Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se ikada dogodi bice u pp kome ja odaberem.Okači se?
Pričao si o temama, ne o pp u.Ako se ikada dogodi bice u pp kome ja odaberem.
Imas ono pravilo, ako naucis dete da ga nagradis cokoladom, dete ce ocekivati za sve cokoladu. Moras da nadjes nacin da samo bude zadovoljno postignucem i da siri kontekst tog postignuca nosi nagradu. Inace ce raditi negde za koji evro i cokoladu.Misliš?
Trgovina je sve, čak i u dužim odnosima.
A mi nismo konstanta - koja je uvek ravna linija.
pa daIzasla mi bolja tema kada he danas @Paula postovala sliku.
Tema uveliko zavisi od slike, danas sam zakljucio.

Ja?Imas ono pravilo, ako naucis dete da ga nagradis cokoladom, dete ce ocekivati za sve cokoladu. Moras da nadjes nacin da samo bude zadovoljno postignucem i da siri kontekst tog postignuca nosi nagradu. Inace ce raditi negde za koji evro i cokoladu.
Kako bi detetu objasnio odnose izmedju m i z?
Mislis da bi mu ucinio dobro time sto bi ga naucio?Ja?
Kao Eros, brate.
Kao odnos u kojem se oboje nadograđuju.
Nagrada jeste tu, ali i uz mnoga odricanja.
Klackalica...
Nema potrebe.Jeste da tema nisu slike, već sloboda.
Ali:
Ako misliš da je tako - poboljšan temu, slobodno.![]()
Možda?Mislis da bi mu ucinio dobro time sto bi ga naucio?
Kako opisati osecanje koje ni samo neža definiciju.Možda?
Svi mi imamo svoje nauke, koje bi da prenesemo.
A odricanje zard nekog jeste ključ, po meni.
Kada sebičnost i ego potisnemo zarad drugih.
Šta je za tebe ljubav?
Šta bi ti podučava?
Ja nemam tačnu definiciju.Kako opisati osecanje koje ni samo neža definiciju.
Ko je uspeo ikada?
Ljubav je mozda hemija dve osobe koja traje.
Ima istraživanja koja kažu da je i srce organ osećanja, sve više se piše o tome da i creva imaju neke hormone.. skoro sam slušala o srcu. A zaista i kada nekoga volimo osećamo tu negde kod srca, grune kosti, nešto nam igra, prijatno je...Kako opisati osecanje koje ni samo neža definiciju.
Ko je uspeo ikada?
Ljubav je mozda hemija dve osobe koja traje.
Volimo one koji su nas nadogradili?Ima istraživanja koja kažu da je i srce organ osećanja, sve više se piše o tome da i creva imaju neke hormone.. skoro sam slušala o srcu. A zaista i kada nekoga volimo osećamo tu negde kod srca, grune kosti, nešto nam igra, prijatno je...
To su potpuno nesvesne stvari. Zašto neku osobu smo zavoleli a drugu nismo, možemo danima da mislimo ali to em ništa ne vredi, em je glupo. Jednostavno, to treba prihvatiti tako kao jednu naklonost, duboku naklonost
pa ne bih ulazila u racionalizacijuVolimo one koji su nas nadogradili?
One koji nisu poništiti ono što jesmo, pritom?
Eros?
Pa taj princip, da spoznaje i razvija se, da nauci da upozna drugu stranu, time i sebe. Veza je put ka spoznaji gde ti se na tom putu ukljucuje jos jedna osoba. I sa njom zajedno spoznajete i trecu i cetvrtu (decu ako ih imate) i tako ucite. Cilj je slojevit. Svakom zajednickom istinom otkrivate sebe i prevazilazite. Zato je to samo po sebi nagrada, a ne "cokolada". "cokolada" zapravo koci taj razvoj jer time prekidas taj potencijal. Dobio "cokoladu"- ne moram vise da se trudim do daljnjeg. I na tome i ostane. Takvi ljudi ne upoznaju druge, a samim time ni sebe i to sto je za njih u zivotu, vec bivaju bacani od jedne do druge fabrike cokolada kao vruc krompir.Možda?
Svi mi imamo svoje nauke, koje bi da prenesemo.
A odricanje zard nekog jeste ključ, po meni.
Kada sebičnost i ego potisnemo zarad drugih.
Šta je za tebe ljubav?
Šta bi ti podučava?
Mozda one koji se uklapaju u odnos koji cini celinuVolimo one koji su nas nadogradili?
One koji nisu poništiti ono što jesmo, pritom?
Eros?
Sve čini celinu?Mozda one koji se uklapaju u odnos koji cini celinu
Pitanje je kako ćemo mi gledati na isti.Sve čini celinu?
Čak i lošim odnosi nas uče?
Ne znam da li si forum filozof delujes kao forum psihoanaliticar.Kao i u ovoj diskusij?
Gde svako ima svoje mišljenje, a sva su različita?
, koje zauzdavamo što se tiče posla obaveza ali kada neko legne pored tebe ostaje sama podsvest, hormoni, autonomni nervni sistem itd..Počinješ da zvučiš poput mene, Paulinjo.Poslednju osobu koju sam volela, danima sam mislila što njega volim, nakon što smo raskinuli, volim ga i još sada.. na neki način. Ali nisam uspela shvatiti ništa, osim da me je možda podsetio na moju pokojnu majku.. No, toliko toga ima tu još da zaista nemam pojima.
Diskusije su da li je različitost ili sličnost šta trigeruje emocije.. kada bismo to znali imali bismo uvid u sebe. Ali ga nemamo. Nama vladaju podsvesne "sile ", koje zauzdavamo što se tiče posla obaveza ali kada neko legne pored tebe ostaje sama podsvest, hormoni, autonomni nervni sistem itd..