Slucaj nadstresnica

Samo kod nas se tagični slučaj nadstrešnice u Novom Sadu "koristi" za političke obračune, za sukobe, za lične interese.

Znate li koliko je nadstrešnica palo samo u Hrvatskoj?
Koliko je Hrvata protestvovalo zbog toga?
Je li neko tamo nešto blokirao zbog toga?

Samo kod nas se tagični slučaj nadstrešnice u Novom Sadu "koristi" za političke obračune, za sukobe, za lične interese.

Nadstrešnica je samo povod, pravi razlozi su:
Izdaja nacionalnih interesa, totalna kriminallizacija države, teška krivična dela kradje, pronevere, verovatno i ubistva.
Za to bandit i ekipa treba da leže doživotno.

Надстрешица је инсцениран случај , тј чин диверзије а томе у прилог нам говори и случај Бачулова , он је сам планирао сличан сценарио , тј планирао да се отрује и да за тровање оптужи државу .то су нацистичке методе.

Био је потребан повод да се удари на државу и то је случај надстрешица јер иза тога смо видели подигнуту заставу обојене револуције и свима нама који знамо и који смо жртве досовског режима је било јасно ко стоји за њих .

Оно што досовци планирају ноћас у Новом Саду јесте највеће зло , нема нам Бог помогне свима , нека Бог помогне Србији .

Do sad su se pojavila 3 moguca uzroka pada.
  • Korupcija, uzimanje para za kvalitetan a pravljanje sa losim/jeftinim materijalom
  • Los projekat rekonstrukcije
  • Diverzija
Mene zanima zasto i kako za godinu dana nije utvrdjen krivac?

Ako je u pitanju korupcija, ko je uzeo pare
Ako je u pitanju los projekat ko je kriv
Ako je u pitanju diverzija, ko je to uradio.

Zasto i kako nije ni za godinu dana utvrdjena krivica i niko konkretno nije optuzen?

Da li je najveci krivac za sve ovo sta se desava u zemlji onaj ko je bio nesposoban da nadje uzrok pada i markira krivca?

Dinerzija nije, to su i odbacili.

Samo idu one gluposdti tipa Bačulov prolazio u blizini, za one koji ne misle svojom glavom.

Odgovor je stoga 1 ili 2.

Pa je li Hrvatska ima Vučića ili SNS i celi taj krimogeni sistem?

Hrvatska je Ivu Sanadera osudila. Takvo nešto je gotovo nezamisli o ovde.

Nadstrešnica je samo povod, pravi razlozi su:
Izdaja nacionalnih interesa, totalna kriminallizacija države, teška krivična dela kradje, pronevere, verovatno i ubistva.
Za to bandit i ekipa treba da leže doživotno.
Da je tebi do pravde i istine, davno bi te eventualne "krivce" (koje niko ne brani) strpali u zatvor.
Misliš da bi 70 do 80% naroda "žmurilo" na tako nešto?

Da je tebi do pravde i istine, davno bi te eventualne "krivce" (koje niko ne brani) strpali u zatvor.
Pa i ja pitam gde su krivci? Prošlo je godinu dana, šta smo saznali? Osim Orvelovske teorije ludog predsednika države, šta je uradila istraga?

Ne vidiš ti dobro..
kriminalci su u zatvorima. Kriminal i Božiji grijeh je unapred neekoga osuditi.
Nije na tebi da izigravaš popa kad pop nisi.

Kako po zatvorima, kad ih eno tamo i po Ćacilendu?

Ili je, zapravo, tvoja poenta da je Ćacilend zatvor? S obzirom da ima tamo i dosta ljudi koji su prisiljeni da tamo idu i borave protiv svoje volje, tu bih se s tobom mogao složiti.

• Korupcija, uzimanje para za kvalitetan a pravljanje sa losim/jeftinim materijalom
  • Diverzija

Zasto i kako nije ni za godinu dana utvrdjena krivica i niko konkretno nije optuzen?

Da li je najveci krivac za sve ovo sta se desava u zemlji onaj ko je bio nesposoban da nadje uzrok pada i markira krivca?
Srbija je okupirana drzava od strane mafijasko-teroristicko-neustavne i nelegitimne bande.

Samo to je bitno.

1000000904.jpg

Jedna fotkica sedišta mafijaškog šljama u Novom Sadu koje uništava Srbiju.

Kako po zatvorima, kad ih eno tamo i po Ćacilendu?

Ili je, zapravo, tvoja poenta da je Ćacilend zatvor? S obzirom da ima tamo i dosta ljudi koji su prisiljeni da tamo idu i borave protiv svoje volje, tu bih se s tobom mogao složiti.
Već sam napisao ranije, drugar mi je oficir u interventnoj brigadi Beograd, kad su radili jedne proteste doveli su naoružanu ekipu kriminalaca kao ispomoć. Kriminalce koje su oni hapsili i koje su prepoznali. Ma šta mislili o policiji, većina ima savesti, dogovorili su se da ako nešto krene protiv naroda, prvo da pobiju te krimose.

• Diverzija

Cracks Me Up Steve Harvey GIF by ABC Network

niko ne zmiri, ali vecina nas nece izaci da protestuje, to ne znaci da necemo glasati. sto rece jedna covek - gde da idem na proteste da se bijem sa policijom, da me izlome, posle ne mogu da radim. to i jeste istina, ali to ne znaci da je on za vucica.

• Diverzija

Све смо ово већ прежвакали на разним темама, али ево да се не мучиш, објаснићу ти укратко:

Више јавно тужилаштво у Новом Саду је 16.09.2025. ПОДИГЛО оптужницу против осумњичених за одговорност због пада надстрешнице, међу њима си и бивши министри Весић и Тома Мона.
Суђење још није почело, а ка’ ће не знамо.

https://novisad.vjt.rs/saopstenja/16-9-2025-saopstenje-za-javnost

Вештаци су урадили вештачење и донели закључке о разлозима пада надстрешнице, имаш и о томе тему, као и линк до налаза вештака.

https://drive.google.com/file/d/16w6e6IJCiXvTrH1hVpX-8OB5cZVGsfnd/view?usp=drive_link

Back