Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://www.rtvbn.com/3934449/davor-dragicevic-sproveden-u-okruzno-tuzilastvo-banjaluka

Davor Dragičević sproveden u Okružno tužilaštvo Banjaluka

Davor Dragičević, koji je juče uhapšen radi dokumentovanja krivičnog djela ugožavanje bezbjednostii, predat je jutros Okružnom tužilaštvu Banjaluka, javlja reporter BN TV sa mjesta događaja.

765-430-721d3ebc920ee85885bfb62992f27213.jpg

Srijeda, 26.12.2018. | 08:41

Dragičević će biti u toku dana ispitan, a tužilac će donijeti odluku da li će mu biti predložen pritvor.

Prilikom uvođenja u tužilaštvo Dragičević je uzvikivao “Pravda za Davida”, a nekoliko članova grupe ga je glasno podržalo.

U Tužulaštvo je došao i Dragan Tolimir, advokat Davora Dragičevića, a uskoro se očekuje i dolazak advokata Ifeta Ferageta.

Ifet Feraget, advokat Davora Dragičevića, rekao je juče kako ima informacije da će Okružno tužilaštvo zatražiti pritvor za Davora Dragičevića u trajanju od 30 dana.

“Policija ga može zadržati 24 sata i mislim da se radi o zloupotrebi službenih ovlaštenja. Nakon toga će biti predat u nadležnost Okružnog tužilaštva Banjaluka”, rekao je juče Feraget.

Podsjetimo, juče je nakon hapšenja Dragičevića, došlo do protesta na Trgu Krajine na kojim je uhapšeno još nekoliko lica, a u više navrata došlo je i do sukoba sa policijom.

Protesti su završeni kasno sinoć, a kako su građani poručili, okupiće se i večeras.

(BN)

Боже шта ми морамо да трпимо, овог што на основу фикције коју је сам креирао без икаквих доказа терорише цео један град би на Западу угазили за неколико минута. Наравно то за Србе не важи него морају да трпе зајебавање и угњетавање од једне очигледно психотичне особе. У почетку се то могло оправдати његовим болом али ово је прерасло у директно исјијавање хистеричне мржње.

И овдје се на снимку јасно види бацакање и копрцање народног посланика док га приводи полиција.
Уф како се то палицом смирује,не знате ви шта је полиција.

Očigledno ne znaju. Sav ovaj ološ koji vredno laje po internetu, u stvarnosti je sa policijom na "dobar dan, ljubim ruke", nema govora da su pendrek videli u životu osim ako im ga ne izvadi mamin švaler...

Боже шта ми морамо да трпимо, овог што на основу фикције коју је сам креирао без икаквих доказа терорише цео један град би на Западу угазили за неколико минута. Наравно то за Србе не важи него морају да трпе зајебавање и угњетавање од једне очигледно психотичне особе. У почетку се то могло оправдати његовим болом али ово је прерасло у директно исјијавање хистеричне мржње.

Пази ја сам први имао емпатије према Давору међутим после када сам видио ко ту шта и због чега...фуј...

- - - - - - - - - -

Očigledno ne znaju. Sav ovaj ološ koji vredno laje po internetu, u stvarnosti je sa policijom na "dobar dan, ljubim ruke", nema govora da su pendrek videli u životu osim ako im ga ne izvadi mamin švaler...

Све угледни грађани...
Међу онима који су напали полицајца је и активиста групе Правда за Давида новинар Миљан Ковач.
Нападнути полицајац је син погинулог борца Војске Републике Српске.
Подсјећамо, Ковач је у октобру напао и новинара Николу Марића у центру Бањалуке док је снимао анкету за емисију "Рачуница".
Миљан Ковач из Градишке у јулу је вербално напао и премијерку Жељку Цвијановић током посјете овом граду, након чега му је уручен прекршајни налог.

- - - - - - - - - -

Ја бих то све жестоко прекршајно наплаћивао.
Овдје многи људи нису свјесни да напад на полицајца тј службено лице у неким западним земљама може бити протумачен врло лоше тј. можеш да попушиш метак док кажеш екс...

Ма људи не ложите се,ја сам јуче читао Блиц и нисам могао вјеровати шта пишу.
Какав хаос,какве разбијене главе?Ухапшено пар људи и то с разлогом.
Како не можете схватити да је ово једна групица људи која нема другог начина да привуче пажњу него да прави проблем.Када бих ти рекао колико дневно стиже пријава грађана против Правде за Давида ти ми не би вјеровао.Попели су се на главу свима а немају ништа конкретно и ослањају се на бајке једног пролупалог новинара Васковића који је написао крими причу о убиству тамо неког младића који је лаптопом открио тајне од државне безбједности и умјешаности власти па је зато убијен а заправо је истина да је химна Правде за Давида тј пјесма "клинац из гета" решење овог ребуса само треба травезно и објективно са стране погледати.
Све преко је мућење воде за рад неког интереса.Опозиција воли овај случај јер преко њега напада позицију, балијандери јер мрзе РС и полицију више од било чега на свијету, странци јер им је згодно да кењају о људским правима док видимо да полиција у Француској сличне случајеве решава маљем у главу,полиција у Америци за напад на полицајца има право да употреби метак.А јуче је полицајац нокаутиран,син погинулог борца војске РС.Тај који је то урадио у гужви је побјегао.Када вам ја кажем а пазите шта вам кажем ,ако се ово настави народ ће их почети лемати по улици, живи били па видјели.

