Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne. Radi se o ovome sto sam napisao
No sada u igru ulazi i Soros i ekipa i sve to dobija jos jednu novu dimenziju

Samim time nejasno zasto Dodara nije odmah pusto niz vodu ove ubice?

Evo ni meni nije jasno ako su to stvarno ubice... kao da je problem u korumpiranim državama kao naše osuditi nekoga i za godinu dana ga osloboditi?

Ovaj slučaj i jeste pogodan zato što je istina upitna

Evo da oni nisu ubice ko bi verovao da nisu nakon ove kampanje ?

A ovaj nesretni otac - stvarno je za lečenje , još ti otvoreni računi za uplate...

Pa busevi iz federacije- tamo gde se ubistva 18-to godišnjaka silom prilika zatečenih u JNA veliča kao pobeda i herojstvo dolaze da kao daju podršku.??!!!!

Pa ovi pozdravi sa pesnicom???!!!!

Pritisak mora postojati, ali ako nije usmeren na pravo mesto stvara kontraefekat.

08-prodavao-sam-(2)_620x0.jpg

Nista posebno. Prosecan decko od 21 god. Anonimus. Ali on je tu nebitan
Bitni su oni koji su ga ubili i koji ne zele da provedu par godina u zatvoru zbog ubistva. A tu se radi o deci lokalnih mocnika. Onih koji imaju veze i mogu da uticu na policiju, sudstvo...

Tu je poenta. Oni koji su ga ubili imaju veze i brisu tragove. To je kao kada neko vozi prebrzo ali poznaje nekog u policiji ko moze da mu izbrise kaznu. Samo sto se ovde radi o ubistvu

Bilo je vise slicnih slucajeva na prostorima ex SFRJ.

Ali otac ovog decka je uspeo da mobilise narod i da se slucaj ne zataska

Pa da, ali vidiš da bata Štraks i ovi što protestuju ubacuju Asada, Putina, Škripalja, Slobu, Račak i Kenedija u ubisvo nekog klinca u bosanskim bespućima.

Dodo ce ignorisati proteste, upuvace se sami kao i protiv Vucica. Zna Vucko da ne treba ko Slobo reagovati a Dodo prati savet. Samo ih treba u Informeru i na RTRS satanizovati da su sorosevci i Bakirovi agenti do oktobra i izbora.

Izgleda da je ovo zamagljivanje i skretanje pažnje sa nekih drugih dogadjaja.

Loše su te obavestili ili ti spinuješ po nalogu

Vec krecu price da su uglavnom na protestu bili iz federacije. Slede naslovnice Dodikovih medija i televizija ovo je farsa i plan federacije i Sarajeva da sruse Dodaru, nemojte nasesti. Soros placa autobuse iz federacije, americka ambasadorka isto deluje. Zele unitarnu i NATO BiH tako sto ce dovesti nekoga umesto Dode na pricu oko Davida.

Poslednja izmena:

Afera nikad ne fali

http://www.capital.ba/oruzje-gradjana-srpske-zavrsice-u-namibiji/

- - - - - - - - - -

Afera nikad ne fali

http://www.capital.ba/oruzje-gradjana-srpske-zavrsice-u-namibiji/

Vec krecu price da su uglavnom na protestu bili iz federacije. Slede naslovnice Dodikovih medija i televizija ovo je farsa i plan federacije i Sarajeva da sruse Dodaru, nemojte nasesti. Soros placa autobuse iz federacije, americka ambasadorka isto deluje. Zele unitarnu i NATO BiH tako sto ce dovesti nekoga umesto Dode na pricu oko Davida.

A to nije istina? Pa nista lakse nego to legitimisati i dokazati.:roll:

- - - - - - - - - -

Ceo problem je u tome sto vi zabijate nos u tudje stvari a ne metete pred sopstvenom kucom.
Zasto ne resite vasa ubistva i afere, pa onda se vozikajte po RS.
Vidis, to sve govori u prilog tome da ste OPET placeni, jeftino.

Šta reći nakon svega ovoga.Žao mi je tragično preminulog mladića.Saopštenje za javnost koje je MUP iznio, je krajnje sraman.Navodno se potukao,opljačkao nečiju kuću i utopio se u potoku u kojem se mačka ne bi mogla utopiti.

