Awaken God
Domaćin
- Poruka
- 3.821
hahhah oma tema nisu losi ali ....neke pesmu su shit zato ne volim nu metal..ili lepih stvarcica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
takodje....
mada i dalje se pomalo palim na joey-ja... on je divan...
ovaj poslednji album mi se ne svidja...
moje neko misljenje je da je slipknot - slipknot neprevazidjen i da je najbolja stvar na tom albumu Diluted...
komercijala bre
radije bih slušao vrištanje kamile na samrti
Nije komercijala...I stvarno, slipknot im je najbolji album...Obozavam ih,
i upravo sada nosim njihovu majcu lol
naravno da nisu komercijala..oni su celu svoju muzichku karijeru radili...bukvalno onako kako su hteli..
Slipknot imaju svoju muziku i
Slipknot komercijala....smeshno....jedan od najboljih bendova koje sam ikada slushao....i to je za klince:S,dajte molim vas''people= shit'' nisam chuo da se to po diskotekama pushta.....
Slipknot komercijala....smeshno....jedan od najboljih bendova koje sam ikada slushao....i to je za klince:S,dajte molim vas''people= shit'' nisam chuo da se to po diskotekama pushta.....

Ne, negosu tako ozbiljni... mislim da njihove teme žigaju u srce mog oca Radomira... Slipnot i jeste za klince... ijase i dalje osećam ko klinjo kadih slušam... i srećansam štose osećam ko klinjo...
pa,ako predpostavimo da su svi matorci ozbiljni....a i shto neki 30-godishnjak ne bi mogao posle usranog dana da odvrne spit it out i da se poistoveti sa''**** me i`m all out of enemies''.....
Slipknot komercijala....smeshno....
Manje više novi Slipnot...
Al, ajd... njihova stvar štaćeda rade...