sranje,ne moramo sad svi da umremo zbog toga................
@ tema:nece........bice verovatno nekih promena(na bolje nadam se),ali smak-ne verujem....to je nabudzena prica,i lose protumacena............

brate,ako je tebi zivot sranje,ne moramo sad svi da umremo zbog toga................
@ tema:nece........bice verovatno nekih promena(na bolje nadam se),ali smak-ne verujem....to je nabudzena prica,i lose protumacena............
Kolektivna smrt nije smrt i pusti coveka da pokaze svoj stav prema svetu koji ga okruzuje. Nije sve tako belo niti je sve tako crno, vec nekako sivo...........

Kolektivna smrt nije smrt i pusti coveka da pokaze svoj stav prema svetu koji ga okruzuje. Nije sve tako belo niti je sve tako crno, vec nekako sivo...........
pa pustam ja njega.ja samo pokazujem svoj stav prema njegovom stavu..........
a ovo za kolektivnu smrt,stvarno ne znam sta da ti kazem.....
kada su ljudi kolektivno umirali u npr ausvicu,msm da su oni to dozivljavali kao smrt,ti?