SlipKnot

@thrill
pa slipknot traje vec 10 din-a(trajace josh 10 al nije na nama da budemo nostradamusi) to ne ide u prilog teoriji da su komercijala poshto komercijale su''one hit wonders''i slichno,ili tipichni pop tinejdz bendovi koji traju max 2 albuma.....slipknotovi spotovi se ne vrte na mtv-ju,ne vidim kako to pomazhe njohvim''komercijalnim''tezhnjama....a tokio hotel mozhe vishe fanova i od maiden-a da skupi,pa ako se time branish onda protivrechish sebi....a maske,ok....maske su jebeni imidz,chak shta vishe gosn''slipknot je komercijala''maske furaju bash iz razloga jer ne zhele da bilo ko zna ko su i time stavi njih ispred njihove muzike,hteli su da se ljudi usredsrede na muziku''a chek,to beshe komercijalisti rade''....

Mene nije briga dal' je slipknot komercijala ili nije, dobar su bend i svidjaju mi se
pa zato ih slusam. I kao drugo Slipknot NISU dali intervju nikakvom casopisu, posto
se svake nedelje dopisujem sa taylorom. Bravo, phaha, to je najveci fensi casopis i
u njemu nista nije istina...haha...

pa i Tokio Hotel sa neznamkoliko izdatih albuma moze a skupi vise fanova nego Slipknot....a Maideni su sa svojim trecim albumom dobili vise fanova nego sto ce Slipknot ikada imati,i to ne jer su nosiili neke smesne maske i pravili se da su opasni jer to napaljeni tinejdzeri vole,vec svojim muzickim umecem,genijalnim textovima,kompozicijama....e vidis to se svidjalo njihovim fanovima.....a ta grupa penzosa koja na stapovima ulazi na binu moze biti samo slipkno jer sviraju gore i od mog dede penzosa, Maideni se krecu vise od 90% bendova danas...
svaka cast sa post

meni su oni sooper.....volim i njih kao muzicare a volim i njihovu muziku...slazem se da postoje bendovi koji su mnogo bolji od njih, i da Slipknot nikako ne moze da se poredi sa Maidenima,Slayer-om i mnogim drugim bendovima, ali, eto, meni je SlipKnoT gotivan.... I ove nove pesme nisu lose....i nove maske su im zanimljive....:super:

meni su oni sooper.....volim i njih kao muzicare a volim i njihovu muziku...slazem se da postoje bendovi koji su mnogo bolji od njih, i da Slipknot nikako ne moze da se poredi sa Maidenima,Slayer-om i mnogim drugim bendovima, ali, eto, meni je SlipKnoT gotivan.... I ove nove pesme nisu lose....i nove maske su im zanimljive....:super:

Slazem se sa ovim.

@ tema
Na spejsu se sve moze, a vi sto se smejete jos to niste provalili, nego samo
dodate jedan bend u frendove i cao djaci...:lol:

Ti stvarno mislis da ti on to pise?Nemoj da si smesna,ja na bearshare u friend list imam devojku repera ICE-T zvana Coco i to bivsa playboy zecica,dobio sam par poruka i sve se mislim da su ona i ICE T sedeli za kompom i pisali nekom tamo pajseru iz Srbije.Daaaa

pa sta?nesto sto je komercijala ne znaci da je lose,kako za koga.ako je covek lepo rekao da su komercijalni ne znaci da misli o njima sve najgore.sta sve ovde covek nece da procita

pa sta?nesto sto je komercijala ne znaci da je lose,kako za koga.ako je covek lepo rekao da su komercijalni ne znaci da misli o njima sve najgore.sta sve ovde covek nece da procita

pa to,nego ovi ljudi uopshte nemaju definiciju za ''komercijalno''....kod njih je komercijalno=loshe....iako je to greshka...ne razumem shto lepo ne kazhu da je loshe.....:neutral:

stvarno na yumetalu sve pametni likovi ovde sve neki pajseri,hahaha,jeste meni reko kerry king da ce odci da svira na road fest u ZR,i uparavi je onaj ko je reko da ti bednovi nemogu biti bolji od Slayera

Back