SlipKnot

nije bas...sve je to komercijala jer zvi bi da zarade lovu ***...nije bilo komrcijala kad je poce thrash dat su ljudi...heheh iam koncert zajednicki venom,slayer i exodus protiv diska i tih pozerskih sranja 1985..papaja uskoro ce biti razmenica heeheheheheh

Slipknot komercijala....smeshno....jedan od najboljih bendova koje sam ikada slushao....i to je za klince:S,dajte molim vas''people= shit'' nisam chuo da se to po diskotekama pushta.....

Slipknot komercijala....smeshno....jedan od najboljih bendova koje sam ikada slushao....i to je za klince:S,dajte molim vas''people= shit'' nisam chuo da se to po diskotekama pushta.....

Ne, negosu tako ozbiljni... mislim da njihove teme žigaju u srce mog oca Radomira... Slipnot i jeste za klince... ijase i dalje osećam ko klinjo kadih slušam... i srećansam štose osećam ko klinjo...

Ne, negosu tako ozbiljni... mislim da njihove teme žigaju u srce mog oca Radomira... Slipnot i jeste za klince... ijase i dalje osećam ko klinjo kadih slušam... i srećansam štose osećam ko klinjo...

pa,ako predpostavimo da su svi matorci ozbiljni....a i shto neki 30-godishnjak ne bi mogao posle usranog dana da odvrne spit it out i da se poistoveti sa''**** me i`m all out of enemies''.....

wow ubacili su i solo u pesmu svaka cast,inace imaju fantasticne scenske nastupe tj koncerte to najvise volim kod benda,pokidaju se na stejdzu e da oce doci u Srbiju pa da se razbijem na koncertu xD

Manje više novi Slipnot...

Al, ajd... njihova stvar štaćeda rade...

a dobro....pa ja vas ljudi ne razumem,to se zove *** evolucija,da se bend ili solo umetnik ne menjaju i ne napreduju u nekom snmislu na svakom novom albumu brzo bi dosadili ljudima....a to da ce se malo pretopiti u hardrock je vec bilo ochigledno na''vol3 subliminal verses''.....

Poslednja izmena od moderatora:

Back