Ја брате то НЕ ЧИТАМ И НЕ ГЛЕДАМ...
Одрастао сам у СФРЈ и још са 12-13 година схватио ко је шта.
Нисам нарочито паметан, али сам лојавце провалио још тада...
Најбоље су се "заклињали" али и највише лагали...
А ови моји су увијек били наивчине и вјеровали у ИЛУЗИЈУ звану БиХ...
Не треба се заваравати...овај "случај" НИЈЕ ВАЖАН. а ево и зашто.
КАКО ГОД ДА СЕ ЗАВРШИ ПРИЧА, МУЈАГЕ ЋЕ И ДАЉЕ КИДИСАТИ.
Не смију отворено, јер ово није 1992. година...другачије су карте на столу...
Али они НЕЋЕ ОДУСТАТИ ДОК ИМ СЕ РОГОВИ НЕ СКРЕШУ...чак и онда ће "јунити"...
АЛИ ЈЕ МНОГО ЛАКШЕ ЈУНЕ ЗАУСТАВИТИ НЕГО БИКА.
Него, у памет се браћо...и ти команданте Вукова с Онтарија...не пиши гдје си био...
Муџоси су стари лукавци...не треба их се плашити, али опрезно са њима...
zdravo bio, jesu lukavci, jesu lojave prepredene lije, al mogu mi pljunut pod prozor. nemam se ja cega stidjet, jer nidje ja nijesam isao otimat, osvajat, vec sa cestitim narodom preko drine branio ognjista srba koji su tamo bili u totalnom opkruzenju. nas su napadali mudzahedini, sumanuto... nisu nas napadali njiovi civili, niti smo mi zaustavljali i ubijali civile...
svaki borac vrs tamo je branio srpsko ognjiste. znaju to oni odlicno.
znaju to i rvati kojima su guzice u zepcu spasene zahvaljujuci nama.
a da obrezani nece prestati kidisanje to mora svakome biti jasno.
u stanju su mater sjebat zarad koristi...
govorim staln oda je ovo sada drugacija igra, da pokusavaju svim metodama urusiti tu "genocidnu tvorevinu" kako je zovu, nasu srpsku...
ali oni sami sebi zabadju ekser u sanduk zvani bejha... najpre onom prevarom kada su rvatima izabrali njihovog predstavnika...
sada ovim igrama... ovom mntrom... i oni su ustanju da danima kmece jedno te isto sto nema veze sa zdrvaom pamecu kao i ok osrebrenice, dje vicu djemosaaaaajd...
a njihova govna , su njima heroji... njihovi zlocini su normalna stvar za njih...
avgusta 1993 kod zenice alija je obavi msotru odreda al mudzahid i uvrstio ih uredovnu vojsku tzv armije bih.
ovi ekberasi su mnei poznati. i znam dobro da nema rzalike izmedju njih i bejhadije koja njih naziva herojima. ovo su krvoloci mahniti koji su po srendjoj bosni ubijali rvate i srbe... rvati dobro pamte pogrom, tada je njihovo saveznistvo i prdnulo u cabar...
sa bosnjom lukavim i lojavim ekberasem nema mira.
zato treba preseci ovu mantru , prebaciti slucaj u sarajevo pa neka oni po vaskovicevim dokazima lep orese sve ako mogu...
i kraj price. zavrsiti u pocetku s njihovim podlim pokusjaima rusenja nase srpske.