Što se tiče organizacije protesta to je više očigledno ko stoji iza njih. Smrt mladića se politizuje. Samo suni ekstremisti koriste djecu u dnevnopolitičke situacije. Nikad šije ovako nešto ne bi organizovale. Podsjeća me na proteste u Palestini, Sarajevu protesti za JMBG kada su roditelji vodili djecu na proteste.

Šta reći nakon svega ovoga.Žao mi je tragično preminulog mladića.Saopštenje za javnost koje je MUP iznio, je krajnje sraman.Navodno se potukao,opljačkao nečiju kuću i utopio se u potoku u kojem se mačka ne bi mogla utopiti.

Što se tiče organizacije protesta to je više očigledno ko stoji iza njih. Smrt mladića se politizuje. Samo suni ekstremisti koriste djecu u dnevnopolitičke situacije. Nikad šije ovako nešto ne bi organizovale. Podsjeća me na proteste u Palestini, Sarajevu protesti za JMBG kada su roditelji vodili djecu na proteste.

Policijsko tumačenje deluje prilično izgledno.To što je ono neprihvatljivo za porodicu ne znači da nije tačno.Na mnoge jedinke alkohol deluje užasno loše čak i prilično male količine.

Kad sam video stisnute pesnice ucesnike ovog "protesta"...sve mi je bilo jasno...:whistling:
Vasksrsao CIA Srđa Popovic i njegov OTPOR...i KANVAS...

Koliki su to satanisti najbolje govori sto su zloupotebili smrt mladica...a ne bi me iznenadilo da je CIA i ubila mladica kako bi napravila misteriozni slucaj... (kao i X puta na ovim prostorima...) pa onda na osnovu licno izvedenog ubistva pokrenuli obojenu revoluciju igrajuci na kartu bunta gradjana...

...

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Podrska-iz-cijele-BiH-na-skupu-Pravda-za-Davida/474931

Na prepunom Trgu Krajine održan skup "Pravda za Davida"

20180421184346_474931.jpg

BANJALUKA -Više hiljada građana Banjaluke, Prijedora, Modriče, Tuzle, Zenice, Sarajeva te drugih gradova BiH okupio se i večeras na Trgu Krajine na tematskoj večeri tražeći pravdu za Davida Dragičevića, čije je tijelo 24. marta pronađeno u ušću Crkvene u Vrbas.

"Dolazim na Trg svaku veče i svaki put me preplave emocije kada dođem. Upaliću svijeću i večeras i istrajaću zajedno sa ostalim građanima sve dok istina ne izađe na vidjelo", rekao je Banjalučanin, koji je došao da traži pravdu za Davida Dragičevića.

" Bilo ko večeras napravi bilo kakav incident neće biti član grupe "Pravda za Davida".

20180421164539280619.jpg

Hvala onim poštenim ljudima u MUP-u koji nam daju podršku i od kojih dobijamo činjenice", rekao je Davor Dragičević.

"Gospođo, Filipe Ćulume, ukućani iz ulice Velibora Janjetovića, Darko Ćulume, Dragane Lukač, Darko Ilić, Dalibore Vrećo, vi ste saučesnici u ubistvu" rekao je Davor Dragičević i dodao da je David nosio transparent za Nikolu Đurovića i Jovana Arbutinu, te da neće dozvoliti da iko više nosi transparente."

20180421164519863003.jpg

Građani su tad podigli ruke, a dok Davidovi drugovi nose njegovu sliku u pozadini je išla pjesma Davida Dragičevića "Klinac u getu"

"Đakac posljednje što si mi rekao bilo je samo ti treniraj. Evo me stojim istrenirana svaku veče na trgu i borim se za pravdu", rekla je u obraćanju Davidova drugarica.

20180421164439692591.jpg

20180421164601785439.jpg

Policijsko tumačenje deluje prilično izgledno.To što je ono neprihvatljivo za porodicu ne znači da nije tačno.Na mnoge jedinke alkohol deluje užasno loše čak i prilično male količine.

Policijske izjave za decu pojedinih roditelja ili uopšteno pojedinih mamlaza ili njihovih supruga su - otvori se zemljo

- - - - - - - - - -

Slučajna smrt.

Pa pričaj na srpskom... jezus marija...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back