Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

https://www.banjaluka.com/drustvo/poceo-protest-pravda-za-davidajednom-ste-ga-ubili-probajte-opet/

Protest “Pravda za Davida”:Jednom ste ga ubili-probajte opet…

pravda-za-davida-5.jpg

Mnogobrojnim ljudima obratio se prvo otac Davida, Davor Dragicević, koji se zahvalio svim prisutnim ljudima, BN televiziji koja prenosi ovaj događaj i ponovio ono što ponavlja već skoro čitavih mjesec dana: ,,Ne plašimo se nikog i ničega, ovdje smo svi da tražimo pravdu za Davida, za svu djecu ovog grada”.

pravda-za-davida-7.jpg

Poslije njega, obratili su se i prijatelji preminulog Davida podsjećajući se kakav je David bio kao osoba, svih lijepih trenutaka koje su proveli sa njim.

pravda-za-davida-12.jpg

Na događaju su bili prisutni i Noćni vukovi, motoristi iz BiH, Srbije, Makedonije i Crne Gore koji su škripom guma pozdravili mnogobrojnu masu. Između obraćanja puštana je Davidova pjesma koja je ukazivala na to kakav je David bio

pravda-za-davida-4-1.jpg

Na kraju je u nebo pušteno mnogo bijelih balona, dok su još jednom svi držali podignute pesnice u zraku i glasno uzvikivali ,,Pravda!”

pravda-za-davida-3.jpg

pravda-za-davida-1.jpg

Sa ovog skupa je poručeno da će nastavljati da se okupljaju dok god, kako kažu, pravda ne izađe na vidjelo, jer oni ne žele da se pomire sa tim da je David zadesno preminuo. Takođe, majka jedne od Davidovih prijateljica je rekla da su ,,izbrisane podjele, vjerske, nacionalne i političke”, da prisutni ne žele nemire, nego samo da pokažu svoju snagu i da se izbore za pravdu.

Poslednja izmena:
Sta zelis reci ovim? Da je otac ovog decka peta kolona?

Pre da neko koristi njegovu tragediju...verovatno ga filuju kontradiktornim informacijama.

On očigledno ima svoju verziju (koja ne mora biti istinita i koju je on u svom bolu izgradio ) i sve van toga njega neće zadovoljiti.

A neće ga zadovoljiti zato što sa njim igraju igru.

Ljudi na Balkanu su postali socijalno osvešteniji, usled mnogo nanesenih nepravdi i zato se koristi ne onaj kome je 100% nanesena nepravda, već onaj ko sumnja da jeste i želi da dokaže.

Хвала, Наташа. :hvala:

Banjaluci, Banja Luci ili Banjoj Luci?

Бањалуци, за оне који у назив града у номинативу пишу спојено, а Бањој Луци, за оне који назив града у номинативу пишу одвојено. Правописно је решено да је исправно писати и Бањалука и Бања Лука. Тако да је неисправно написати само Бања Луци.

Nisam to rekao.Žao mi zbog tog mladića i njegovih roditelja i zbog svih kojima je bio blizak ali ne može ga niko vratiti među žive.

To se ne moze zakljuciti iz tvog pisanja. Bitniji je visi cilj.
Tako je Biljana Plavsic 1992 rekla: " Srba ima 12 miliona. I ako pogine 6 miliona u stvaranju srpske drzave opet ce ostati 6 miliona onih koji ce uzivati u plodu te borbe".

Ne znam u kojoj polovici je videla sebe. Mada...

Uglavnom Dodara uspesno kanalise ovo talasanje

po onoj narodnoj, za majku nema ***** i ubice...

e pa dobro za majku i oca mozda nema, ali za druge ljdue uvjek ce se razlikovati dobro od loseg...

teska je cinjenica da ti je djete drogas, klosar i lopov... koji krade da bi si nabavio za drogu...

pa je idealno to proizvjesti u nesto drugo...

polako sa ovim protestima, prvo pogledati video kamere za koej kazu da postoji snimak kada je pokojnik zapazen primecen kako pod miskom nosi nesto, stose posle pokazalo kao lap top koji mu je ispao... iz rpethodno opljačkane kuće, neki pokradeni predmeti su pronadjeni u džepu kod njega...

nemojte mi od olosa i drogoša lopovsdkog praviti obilica i traziti neku pravdu...

sve temeljno ispitati, a verujte zasigurno ej da su ukradeni rpedmeti pronadjeni kod nejga...

ne zalecite se sa ovim...

otac pokusava da spere sramotu sa sina...

Bože šta sve neću pročitati ovde, tačno se vidi da smo svi mi 'jugosloveni' iz iste pič** ispali, nema šta. Kakvi su vam bre ovo komentari? Otac je izgubio sina, pa da je najgori na svetu bio, valjda majku mu treba da se zna ko ga je ubio. Jel treba nekoga ubiti zbog lap topa ili novca? Da je momak najgori na svetu, treba naći ubice, a ovo što si ti naveo gore, kapetanmark, to je svakodnevnica 50 % omladine. Neki kradu da bi pili i drogirali se, neki rade, neki žickaju od roditelja, baba, deda.

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Podrska-iz-cijele-BiH-na-skupu-Pravda-za-Davida/474931

Na prepunom Trgu Krajine održan skup "Pravda za Davida"

20180421184346_474931.jpg

BANJALUKA -Više hiljada građana Banjaluke, Prijedora, Modriče, Tuzle, Zenice, Sarajeva te drugih gradova BiH okupio se i večeras na Trgu Krajine na tematskoj večeri tražeći pravdu za Davida Dragičevića, čije je tijelo 24. marta pronađeno u ušću Crkvene u Vrbas.

