Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mnogo je delova na kolima od plastike pa se ne raspada. Mani se tih priča.
Svaki treći francuski auto je ovako sređen evo malopre sam fotkao:

IMG_20220323_203920.jpg

Kao da su ga svinje izjele 🤔

Mnogo je delova na kolima od plastike pa se ne raspada. Mani se tih priča.
Plastika se ne raspada nego je auto udaren i treba da se menja deo.
Imao sam auto ne raspada se nista ,naletela mi neka macka pod tocak pre 12-13 godina ,to je mslo naprslo i krilo je malo pokazalo i nista se nije raspalo ,tako sam vozio sve do prodaje auta .

E sad ta plastika je tada bila kvalitetnija i jaca i od norila,a sada mozda i fusare ..

Opelov 1.7 cdti.
Fin je na slikama, kao vlasnik vidim dosta mana :D
Ali ne žalim se, ovde su putevi katastrofa, bolje mi ne treba.
Koliko sam čuo i čitao to je dobar motor.Svaki auto ima mana ali samo dobro i kvalitetno održavanje i normalna vožnja i nema problema.
Ja sam kupio Astru J 2001 godište od porodice koju znam i oni kupili nov ovde, vozili kao po jajima, prešli 133 000 pravih, održavali ja kupio i mislio "gde ćeš bolje" kad i ja sam naišao na probleme.
Oni se uopšte ne razumeju u kola i samo odvezu i ostave kola majstoru a ovaj ih je za neke stvari zavlačio i lagao. Moj majstor je rekao da su kola u fantastičnom stanju ali nije održavan po kliometraži (na svakih toliko i toliko menjaš delove koje proizvođač propiše). E oni to nisu radili pa je mene počelo da stiže. Auto radi super samo neke stvari nisu menjane kada je trebalo.

Koliko sam čuo i čitao to je dobar motor.Svaki auto ima mana ali samo dobro i kvalitetno održavanje i normalna vožnja i nema problema.
Ja sam kupio Astru J 2001 godište od porodice koju znam i oni kupili nov ovde, vozili kao po jajima, prešli 133 000 pravih, održavali ja kupio i mislio "gde ćeš bolje" kad i ja sam naišao na probleme.
Oni se uopšte ne razumeju u kola i samo odvezu i ostave kola majstoru a ovaj ih je za neke stvari zavlačio i lagao. Moj majstor je rekao da su kola u fantastičnom stanju ali nije održavan po kliometraži (na svakih toliko i toliko menjaš delove koje proizvođač propiše). E oni to nisu radili pa je mene počelo da stiže. Auto radi super samo neke stvari nisu menjane kada je trebalo.
Ne žalim se na motor, generalno nemaju problema osim hladnjaka ulja koji je preskup nov a polovan da valja je teško naći.
Imao sam sitnih problema oko elektronike, senzori uglavnom ali nisu skupi novi.
Imam nešto preko pola miliona pravih kilometara.
Astra J ne može biti 2001. Možda si mislio 2011.?
Po meni je bolji auto sa većom kilometrožom i dobrim održavanjem nego obratno.

Evo kod mene sam vozio jednog lika ,pozadi sedeo 195 visok ,malo mu bilo nezgodno kada izlazio zato sto ima troja vrata inace ovako se vozio bez vecih problema.

Ja sa 194 cm sam imao problema sa ovima kada sam seo za volan. Nema mesta za glavu, pritiska a sedište skroz spusteno.
Kod kolega u Audi A4 i BMW serije 3 nisam mogao ni kao putnik da sedim normalno. Sreća pa su bile kratke relacije.

Ja sa 194 cm sam imao problema sa ovima kada sam seo za volan. Nema mesta za glavu, pritiska a sedište skroz spusteno.
Kod kolega u Audi A4 i BMW serije 3 nisam mogao ni kao putnik da sedim normalno. Sreća pa su bile kratke relacije.
Ja sam 183-184 bez ikakvih problema vozim ,jedan od najskucenijih auta u koji sam bio je Polo ,a najmanji auto tj iz nize klase koji je imao puno mesta pozadi je bio neki Fiat Uno koliko se secam ,onde i dvometrasi mogu da sede ,zacudio sam se.

Ja sam 183-184 bez ikakvih problema vozim ,jedan od najskucenijih auta u koji sam bio je Polo ,a najmanji auto tj iz nize klase koji je imao puno mesta pozadi je bio neki Fiat Uno koliko se secam ,onde i dvometrasi mogu da sede ,zacudio sam se.

Fabia mi je pravi problem, lepo sedim i imam mesta. Mogu čak i nekog pozadi da smestim ako zatreba.

Nisam se vozio u Fabiji nikada koliko se secam,vazno je da lepo sluzi .

Verujem da je Fabija po prostoru bliza Golfu .

Fabia ima istu osnovu kao Polo.
Odlična je za visoke vozače, imam još prostora iznad glave a sedište moz još nazad da se pomeri.
Zadnja klupa je okej, nemam žalbe a takodje sam imao dvometrase pozadi.
Gepek je mali, ubacimo 4 ranca i jakne i to je sve puno ispod daske.

Meni je ta prva fabija veća od ovih koje su išle posle? Ugl odličan izbor za grad i poneki put.

Spolja mi deluju isto, ne znam unutra kakvo j stanje kod novijih.
Idealna je za grad, nema 4 metra u dužini.

Da to je isto odličan auto za grad i poneki put. Komšija kupio audi a4 neko 2012 god žali mi se ne može na pola parkinga po beogradu da se parkira, stalno viri i tramvaji zapinju, mora da izlazi svaki put i pogleda. Pitam ga jel izlazi na taksi pa je to uzeo on slego ramenima. Ja se razmišljam da uzmem ženi smarta ili lupa ili a2 ili neki c2 pa ja da ga drljam po gradu nekako mi je i20 postao prevelik za centar :-)

Back