Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne stoji iza Davora,stoji iza organizacije okupljanja u diskreditacije vlade Milorada Dodika a u cilju instalrianja nove vlade koja bi bila kooperativna u projektu unitarizacije BiH tj,ekspanzije muslimansko-hrvatske Federacije BiH na Republiku Srpsku.i eliminisanja Srba kao političkog faktora na tim prostorima.

Dodik je sam kriv što se ovo desilo. Ovog čoveka boli k za politiku on se boei za pravdu, a Dodik i vlast su mu naneli nepravdu, a ne opozicija. To su činjenice, ******.

Ne kažem da se slučaj nasilnog davljenja ne može isključiti ali prema svim okolnostima slučaja,do toga nije došlo i policija je izašla sa najverovatnijom verzijom.Izjave oca nastradalog mladića treba uzimati sa rezervom.On optužuje mnogo ljudi ...

- - - - - - - - - -

Dodik je sam kriv što se ovo desilo. Ovog čoveka boli k za politiku on se boei za pravdu, a Dodik i vlast su mu naneli nepravdu, a ne opozicija. To su činjenice, ******.
Šta ćemo ako se zaista sam udavio u reci usled dejstva lsd -ija i alkohola.Kako Dodik da nađe krivca da udovolji protestantima i delu javnosti ?

Ne kažem da se slučaj nasilnog davljenja ne može isključiti ali prema svim okolnostima slučaja,do toga nije došlo i policija je izašla sa najverovatnijom verzijom.Izjave oca nastradalog mladića treba uzimati sa rezervom.On optužuje mnogo ljudi ...

- - - - - - - - - -

Šta ćemo ako se zaista sam udavio u reci usled dejstva lsd -ija i alkohola.Kako Dodik da nađe krivca da udovolji protestantima i delu javnosti ?

Most sa kog se pretpostavlja da je pao je pokriven kamerama. Svi snimci kamera su nestali. Ceo grad je prekriven kamerama, neka nadju snimak neke banke u blizini mosta kako dečko sam pijan tetura ka tom mostu.
Dodik ako bude branio krivce i dalje, nadrljaće. Ukoliko se izvrši temeljna istraga, ispašće normalan. Sam bira. Reobdukcija je pokazala da je momak u vodi 2-4 dana, pogledaj snimke kao što sam ti i rekao umesto što smaraš ovde sa Dodikom i dnevnom politikom. Ovaj slučaj nema veze sa politikom.

Sve si ti u pravu...

I upravo je to problem što nema motiva, zašto bi ga neko ubio. Zbog svega što si napisao ne ubija se-

Pa tih "bezveznih" ubistava imas svako malo. Nekad je dovoljan udarac pesnicom da se usmrti neko. Imas muskarce cije su ruke k'o macole i koji su jako k'o bivoli i oni jednim nezgodnim udarcem mogu da posalju nekoga na onaj svet.

Ili neko nakon udarca padne nezgodno, udari glavom od ivicnjak, slomi vrat, ima zastoj srca.... puno opcija.

No najvise imas slucajeva gde neko pregazi pesaka i onda zbrise s mesta nesrece.

Dakle ne mora se raditi o ubistvu sa predumisljajem. Moze biti nesretan ishod banalne prepirke.

Samo je u pitanju koliko je jak i uticajan onaj ko je pocinio krivicno delo. Neko dovoljno uticajan, a to je ocito slucaj ovde zataskava celi slucaj.

U banana drzavama se cesto desavaju takvi slucajevi. Onaj ko ima vlast i veze moze da radi sta zeli

- - - - - - - - - -

Tada će reći ne valja Dodik (kao osoba o čemu se može diskutovati), ali čitaj ne valja predsednik Republike Srpske , ne valja policija Republike Srpske koja ne radi u korist naroda (a narod je jedan nesrećni dečko) i samim tim ne valja Republika Srpska za narod,

Prosto i jednostavno... a ovog nesrećnika filuju li filuju i pale ga do granica zlouptrebe, ipak je on lice ograničene svesti ,,,

Majka od nesretnog dečka se ne pojavljuje.

