- Poruka
- 29.300
Sta da prodajim ... ,Ovo je Srbija ,Ako vam mi zavrnemo slavinu ,vi ste gotovi, Nemoj da ste bezobrazni,
Rekao sam ti šta sam imao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta da prodajim ... ,Ovo je Srbija ,Ako vam mi zavrnemo slavinu ,vi ste gotovi, Nemoj da ste bezobrazni,
Стигао "Земунски Кењ"?!?Хваљен Исус и дјевица Марија!
![]()
23 године Ви и даље тражите укидање РС које се никад неће десити.
Зашто се не откачите од те идеје и не оснујете своју џамахирију,да та БИХ једноставно престане да постоји,
свако у својој авлији и онда благостање и напредак?![]()
Republika Srpska nije nikakav manji entitet,Republika Srpska je država srpskog naroda.
што се тебе тиче,она је у праву.
Само скотина задојена личним интересом попут тебе, може да подржава вучића.
Vučić je to što jeste i takav je kakav je.Međutim.Vi nemate boljeg političara trenutno.
Posmatraj to ovako.
Ko recimo postavlja teme protiv Vučića?
@Komšija.
Vrlo dobro vidiš da se radi o nakazi koja mrzi sve što je srpsko.
Naravno nije jedini.
Jel ti vidiš da svaki srbožder na ovom forumu podržava opoziciju i napada Vučića.
Šta ti to govori??
Ne, patogeni, to je entitet, nije nikakva republika , imamo dva eniteta i distirkt ..
Što se imena tiče , tu se Holbruku žurilo ..
'Holbrooku je naziv Republika Srpska bio odvratan i smatrao ga je svojim pregovaračkim neuspjehom. Mnogo kasnije je u memoarima napisao: „Žalim što se nismo više potrudili da prisilimo Miloševića da zaboravi na ime Republika Srpska... To smatram posljedicom američke nacionalnosti, koja ponekad ne obraća dovoljno pažnje emotivnom ili iracionalnom na Balkanu“, zapisao je u svojim memoarima „Završiti rat“. ' http://nap.ba/new/vijest.php?id=48031
Ture o moralu.
Posrbljeni, mogla bih ja tebi držati predavanja o pravdi i moralu .. ali ne vjerujem da te interesuju ..
Bio je malo na misi, velećasni mu je dao za liznut tijelo Kristovo.
23 године Ви и даље тражите укидање РС које се никад неће десити.
Зашто се не откачите од те идеје и не оснујете своју џамахирију,да та БИХ једноставно престане да постоји,
свако у својој авлији и онда благостање и напредак?![]()
jesi pročito tekst što je postavio @komšija?Nisi.Da jesi ne bi tako brzo postovao posle njega.Lesi je duhovit veceras. A i okurazio se ima podrsku male grupe , KLIKNI
Ovaj Borenovic neki pismen covek, Dosta dobra prica,Zapamticu ga,
Te entitetske podjele će se same izbrisati kad bude vakat ..
trenutno kleptokratske strukture iznova recikliraju nacionalističke priče za održanje vlasti ..
tako i na ovoj temi imaš skretanja na teren nacionalizma da se ne bi bavili temom .. a tema je da je 21-godišnji mladić ubijen, a da su policijske strukture u manjem bh entitetu tvrdile da se radi o zadesnoj smrti i da je mladić bio nadrogiran, te tvrdnje su laži .. znači da su zataškavali ubistvo , što otvara temu o involviranosti države, povezanosti države i kriminala ..
Naša država je Bosna i Hercegovina , njene granice su neupitne ..
Evo ga.Komšija išao na puš pauzu.Ispušio i vraća se.

Muslimani su nadaleko čuveni po svom moralu.Jelde?
Ko ste to vi pa je vaša država tkz.Bej Haa?Islamski građani?
Taj vakat koji čekate nećete dočekati.Šta je upitno a šta nije to će te na najbolniji način da saznate.Da,da.
Ови његови- не давимо Београд- имају сутра журку у престоници,ваљда ће наврате ови ЈЗП
да им пожеле добродошлицу![]()
Najbolje da ti sudiš o moralu muslimana .. bavi se ti sa sobom , ima tu previše posla ..
jesi pročito tekst što je postavio @komšija?Nisi.Da jesi ne bi tako brzo postovao posle njega.
- - - - - - - - - -
Ko ste to vi pa je vaša država tkz.Bej Haa?Islamski građani?
Taj vakat koji čekate nećete dočekati.Šta je upitno a šta nije to će te na najbolniji način da saznate.Da,da.
Комшија је својим сорош-медиа спамовањем упропастио тему.
Te entitetske podjele će se same izbrisati kad bude vakat ..
trenutno kleptokratske strukture iznova recikliraju nacionalističke priče za održanje vlasti ..
tako i na ovoj temi imaš skretanja na teren nacionalizma da se ne bi bavili temom .. a tema je da je 21-godišnji mladić ubijen, a da su policijske strukture u manjem bh entitetu tvrdile da se radi o zadesnoj smrti i da je mladić bio nadrogiran, te tvrdnje su laži .. znači da su zataškavali ubistvo , što otvara temu o involviranosti države, povezanosti države i kriminala ..
Naša država je Bosna i Hercegovina , njene granice su neupitne ..

Ja sam polu Srbin polu Hrvat.Bivši vojnik VRS.Ako mrziš Srbe,a mrziš ih onda ti je najpametnije da odeš iz Srbije.Znas sta je najgore.? Sto ces da pobegnes odatle kad tad, Ti toliko isijavas mrznju da se oseti i preko kompa, Mozda su ti nacinili neko zlo ali ne valja ti to ,Probaj da nekog volis,Nadji devojku ali nemoj da budes posesivan i ljubomoran ,voli je kao muskarac zenu bice ti lepsi zivot, Pozdrav od mene za veceras,
Иста си као овај наш ЛЕСАНДАР- ти њему спочитаваш сопствене интересе док је твој лични Интерес
урушавање РС помоћу смрти Давида за кога ,теби лично,пуца она ствар
Па нисмо деца,цитадела
Ја се недвосмислено слажем да Давидова смрт треба потанко да се истражи и да се пронађу убице
али НИКАКО И НИКАД по цену урушавања РС и целе политизације овог несрећног случаја која је више него провидна.
Ми вам то нећемо дозволити.
Много сте нам Зла нанели у претходном 4-годишњем сукобу који сте сами иницирали.