Ne kontaš me.

Baš ako je sve to tako, vlast i policija RS su debelo zagrizle mamac.

Nije bitno šta je istina. Bitno je šta će Blic (u stvari, ne Blic, nego oni važniji spolja) da napišu u datom momentu.

Tu smo igru već videli više puta.

Ne dao bog da saznas na njegov nacin, Coveku su ubili sina ,Sta vam je bre ljudi ,sto ste se prozlili,?

Vrlo dobro znam kroz šta prolaze porodice koje prežive takve tragedije Ko nije tako nešto doživeo taj ne zna šta je psihička i fizička bol . Strašno je i kad si sve uradio, a mogu zamisliti kako je kada misliš da si nedovoljno uradio da "sačuvaš" život onoga do koga ti je najviše stalo i kada sve bude nepovratno izgubljeno

Prema tome , molim, da se meni ne spočitavaju te ljigave i manipulantske ( i u osnovi najpokvarenije) spin metode. Jer šta reći u takvim prilikama a ne biti skotina . Znači onaj ko to plasira u startu je pokvarenjak i džukela prve vrste, kome ništa nije sveto. Ničiji ni život ni smrt. I zato se mogu čuti od strane onih koji protestvuju najmorbidnije reči, jer je granica bezčašća pomerena na najniži nivo.

Koliko mi je poznato tužilaštvo je u nadležnosti BiH a ne RSrpske, pa prema tome gospodin Otac ako ima dokaze ( jer policija nema ekskluzivno pravo sakupljanja dokaza) a tvrdi da ih ima zašto ne tuži ubicu (ako zna ko je) RSrpsku i Policiju, gospodin očigledno ima novaca ( jer toliko zgubidaniti košta) gospođa Mama koja je očigledno upala u mašinu psihopatologije takođe pa nek tuže, tu bi ih svi podržali, gotovo pa 100%

Ova pumpanja, emisije, laži, falsifikati, proizvoljno tumačenje činjenica, sve ide na raspolućivanje javnosti, polarizaciju i to ne zdravu. Uvek je postojalo i postojaće oni za i protiv, za jednu opciju ili kontra, ali je problem kada sve to postane toksično, kada dovodi da konfrontacija....

Zato je gospodin Otac jedna odvratna figura - koja u svojoj tragediji vuče mnoge u tragediju. On ima izbor na kojiće načun da se bori za istinu, ako misli i oseća da treba. On je taj koji pristaje na sve ovo.
On je taj koji bi da poništi smrti hiljade momaka koji nisu imali autodestruktivne poglede na svet , već su imali osećaj dužnosti prema odbrani svog naroda .
On je taj koji ne poštuje smrti tuđe dece a traži poštovanje za smrt svog .

Strašno je i jadno sve to gledati, ali opet pokazuje koliko su Srbi u RS kompakti da su morali da izvuku jedan ovako bizaran i manipulatorski slučaj.

Ne kontaš me.

Nije bitno šta je istina. Bitno je šta će Blic (u stvari, ne Blic, nego oni važniji spolja) da napišu u datom momentu.

Tu smo igru već videli više puta.

Не знам шта бих ти рекао,за сада једино су сами себи пуцали у ноге јер на изборима тај исти којег нападају преко Федералне телевизије, добио највише гласова у историји.Ја некада помислим да их Додик лично плаћа како би себи дизао рејтинг јер када видите ко га напада онда код просјечног грађанина проради инат онај наш најгори.
Мораш познавати менталитет ових људи овдје.Ту не пролази прича "Чедо прашак" и "жене у црном".
Вјеруј ти мени док су ови опозиција и док се хватају поени преко Давора позиција у РС може мирно да спава.
То нажалост није добро јер позиција увјек мора бити у грчу и увјек се мора бојати како би боље радила.
Али то је сада нека друга тема.Ја волим здраву опозицију али само здраву и први бих подржао здраву опозицију и здраву критику.Ова прича није то, вјеруј када ти стари лисац то каже.

Poslednja izmena:
Не знам шта бих ти рекао,за сада једино су сами себи пуцали у ноге је на изборима тај исти којег нападају преко Федералне телевизије, добио највише гласова у историји.Ја некада помислим да их Додик лично плаћа како би себи дизао рејтинг јер када видите ко га напада онда код просјечног грађанина проради инат онај наш најгори.
Мораш познавати менталитет ових људи овдје.Ту не пролази прича "Чедо прашак" и "жене у црном".