Most sa kog se pretpostavlja da je pao je pokriven kamerama. Svi snimci kamera su nestali. Ceo grad je prekriven kamerama, neka nadju snimak neke banke u blizini mosta kako dečko sam pijan tetura ka tom mostu.
Dodik ako bude branio krivce i dalje, nadrljaće. Ukoliko se izvrši temeljna istraga, ispašće normalan. Sam bira. Reobdukcija je pokazala da je momak u vodi 2-4 dana, pogledaj snimke kao što sam ti i rekao umesto što smaraš ovde sa Dodikom i dnevnom politikom. Ovaj slučaj nema veze sa politikom.

Nisi odgovorio na pitanje šta bi bila pravda ako se zaista sam udavio u reci ?

Pa ti reče da mu treba novac za plaćanje buseva.

Stisnuta pesnica njegov lični pozdrav ?!!!

Da li ti misliš da ljudi ispred kompa ili TV sede, gledaju i sisaju vesla.

Ti sisaš vesla. Da lični je, čovek se bori. To je znak borbe. Ne nego ga je izmislio Srđa Popović i otpor jebeni.
Op, op, šta je ovo?
https://studio-md1.eu/wp-content/uploads/2017/03/90901_novak2_f-Custom-1.jpg
Pa to je Novak Otporaš!

Zapitaj se što pljuješ čoveka koji se bori za pravdu, zarad ličnih političkih ubeđenja.

- - - - - - - - - -

Nisi odgovorio na pitanje šta bi bila pravda ako se zaista sam udavio u reci ?

Odgovorio sam ti. Snimak kamere kojih ima u blizini mosta kako ide sam pijan i izubijan ka mostu su dokaz. Pravda bi bila zadovoljena i dokazana. Tačnije priča koju je plasirala policija javnosti.

Ti sisaš vesla. Da lični je, čovek se bori. To je znak borbe. Ne nego ga je izmislio Srđa Popović i otpor jebeni.
Op, op, šta je ovo?
Pa to je Novak Otporaš!

Zapitaj se što pljuješ čoveka koji se bori za pravdu, zarad ličnih političkih ubeđenja.

- - - - - - - - - -

Odgovorio sam ti. Snimak kamere kojih ima u blizini mosta kako ide sam pijan i izubijan ka mostu su dokaz. Pravda bi bila zadovoljena i dokazana.
Nisi odgovorio.Pitanje je jednstavno - Šta bi bila pravda ako se zaista sam udavio u reci ?

Pa tih "bezveznih" ubistava imas svako malo. Nekad je dovoljan udarac pesnicom da se usmrti neko. Imas muskarce cije su ruke k'o macole i koji su jako k'o bivoli i oni jednim nezgodnim udarcem mogu da posalju nekoga na onaj svet.

Ili neko nakon udarca padne nezgodno, udari glavom od ivicnjak, slomi vrat, ima zastoj srca.... puno opcija.

No najvise imas slucajeva gde neko pregazi pesaka i onda zbrise s mesta nesrece.

Dakle ne mora se raditi o ubistvu sa predumisljajem. Moze biti nesretan ishod banalne prepirke.

Samo je u pitanju koliko je jak i uticajan onaj ko je pocinio krivicno delo. Neko dovoljno uticajan, a to je ocito slucaj ovde zataskava celi slucaj.

U banana drzavama se cesto desavaju takvi slucajevi. Onaj ko ima vlast i veze moze da radi sta zeli

Nakon ovog svega nema tog koga ne bi stavili ispred i rekli to je taj, pa čak i pre ovog mitinga .. kako bi ga osudili i koliko i da li bi to bi bilo pitanje.

Ovde se očigledno radi da se podigne galama za nešto što je nemoguće dokazati zato što realno ne postoji.

