Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.407
tokio hotel ima pretezno decu za fanove pa i dodje logicno da okupi toliko ljudi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene nije briga dal' je slipknot komercijala ili nije, dobar su bend i svidjaju mi se
pa zato ih slusam. I kao drugo Slipknot NISU dali intervju nikakvom casopisu, posto
se svake nedelje dopisujem sa taylorom. Bravo, phaha, to je najveci fensi casopis i
u njemu nista nije istina...haha...
Mene nije briga dal' je slipknot komercijala ili nije, dobar su bend i svidjaju mi se
pa zato ih slusam. I kao drugo Slipknot NISU dali intervju nikakvom casopisu, posto
se svake nedelje dopisujem sa taylorom. Bravo, phaha, to je najveci fensi casopis i
u njemu nista nije istina...haha...
svaka cast sa postpa i Tokio Hotel sa neznamkoliko izdatih albuma moze a skupi vise fanova nego Slipknot....a Maideni su sa svojim trecim albumom dobili vise fanova nego sto ce Slipknot ikada imati,i to ne jer su nosiili neke smesne maske i pravili se da su opasni jer to napaljeni tinejdzeri vole,vec svojim muzickim umecem,genijalnim textovima,kompozicijama....e vidis to se svidjalo njihovim fanovima.....a ta grupa penzosa koja na stapovima ulazi na binu moze biti samo slipkno jer sviraju gore i od mog dede penzosa, Maideni se krecu vise od 90% bendova danas...
meni su oni sooper.....volim i njih kao muzicare a volim i njihovu muziku...slazem se da postoje bendovi koji su mnogo bolji od njih, i da Slipknot nikako ne moze da se poredi sa Maidenima,Slayer-om i mnogim drugim bendovima, ali, eto, meni je SlipKnoT gotivan.... I ove nove pesme nisu lose....i nove maske su im zanimljive....![]()
pa sta?nesto sto je komercijala ne znaci da je lose,kako za koga.ako je covek lepo rekao da su komercijalni ne znaci da misli o njima sve najgore.sta sve ovde covek nece da procita