Вјеруј ти мени док су ови опозиција и док се хватају поени преко Давора позиција у РС може мирно да спава.
То нажалост није добро јер позиција увјек мора бити у грчу и увјек се мора бојати како би боље радила.
Али то је сада нека друга тема.Ја волим здраву опозицију али само здраву и први бих подржао здраву опозицију и здраву критику.Ова прича није то, вјеруј када ти стари лисац то каже.

Vidi, Čeda i žene u crnom su DB priča.

Ne pričam ti ja o opoziciji. Nego o ovima spolja. Oni se pitaju.

Vidi, Čeda i žene u crnom su DB priča.

Ne pričam ti ja o opoziciji. Nego o ovima spolja. Oni se pitaju.

Питају се али прича БИХ је толико компликована и сложена да нико не жели пуно да се петља поготово данас када Срби и Хрвати Беха имају тихи пакт против балијендара.Ја ти кажем вријеме ради за нас а не против нас.То је некада била потпуно друга прича, данас европске државе нису 100 посто уз балијандере као некада.Полако се ствари окрећу...само треба мудро и полако радити за своју ствар.

Цитат и питање за босанце :

Ubiju čoveku dete - glasaš za Dodika.

Zataškavaju ubistvo - glasaš za Dodika.

Oca nazivaju plaćenikom i izdajnikom - glasaš za Dodika

.Uhapse i njega i majku zato što traže pravdu - glasaš za Dodika.

A kad tvoje dete budu ubili i bacili u reku, hoćeš li i tada glasati za Dodika?

Ма шта има везе, главно је чарапански боте да ти крушевачке муријаше свако мало позиваш на фер туче :hahaha::rotf::cepanje::hahaha1::lol::zcepanje:

Ма шта има везе, главно је чарапански боте да ти крушевачке муријаше свако мало позиваш на фер туче :hahaha::rotf::cepanje::hahaha1::lol::zcepanje:

Мурија је град у Ирану, то само ви хрвати иранци зовете полицију мурија, а полиција је од грчке речи полис

A ne usudjujes se da napises da ga je Dodik ubio il sta zataskao, pitam se zasto,.....u stvari ne pitam se, znam, nema dokaza. Sitnica.

Ne kontaš me.

(...)
Мислиш бућкало? Прогутали су га само тако z:lol:

- - - - - - - - - -

Мурија је град у Ирану, то само ви хрвати иранци зовете полицију мурија

O, па драго ми је боте што ме сматраш аријевцем z:mrgreen:

Питају се али прича БИХ је толико компликована и сложена да нико не жели пуно да се петља поготово данас када Срби и Хрвати Беха имају тихи пакт против балијендара.Ја ти кажем вријеме ради за нас а не против нас.То је некада била потпуно друга прича, данас европске државе нису 100 посто уз балијандере као некада.Полако се ствари окрећу...само треба мудро и полако радити за своју ствар.

Ne liči mi ovo na maslo balija, meni ovo više liči na prljavu hrvatsku igru , naravno isprojektovanu negde vani. kođe

Jasno je da ovo nije nikakav napad na Dodika već na policiju Republike Srpske

Politička funkcija će uvek postojati, nebitno ko je personalno na njoj, a policija ako se izgubi to je već kraj Republike Srpske.

Мислиш бућкало?

O, па драго ми је боте што ме сматраша аријевцем z:mrgreen:

Добро си признао да си аријевац ко и хитлер што је био

Иначе реч мурија су користили муслимани потурице у време сфрј за милицију јер их је реч милиција нервирала због подсећања на српско име Милица

пс ебо те тзв бот, бот је од робот а робот од асимовљеве књиге.

Koalicija banjalučkih krugodvojkaša i balija neće.

Kontradiktorno. Ako niko ne želi da se petlja, onda priča o tome kako je sve igra za destabilizaciju RS ne pije vode.

To da opozicija i ovi iz Sarajeva mesecima održavaju tenziju, i koriste tu nesretnu smrt, uprkos tome što svi vi u RS znate šta je u pitanju, a bez podrške stranaca, to neće da bidne.

Znači, ako je destabilizacija, podrške ima.

E, u toj varijanti, vlast RS je sebi zabola autogol.

Ne znam kako ste vi tako sigurni, posle svega što smo prošli devedesetih, u to da će stranci na kraju preći na srpsku stranu.

Ja, recimo, mislim da od bilo koje nezavisnosti RS i razilaženja BiH, kao i od nekog dugoročnog pakta između Srba i Hrvata nema ništa.

Mislim da i Dodik to zna (sigurno bolje nego ja), nego to sve koristi kao način da radi jedino moguće, a to je da što više smanji pokušaje Sarajeva da uređuje život Srbima.

Hrvati će se dogovoriti sa Bošnjakistancima, a čak i ako se ne dogovore, neće propustiti priliku da opale Srbe u leđa.

Svaka igra sa njima se uvek tako završava, sa njima kao neprijateljima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back