Na primeru kantrimena koji sam navela našli su nekog pogodnog krivca ... da li jeste ili nije već je pitanje...ali to je bio jasan slučaj ubistva.

Op, op, šta je ovo?
Pa to je Novak Otporaš!

- - - - - - - - - -

Odgovorio sam ti. Snimak kamere kojih ima u blizini mosta kako ide sam pijan i izubijan ka mostu su dokaz. Pravda bi bila zadovoljena i dokazana. Tačnije priča koju je plasirala policija javnosti.

Moja politička ubedjenja nemaju veze sa ovim, kao ni borba ovog čoveka za dokazivanje šta se dogodilo.

Sudim po osnovu činjenica koje vidim, a ne na osnovu ostrašćenosti.

Pišeš sa osobom koja je napravila "budalu" od sebe zovući SBB da joj ukine Pink kanale jer neće da jedan njen dinar ide nekome ko novac koristi za korupciju zbog gaženja one devojčice.

Čovek nije sav svoj, lično sam prošla kroz tragediju gubitka najbližeg i znam kako se može osećati.

I znam kako se mogu čuti svakakva vidjenja dogadjaja,

Razlog zašto meni mnogo verovatnija izgleda verzija koju je dala policija u odnosu na verzije koju nudi druga strana jeste u tome što druga strana kao prvo ne nudi nikakav opis navodnog ubistva.Ne navode se nikakva imena ni pribliižno tačno vreme,ništa od toga.Iz njihovih navoda proizilazi da je učesnika i svedoka navodnog ubistva veliki broj što po prirodi stvari znatno sužava mogućnost da samo ubistvo ostane nerazjašnjeno.Čak i da policija za cilj ima da sakrije ubistvo,svedoci bi ako ništa anonimno objavili na internetu šta su videli.
Ovde je neko od tih likova iz nvo prepoznao potencijal za političku eksploataciju događaja sa win-win rezultatom bez obzira kako se slučaj razjasnio ili ako se uopšte i ne razjasni.

- - - - - - - - - -

Nije se sam udavio u reci.

Pitanje je hipotetičko ?

- - - - - - - - - -

Ako postoje snimci kako baulja pa sam upada u reku neka ih prikazu i tako upuvaju proteste.

Ko je rekao da postoje ?

Moja politička ubedjenja nemaju veze sa ovim, kao ni borba ovog čoveka za dokazivanje šta se dogodilo.

Sudim po osnovu činjenica koje vidim, a ne na osnovu ostrašćenosti.

Pišeš sa osobom koja je napravila "budalu" od sebe zovući SBB da joj ukine Pink kanale jer neće da jedan njen dinar ide nekome ko novac koristi za korupciju zbog gaženja one devojčice.

Čovek nije sav svoj, lično sam prošla kroz tragediju gubitka najbližeg i znam kako se može osećati.

I znam kako se mogu čuti svakakva vidjenja dogadjaja,

Moguće da si u pravu. Voleo bih da predstaviš činjenice koje vidiš, ali linkove sa kojih se informišeš,čisto da probam i ja da sagledam sa tvoje strane istinu, pošto sam pregledao sve snimke izjava, emisije, itd, i nisam shvatio da čovek mlati praznu slamu, već da se nešto mulja.
Zahvaljujem ti se unapred na tome, otišao sam da se sunčam, ne mogu više da mlatim praznu slamu.

Razlog zašto meni mnogo verovatnija izgleda verzija koju je dala policija u odnosu na verzije koju nudi druga strana jeste u tome što druga strana kao prvo ne nudi nikakav opis navodnog ubistva.Ne navode se nikakva imena ni pribliižno tačno vreme,ništa od toga.Iz njihovih navoda proizilazi da je učesnika i svedoka navodnog ubistva veliki broj što po prirodi stvari znatno sužava mogućnost da samo ubistvo ostane nerazjašnjeno.Čak i da policija za cilj ima da sakrije ubistvo,svedoci bi ako ništa anonimno objavili na internetu šta su videli.
Ovde je neko od tih likova iz nvo prepoznao potencijal za političku eksploataciju događaja sa win-win rezultatom bez obzira kako se slučaj razjasnio ili ako se uopšte i ne razjasni.

