spavach
Poznat
- Poruka
- 9.375
jedan glupi video ne znaci nista...godiste auta, predjena kilometraza, odrzavanje...u sve i jednoj drzavi mozes pronaci los primjerak..Audi truliš sinak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedan glupi video ne znaci nista...godiste auta, predjena kilometraza, odrzavanje...u sve i jednoj drzavi mozes pronaci los primjerak..Audi truliš sinak

Ne znaš ti sta je trulež..Ja samo vidim površinsku koroziju na zadnjem mostu a to dok probije potrajati ce bar još 10g jer se to u audiju pravi od 2mm ..Audi truliš sinak![]()
Kakva ovo propast...
Moj komsija ima Santa Fe ....prvu generaciju dizela i jos uvek ga vozi, cini mi se da se oni bolje pokazali nego ovi noviji?Jos jedan Tupson
To je 2,2 motor ..Ovi 1,6 sa 136ks ubace vodu u usis i naprave havariju ..Sve zavisi sta se desi ali eto motor je zadnja opcijaMoj komsija ima Santa Fe ....prvu generaciju dizela i jos uvek ga vozi, cini mi se da se oni bolje pokazali nego ovi noviji?
Poceo sam da pisem Tucsona...
Tako to izgleda u evropi gde se ne menjaju ulje i filteri. Dobro je i dogurao dotle.I evo ga ljuta makina se pojavila na aukciji ..Hyundai Tucson 1 6 dizel 12/2018 automatic sa 200k km i motorom koji nije mogao dalje.. ako cena bude korektna kupujem i verovarno ide dole ..Motor sam našao za 2500€ sa 46k km,spreman sam ako je vlasnik spreman da pusti ljutu makinu za tepsiju ribe ..
Ljuta makina Tj korejski RR
Pogledajte prilog 1669110Pogledajte prilog 1669112Pogledajte prilog 1669113
Volan mu solidno izlazan.Tako to izgleda u evropi gde se ne menjaju ulje i filteri. Dobro je i dogurao dotle.
300k ima sigurno.I nije mat je, postaje drljav tek na 500kkm.

Nije problem ulje a ni filter kod tih korejskih RR ..Drugo nesto je problem ..Tako to izgleda u evropi gde se ne menjaju ulje i filteri. Dobro je i dogurao dotle.
Pratis ti moj K.Inače pratim koreance na oglasima, naši uglavnom uvoze samo one preko 500kkm.
Ne može dva puta da pređe po 500 kkm ne može danas nijedan.Nije problem ulje a ni filter kod tih korejskih RR ..Drugo nesto je problem ..
Svaki ima 500 kkm koji se uveze, to vidim po enterijerima. Koreanac je do 500 kkm kao nov unutra, posle toga se fulja enterijer. Uvoze se uglavnom samo karavani sa taksija.Pratis ti moj K.
Ti si bre papan za medalju jer evo ja se nagledam kola koliko ti neces za 16 zivota i znas kad sam poslednji put video cifru 500k?
Pre jedno 10 godina.
I ne,nije ovo prica trgovca automobilima jer ja kazem da je uobicajena cifra 250-350k km ali tih 500k km je ultra retko i nece to ni trgovci da uzimaju.