"Dolazim na Trg svaku veče i svaki put me preplave emocije kada dođem. Upaliću svijeću i večeras i istrajaću zajedno sa ostalim građanima sve dok istina ne izađe na vidjelo", rekao je Banjalučanin, koji je došao da traži pravdu za Davida Dragičevića.

" Bilo ko večeras napravi bilo kakav incident neće biti član grupe "Pravda za Davida".

20180421164539280619.jpg

Hvala onim poštenim ljudima u MUP-u koji nam daju podršku i od kojih dobijamo činjenice", rekao je Davor Dragičević.

"Gospođo, Filipe Ćulume, ukućani iz ulice Velibora Janjetovića, Darko Ćulume, Dragane Lukač, Darko Ilić, Dalibore Vrećo, vi ste saučesnici u ubistvu" rekao je Davor Dragičević i dodao da je David nosio transparent za Nikolu Đurovića i Jovana Arbutinu, te da neće dozvoliti da iko više nosi transparente."
20180421164519863003.jpg

Građani su tad podigli ruke, a dok Davidovi drugovi nose njegovu sliku u pozadini je išla pjesma Davida Dragičevića "Klinac u getu"
"Đakac posljednje što si mi rekao bilo je samo ti treniraj. Evo me stojim istrenirana svaku veče na trgu i borim se za pravdu", rekla je u obraćanju Davidova drugarica.

20180421164439692591.jpg

20180421164601785439.jpg

Ovo je Soroš igranka.

Otpor.png

Policijske izjave za decu pojedinih roditelja ili uopšteno pojedinih mamlaza ili njihovih supruga su - otvori se zemljo

- - - - - - - - - -
Pa pričaj na srpskom... jezus marija...

Ježi se Marija a ježim se i ja.

Tako je Biljana Plavsic 1992 rekla: " Srba ima 12 miliona. I ako pogine 6 miliona u stvaranju srpske drzave opet ce ostati 6 miliona onih koji ce uzivati u plodu te borbe".

I to kaže pripadnik naroda čija je vojska granatirala sopstveni narod :hahaha:

Ovo nema ni S od Soroša. Pogledao sam govore na skupu, pa obučio bi njih Srđa Popović i ekipa. Nit znaju da raspale masu, ni ništa. Ovo je klasičan bunt naroda, jer je ubijen jedan momak. I treba ljudi da se bune i da se istraži ko je dečka ubio. Jebale vas obojene revolucije i paranoja, koliko smo zaglupljeni kao narod, ovo je strašno. Ako treba da padne sa vlasti zbog ovog slučaja, onda to i neka se deai ovom pederu Dodiku, zašto je zaštitio neke tatine sinove koji su ubili sina ratnog vojnog invalida?

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Podrska-iz-cijele-BiH-na-skupu-Pravda-za-Davida/474931

Na prepunom Trgu Krajine održan skup "Pravda za Davida"

20180421184346_474931.jpg

BANJALUKA -Više hiljada građana Banjaluke, Prijedora, Modriče, Tuzle, Zenice, Sarajeva te drugih gradova BiH okupio se i večeras na Trgu Krajine na tematskoj večeri tražeći pravdu za Davida Dragičevića, čije je tijelo 24. marta pronađeno u ušću Crkvene u Vrbas.

"Dolazim na Trg svaku veče i svaki put me preplave emocije kada dođem. Upaliću svijeću i večeras i istrajaću zajedno sa ostalim građanima sve dok istina ne izađe na vidjelo", rekao je Banjalučanin, koji je došao da traži pravdu za Davida Dragičevića.

" Bilo ko večeras napravi bilo kakav incident neće biti član grupe "Pravda za Davida".

20180421164539280619.jpg

Hvala onim poštenim ljudima u MUP-u koji nam daju podršku i od kojih dobijamo činjenice", rekao je Davor Dragičević.

"Gospođo, Filipe Ćulume, ukućani iz ulice Velibora Janjetovića, Darko Ćulume, Dragane Lukač, Darko Ilić, Dalibore Vrećo, vi ste saučesnici u ubistvu" rekao je Davor Dragičević i dodao da je David nosio transparent za Nikolu Đurovića i Jovana Arbutinu, te da neće dozvoliti da iko više nosi transparente."

20180421164519863003.jpg

Građani su tad podigli ruke, a dok Davidovi drugovi nose njegovu sliku u pozadini je išla pjesma Davida Dragičevića "Klinac u getu"

"Đakac posljednje što si mi rekao bilo je samo ti treniraj. Evo me stojim istrenirana svaku veče na trgu i borim se za pravdu", rekla je u obraćanju Davidova drugarica.

20180421164439692591.jpg

20180421164601785439.jpg

Pozivati se na antisrpske izvore i ocekivati da ubedis Srbe da ruse sopstvenu vlast,....bas ti nije pametno. Mozete se ceniti srecnim ako vas Banjalucani ne umlate ko vola u kupusu.

Sta se ti kao musliman iz federacije toliko cimas sto je ubijen neki Srbin u RS?
Kakvu ti pravdu trazis?
Mozda da se osvrnes po federaciji pa istrazis koliko Srba je ubila vasa mudzahedinska vlast?....pa onda trazis pravdu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back