- - - - - - - - - -

Pitanje je hipotetičko ?

- - - - - - - - - -

Ko je rekao da postoje ?

Vrlo je moguće i to. Samo mi se čini da druga strana ne kaže da je svedoka ubistva mnogo, već da je bio negde nekoliko dana pre smrti, pošto je od trenutka pronalaska na reobdukciji potvrđeno da je mrtav 2-4 dana. Policija navodi tuču u klubu, i prebijenog momka kog bi videlo ko zna koliko ljudi kako ide prema mostu. Valjda bi to trebali ljudi da potvrde, da su videli. Plus snimci tuče u klubu, gde su?

Znam da je bilo hipotetičko, ali ja sam od onih koji ne vole da postavljaju hipoteze.

Policija je rekla da postoje snimci brate mili. Očigledno nisi pogledao snimke izjava a ovde se raspravljaš sa ljudima. POGLEDAJ IZJAVE POLICIJE, I NA OSNOVU ČEGA SU PRAVILI REKONSTRUKCIJU NJEGOVOG KRETANJA.

Poslednja izmena:

Nisi dovoljno upucen

Prvi patolog je rekao da je smrt nastupila 18/03 utapanjem i da na telu nema tezih povreda. I Lukac, ministar MUP-a je duvao u istu tikvu

Pod pritiskom je dovodene patolog sa VMA i on je rekao da je smrt nastupila 20/03. Konstatovao je i bezbroj teskih povreda po celom telu.

Vise o tome procitaj ovde. Sve je lepo objasnjeno

http://slobodanvaskovic.blogspot.be...00+02:00&max-results=7&start=14&by-date=false

Ovde imas jednu sliku sa obdukcije koju je pustio u javnost draganov otac. Vide se teske povrede, od udaraca

http://slobodanvaskovic.blogspot.be/2018/04/dragan-lukac-istup-javno-nareenje-da-se.html

Ne stoji iza Davora,stoji iza organizacije okupljanja u diskreditacije vlade Milorada Dodika a u cilju instalrianja nove vlade koja bi bila kooperativna u projektu unitarizacije BiH tj,ekspanzije muslimansko-hrvatske Federacije BiH na Republiku Srpsku.i eliminisanja Srba kao političkog faktora na tim prostorima.

Значи ако некоме и убију дете, "заташка се" од стране државних органа тако да је то очигледно, али нико не сме да се солидарише са родбином (у овом случају са оцем) која протестује, а да не би ви ботчине казали да "дискредитује владу"? ма дај бре вуците се и ви и ваш Додик и ваш Вучић и ваш Хитлер.

Зашто да се не поздрављају уздигнутом песницом када је то стари симбол отпора од стране понижених? Да ли треба да се поздрављају са усташким поздравом уздигнута три прста, а да не би ти и остали ботови казали да су "отпораши"? Будалаштина.
А да ли су они већ прерасли у грађански покрет отпора? да, наравно.

Ne komšo odlično se zna čega je to simbol. Na nesreću pojedinih "hijena" to odlično znaju i građani Republike Srpske. I neće dozvoliti scenario 5 oktobra. Izbori su za manje od 6 mjeseci. Pa ako opozicija pobjedi kapa dole i čestitke. Inače ta pesnica im samo škodi. I otjeraće ljude koji bi možda i inače izašli na proteste.

- - - - - - - - - -

Dakle Dodik ga je ubio i istraživao ubistvo?

Nisi dovoljno upucen

Prvi patolog je rekao da je smrt nastupila 18/03 utapanjem i da na telu nema tezih povreda. I Lukac, ministar MUP-a je duvao u istu tikvu

Pod pritiskom je dovodene patolog sa VMA i on je rekao da je smrt nastupila 20/03. Konstatovao je i bezbroj teskih povreda po celom telu.

