Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
Svaka njima čast al nisu oni za ovaj poso
Ovde liče na šefa portirske službe koji tapše portira koji odgulio 3 smene i time pokrio manjkavost službe...
U stvarnosti - jbg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одгледао сам цео митинг уживо преко ТV BN и нисам приметио да је неки / а од говорника /ца помињао /ла Дејтон...Republika Srpska ostaje.Nećete je srušiti.
Чим сам то видела на вестима АлЏазире, све ми је било јасно. Смрадови покушавају али добиће ногу у дупе.
Dečko se po svemu sudeći udavio u reci,usled kombinovanog dejstva narkotika -lsd i alkohola
Jedan narkoman manje?
Na događaju su bili prisutni i Noćni vukovi, motoristi iz BiH, Srbije, Makedonije i Crne Gore koji su škripom guma pozdravili mnogobrojnu masu.

Sta zelis reci ovim? Da je otac ovog decka peta kolona?
Pre da neko koristi njegovu tragediju...verovatno ga filuju kontradiktornim informacijama.
On očigledno ima svoju verziju (koja ne mora biti istinita i koju je on u svom bolu izgradio ) i sve van toga njega neće zadovoljiti.
A neće ga zadovoljiti zato što sa njim igraju igru.
Ljudi na Balkanu su postali socijalno osvešteniji, usled mnogo nanesenih nepravdi i zato se koristi ne onaj kome je 100% nanesena nepravda, već onaj ko sumnja da jeste i želi da dokaže.

Banjaluci, Banja Luci ili Banjoj Luci?
Nisam to rekao.Žao mi zbog tog mladića i njegovih roditelja i zbog svih kojima je bio blizak ali ne može ga niko vratiti među žive.
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Podrska-iz-cijele-BiH-na-skupu-Pravda-za-Davida/474931
Na prepunom Trgu Krajine održan skup "Pravda za Davida"
![]()
BANJALUKA -Više hiljada građana Banjaluke, Prijedora, Modriče, Tuzle, Zenice, Sarajeva te drugih gradova BiH okupio se i večeras na Trgu Krajine na tematskoj večeri tražeći pravdu za Davida Dragičevića, čije je tijelo 24. marta pronađeno u ušću Crkvene u Vrbas.
"Dolazim na Trg svaku veče i svaki put me preplave emocije kada dođem. Upaliću svijeću i večeras i istrajaću zajedno sa ostalim građanima sve dok istina ne izađe na vidjelo", rekao je Banjalučanin, koji je došao da traži pravdu za Davida Dragičevića.
" Bilo ko večeras napravi bilo kakav incident neće biti član grupe "Pravda za Davida".
![]()
Hvala onim poštenim ljudima u MUP-u koji nam daju podršku i od kojih dobijamo činjenice", rekao je Davor Dragičević.
"Gospođo, Filipe Ćulume, ukućani iz ulice Velibora Janjetovića, Darko Ćulume, Dragane Lukač, Darko Ilić, Dalibore Vrećo, vi ste saučesnici u ubistvu" rekao je Davor Dragičević i dodao da je David nosio transparent za Nikolu Đurovića i Jovana Arbutinu, te da neće dozvoliti da iko više nosi transparente."![]()
Građani su tad podigli ruke, a dok Davidovi drugovi nose njegovu sliku u pozadini je išla pjesma Davida Dragičevića "Klinac u getu"
"Đakac posljednje što si mi rekao bilo je samo ti treniraj. Evo me stojim istrenirana svaku veče na trgu i borim se za pravdu", rekla je u obraćanju Davidova drugarica.
![]()
![]()
Pa pričaj na srpskom... jezus marija...Policijske izjave za decu pojedinih roditelja ili uopšteno pojedinih mamlaza ili njihovih supruga su - otvori se zemljo
- - - - - - - - - -
To se ne moze zakljuciti iz tvog pisanja. Bitniji je visi cilj.
Tako je Biljana Plavsic 1992 rekla: " Srba ima 12 miliona. I ako pogine 6 miliona u stvaranju srpske drzave opet ce ostati 6 miliona onih koji ce uzivati u plodu te borbe".
Ne znam u kojoj polovici je videla sebe. Mada...
Uglavnom Dodara uspesno kanalise ovo talasanje

I to kaže pripadnik naroda čija je vojska granatirala sopstveni narod![]()

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Podrska-iz-cijele-BiH-na-skupu-Pravda-za-Davida/474931
Na prepunom Trgu Krajine održan skup "Pravda za Davida"
![]()
BANJALUKA -Više hiljada građana Banjaluke, Prijedora, Modriče, Tuzle, Zenice, Sarajeva te drugih gradova BiH okupio se i večeras na Trgu Krajine na tematskoj večeri tražeći pravdu za Davida Dragičevića, čije je tijelo 24. marta pronađeno u ušću Crkvene u Vrbas.
"Dolazim na Trg svaku veče i svaki put me preplave emocije kada dođem. Upaliću svijeću i večeras i istrajaću zajedno sa ostalim građanima sve dok istina ne izađe na vidjelo", rekao je Banjalučanin, koji je došao da traži pravdu za Davida Dragičevića.
" Bilo ko večeras napravi bilo kakav incident neće biti član grupe "Pravda za Davida".
![]()
Hvala onim poštenim ljudima u MUP-u koji nam daju podršku i od kojih dobijamo činjenice", rekao je Davor Dragičević.
"Gospođo, Filipe Ćulume, ukućani iz ulice Velibora Janjetovića, Darko Ćulume, Dragane Lukač, Darko Ilić, Dalibore Vrećo, vi ste saučesnici u ubistvu" rekao je Davor Dragičević i dodao da je David nosio transparent za Nikolu Đurovića i Jovana Arbutinu, te da neće dozvoliti da iko više nosi transparente."
![]()
Građani su tad podigli ruke, a dok Davidovi drugovi nose njegovu sliku u pozadini je išla pjesma Davida Dragičevića "Klinac u getu"
"Đakac posljednje što si mi rekao bilo je samo ti treniraj. Evo me stojim istrenirana svaku veče na trgu i borim se za pravdu", rekla je u obraćanju Davidova drugarica.
![]()
![]()
To se ne moze zakljuciti iz tvog pisanja. Bitniji je visi cilj.
Tako je Biljana Plavsic 1992 rekla: " Srba ima 12 miliona. I ako pogine 6 miliona u stvaranju srpske drzave opet ce ostati 6 miliona onih koji ce uzivati u plodu te borbe".
Ne znam u kojoj polovici je videla sebe. Mada...
Uglavnom Dodara uspesno kanalise ovo talasanje