- Poruka
- 48.611
И овдје се на снимку јасно види бацакање и копрцање народног посланика док га приводи полиција.
Уф како се то палицом смирује,не знате ви шта је полиција.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И овдје се на снимку јасно види бацакање и копрцање народног посланика док га приводи полиција.
Боже шта ми морамо да трпимо, овог што на основу фикције коју је сам креирао без икаквих доказа терорише цео један град би на Западу угазили за неколико минута. Наравно то за Србе не важи него морају да трпе зајебавање и угњетавање од једне очигледно психотичне особе. У почетку се то могло оправдати његовим болом али ово је прерасло у директно исјијавање хистеричне мржње.
Očigledno ne znaju. Sav ovaj ološ koji vredno laje po internetu, u stvarnosti je sa policijom na "dobar dan, ljubim ruke", nema govora da su pendrek videli u životu osim ako im ga ne izvadi mamin švaler...
Ма људи не ложите се,ја сам јуче читао Блиц и нисам могао вјеровати шта пишу.
Какав хаос,какве разбијене главе?Ухапшено пар људи и то с разлогом.
Како не можете схватити да је ово једна групица људи која нема другог начина да привуче пажњу него да прави проблем.Када бих ти рекао колико дневно стиже пријава грађана против Правде за Давида ти ми не би вјеровао.Попели су се на главу свима а немају ништа конкретно и ослањају се на бајке једног пролупалог новинара Васковића који је написао крими причу о убиству тамо неког младића који је лаптопом открио тајне од државне безбједности и умјешаности власти па је зато убијен а заправо је истина да је химна Правде за Давида тј пјесма "клинац из гета" решење овог ребуса само треба травезно и објективно са стране погледати.
Све преко је мућење воде за рад неког интереса.Опозиција воли овај случај јер преко њега напада позицију, балијандери јер мрзе РС и полицију више од било чега на свијету, странци јер им је згодно да кењају о људским правима док видимо да полиција у Француској сличне случајеве решава маљем у главу,полиција у Америци за напад на полицајца има право да употреби метак.А јуче је полицајац нокаутиран,син погинулог борца војске РС.Тај који је то урадио у гужви је побјегао.Када вам ја кажем а пазите шта вам кажем ,ако се ово настави народ ће их почети лемати по улици, живи били па видјели.
Ne dao bog da saznas na njegov nacin, Coveku su ubili sina ,Sta vam je bre ljudi ,sto ste se prozlili,?
Ne kontaš me.
Baš ako je sve to tako, vlast i policija RS su debelo zagrizle mamac.
Nije bitno šta je istina. Bitno je šta će Blic (u stvari, ne Blic, nego oni važniji spolja) da napišu u datom momentu.
Tu smo igru već videli više puta.
Не знам шта бих ти рекао,за сада једино су сами себи пуцали у ноге је на изборима тај исти којег нападају преко Федералне телевизије, добио највише гласова у историји.Ја некада помислим да их Додик лично плаћа како би себи дизао рејтинг јер када видите ко га напада онда код просјечног грађанина проради инат онај наш најгори.
Мораш познавати менталитет ових људи овдје.Ту не пролази прича "Чедо прашак" и "жене у црном".
Вјеруј ти мени док су ови опозиција и док се хватају поени преко Давора позиција у РС може мирно да спава.
То нажалост није добро јер позиција увјек мора бити у грчу и увјек се мора бојати како би боље радила.
Али то је сада нека друга тема.Ја волим здраву опозицију али само здраву и први бих подржао здраву опозицију и здраву критику.Ова прича није то, вјеруј када ти стари лисац то каже.
Vidi, Čeda i žene u crnom su DB priča.
Ne pričam ti ja o opoziciji. Nego o ovima spolja. Oni se pitaju.
Očigledno ne znaju. Sav ovaj ološ koji vredno laje po internetu, u stvarnosti je sa policijom na "dobar dan, ljubim ruke", nema govora da su pendrek videli u životu osim ako im ga ne izvadi mamin švaler...

Ма шта има везе, главно је чарапански боте да ти крушевачке муријаше свако мало позиваш на фер туче![]()
Цитат и питање за босанце :
Ubiju čoveku dete - glasaš za Dodika.
Zataškavaju ubistvo - glasaš za Dodika.
Oca nazivaju plaćenikom i izdajnikom - glasaš za Dodika
.Uhapse i njega i majku zato što traže pravdu - glasaš za Dodika.
A kad tvoje dete budu ubili i bacili u reku, hoćeš li i tada glasati za Dodika?
Мислиш бућкало? Прогутали су га само такоNe kontaš me.
Baš ako je sve to tako, vlast i policija RS su debelo zagrizle mamac.
(...)

Мурија је град у Ирану, то само ви хрвати иранци зовете полицију мурија

Питају се али прича БИХ је толико компликована и сложена да нико не жели пуно да се петља поготово данас када Срби и Хрвати Беха имају тихи пакт против балијендара.Ја ти кажем вријеме ради за нас а не против нас.То је некада била потпуно друга прича, данас европске државе нису 100 посто уз балијандере као некада.Полако се ствари окрећу...само треба мудро и полако радити за своју ствар.
Цитат и питање за босанце :
Ubiju čoveku dete - glasaš za Dodika.
Zataškavaju ubistvo - glasaš za Dodika.
Oca nazivaju plaćenikom i izdajnikom - glasaš za Dodika
.Uhapse i njega i majku zato što traže pravdu - glasaš za Dodika.
A kad tvoje dete budu ubili i bacili u reku, hoćeš li i tada glasati za Dodika?
Zanimljivo ja na mom twitter nalogu nemam ni jednog pratioca niti pratim nešto iz Srbije tj Beograda na političkim temama, ni svet . I šalju mi na mail da je trendig u Bgd Hapšenje Davora .....

Питају се али прича БИХ је толико компликована и сложена да нико не жели пуно да се петља поготово данас када Срби и Хрвати Беха имају тихи пакт против балијендара.Ја ти кажем вријеме ради за нас а не против нас.То је некада била потпуно друга прича, данас европске државе нису 100 посто уз балијандере као некада.Полако се ствари окрећу...само треба мудро и полако радити за своју ствар.