Vise o tome procitaj ovde. Sve je lepo objasnjeno

http://slobodanvaskovic.blogspot.be...00+02:00&max-results=7&start=14&by-date=false

Ovde imas jednu sliku sa obdukcije koju je pustio u javnost draganov otac. Vide se teske povrede, od udaraca

http://slobodanvaskovic.blogspot.be/2018/04/dragan-lukac-istup-javno-nareenje-da-se.html

Stvarno ne želim gledati fotografije i ne vidim čemu puštanje u javnost... da bi neko kao ja ili meni sličan nestručan i bez kompletne slike donosio zaključke?

U ovom nekom snimku pre gde Dodik kaže kako je došao patolog sa VMA i razjasnio uzrok.

I sve što navodiš sve je to za tužilaštvo, policiju nije za ljude kao mi.

Šta je problem da tužilaštvo pokrene optužbu protiv NN lica za početak ako ima indicija?

Strane službe... lebac ti ebem ko u ovo mož da povjeruje...

Nepravda i ološ su mnogo među nama, a narod glup i slab da pruži otpor, (...)

Није народ глуп нити је слаб. Ево народ пружа отпор и то гандијевски, протести су мирни али како видимо масовни, а баш то нервира оне који су покушали да заташкају убиство. То се види по начину на који су дежурни ботови у режимским таблоидима и на друштвених мрежама реаговали, иако конкретно Додика нико од говорника на митингу није ни споменуо.

- - - - - - - - - -

Лакше би фашистима било да је народ кренуо да ломи и разбија по улицама. Овако, шта? могу само да верглају стару жваку о Сорошу, а са којим се њихов фирер састаје бар једном месечно.

- - - - - - - - - -

Ne komšo odlično se zna čega je to simbol. (...)

Ekh-faust-foto.png

https://sr.wikipedia.org/wiki/Autonomni_pokreti

Значи ако некоме и убију дете, "заташка се" од стране државних органа тако да је то очигледно, али нико не сме да се солидарише са родбином (у овом случају са оцем) која протестује, а да не би ви ботчине казали да "дискредитује владу"? ма дај бре вуците се и ви и ваш Додик и ваш Вучић и ваш Хитлер.

Sve sam procitala, ali nisam nigde nasla- motiv. Zasto bi policija tako brutalno isprebijala momka od 20 godina. Neki RAZLOG bi morao biti, o kome otac ne govori.
Mislim,....nisu ga slucajno sreli na ulici, pa eto, htelo im se. Gde se to moze procitati?

Ako postoje snimci kako baulja pa sam upada u reku neka ih prikazu i tako upuvaju proteste.

Приказали би их они одавно да исти постоје. Очигледно заташкано, и то веома лоше. Тако је "заташкано", да то вређа здрав разум.

- - - - - - - - - -

Sve sam procitala, ali nisam nigde nasla- motiv. Zasto bi policija tako brutalno isprebijala momka od 20 godina. Neki RAZLOG bi morao biti, o kome otac ne govori.
Mislim,....nisu ga slucajno sreli na ulici, pa eto, htelo im se. Gde se to moze procitati?
Када се пронађу убице, знаће се и зашто су га убили. И нико није рекао да га је убила полиција, већ да полиција заташкава што је очигледно.

Приказали би их они одавно да исти постоје. Очигледно заташкано, и то веома лоше. Тако је "заташкано", да то вређа здрав разум.

- - - - - - - - - -

Када се пронађу убице, знаће се и зашто су га убили. И нико није рекао да га је убила полиција, већ да полиција заташкава.

Verovatno snimci postoje samo sto na njima ima vise lica naravno, sinova nekih budza, sad sam gledajuci jednu emisiju saznao da je David imao neku svadju ranije to vece sa nekim likovima al bez fizickog obracuna. Neka lepo ispituju te tatine sinove koji su ga verovatno posle pratili.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back