Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.683
Laže nas sopstveni mozak.Laz je mislim patoloska osobina.
Lagati sebe je jos gore mislim.
Raskrsnica je i u konstantin borbi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laže nas sopstveni mozak.Laz je mislim patoloska osobina.
Corvus je filozof, mislim ne profesionalni, već forumskiLaz je mislim patoloska osobina.

pa evo ja ne verujem da bih to mogla da preskočim, mislim da načinim taj korak... do sada sam uspela sve to da izbegnemA dobar primer su baš te veze, koje se završe brakom:
U kojima obećano vernost, ljubav i poštovanje -
Pred sobom, pred drugim ljudima.
Moze se primetiti.Corvus je filozof, mislim ne profesionalni, već forumski
tako da ova diskusija može da traje danima, dok se on.. ne ummori, već mu dosadi![]()
Zar je to loše?Corvus je filozof, mislim ne profesionalni, već forumski
tako da ova diskusija može da traje danima, dok se on.. ne ummori, već mu dosadi![]()
Ako vec ide prica u ovom smeru-covek je jedino bice koje ne moze slobodno/besplatno ni da bude rodjeno, ni da umre...Slobodni ste?
Nemojte otići na posao sutra?
Nemojte odgovoriti na poruku nekoga da kom ste u odnosu ili se javiti na telefon?
Kenjate.
Otvorite temu da bi imali neku diskusiju, valjda?
Pa naravno da dolazimo da pišemo, ja volim teme, to mi je strast tako da čitam šta se piše i da ja pišem, to radim od kako ima neta..Zar je to loše?
Dolazite na forum da bi?
Drž' se onda slika?Nie sve u temama ima i lepih žena
Sad si se otkrioNie sve u temama ima i lepih žena
Naravno da dovodim.Pa naravno da dolazimo da pišemo, ja volim teme, to mi je strast tako da čitam šta se piše i da ja pišem, to radim od kako ima neta..
Ali je simpatično što sve dovodiš uvek u pitanje i to je filozofski pristup. Samo je simpatično, ne ljuti se
rekao je nije SVE, ako si filozof svaku reč treba da ispratišDrž' se onda slika?
Zasto bih. Komplet ide samo uz ostale karakteristike.Drž' se onda slika?
Pdobro...Zasto bih. Komplet ide samo uz ostale karakteristike.
Nemo si bukvalista.
Nznam sta autor misli?Pdobro...
Jel možemo sad da se vratimo na diskusiju o slobodi?
Uh teske misli za meneA svaka diskusija jeste Eros?
Nešto što nas oplemeni i nadogradi, makar kao mišljenje nekog drugog?
Pa čak i ako je vi ne vidite kao ljubav - ona to jeste?
Samo žrtva vremena i čin deljenja da vama?
Malo ti je mrtvo sada tamo?Uh teske misli za mene
Odoh na slike

Ja pregledam fotografije isključivo kad je mrtvo... smeta mi "buka"... sve te teme sa fotkamaMalo ti je mrtvo sada tamo?
Zazovi nekog.![]()
Sloboda, ili o tebi?Ja pregledam fotografije isključivo kad je mrtvo... smeta mi "buka"... sve te teme sa fotkama
Izasla mi bolja tema kada he danas @Paula postovala sliku.Malo ti je mrtvo sada tamo?
Zazovi nekog.![]()