mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.061
Danas sam pričao sa drugarom koji vozi klio, kaže da je to sasvim normalno jer su krila od plastike pa se raspadaju na suncu sama od sebe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne raspada se nista ,imao sam clio i jeste krilo od plastike koje se zove noril.Danas sam pričao sa drugarom koji vozi klio, kaže da je to sasvim normalno jer su krila od plastike pa se raspadaju na suncu sama od sebe
Mnogo je delova na kolima od plastike pa se ne raspada. Mani se tih priča.Danas sam pričao sa drugarom koji vozi klio, kaže da je to sasvim normalno jer su krila od plastike pa se raspadaju na suncu sama od sebe
Mnogo je delova na kolima od plastike pa se ne raspada. Mani se tih priča.
Svaki treći francuski auto je ovako sređen evo malopre sam fotkao:Mnogo je delova na kolima od plastike pa se ne raspada. Mani se tih priča.

Krilo se menja ,ne lepi se trakom …Svaki treći francuski auto je ovako sređen evo malopre sam fotkao:
Pogledajte prilog 1125047
Kao da su ga svinje izjele
Plastika se ne raspada nego je auto udaren i treba da se menja deo.Mnogo je delova na kolima od plastike pa se ne raspada. Mani se tih priča.
106 je manji auto i druga klasa ,secam se kada sam se vozio u clio 1 koliko je to bio skucen auto.Tako je i bilo kad me kolega vozio u 106
106 je manji auto i druga klasa ,secam se kada sam se vozio u clio 1 koliko je to bio skucen auto.
Evo kod mene sam vozio jednog lika ,pozadi sedeo 195 visok ,malo mu bilo nezgodno kada izlazio zato sto ima troja vrata inace ovako se vozio bez vecih problema.Ja nisam mogao u Megan 2 i Thalia 2 da udjem, Clio nismo ni gledali tada.
Fin autić. Koji je motor u pitanju?
Opelov 1.7 cdti.Fin autić. Koji je motor u pitanju?

Koliko sam čuo i čitao to je dobar motor.Svaki auto ima mana ali samo dobro i kvalitetno održavanje i normalna vožnja i nema problema.Opelov 1.7 cdti.
Fin je na slikama, kao vlasnik vidim dosta mana
Ali ne žalim se, ovde su putevi katastrofa, bolje mi ne treba.
Ne žalim se na motor, generalno nemaju problema osim hladnjaka ulja koji je preskup nov a polovan da valja je teško naći.Koliko sam čuo i čitao to je dobar motor.Svaki auto ima mana ali samo dobro i kvalitetno održavanje i normalna vožnja i nema problema.
Ja sam kupio Astru J 2001 godište od porodice koju znam i oni kupili nov ovde, vozili kao po jajima, prešli 133 000 pravih, održavali ja kupio i mislio "gde ćeš bolje" kad i ja sam naišao na probleme.
Oni se uopšte ne razumeju u kola i samo odvezu i ostave kola majstoru a ovaj ih je za neke stvari zavlačio i lagao. Moj majstor je rekao da su kola u fantastičnom stanju ali nije održavan po kliometraži (na svakih toliko i toliko menjaš delove koje proizvođač propiše). E oni to nisu radili pa je mene počelo da stiže. Auto radi super samo neke stvari nisu menjane kada je trebalo.
Evo kod mene sam vozio jednog lika ,pozadi sedeo 195 visok ,malo mu bilo nezgodno kada izlazio zato sto ima troja vrata inace ovako se vozio bez vecih problema.
Ja sam 183-184 bez ikakvih problema vozim ,jedan od najskucenijih auta u koji sam bio je Polo ,a najmanji auto tj iz nize klase koji je imao puno mesta pozadi je bio neki Fiat Uno koliko se secam ,onde i dvometrasi mogu da sede ,zacudio sam se.Ja sa 194 cm sam imao problema sa ovima kada sam seo za volan. Nema mesta za glavu, pritiska a sedište skroz spusteno.
Kod kolega u Audi A4 i BMW serije 3 nisam mogao ni kao putnik da sedim normalno. Sreća pa su bile kratke relacije.
Ja sam 183-184 bez ikakvih problema vozim ,jedan od najskucenijih auta u koji sam bio je Polo ,a najmanji auto tj iz nize klase koji je imao puno mesta pozadi je bio neki Fiat Uno koliko se secam ,onde i dvometrasi mogu da sede ,zacudio sam se.
Nisam se vozio u Fabiji nikada koliko se secam,vazno je da lepo sluzi .Fabia mi je pravi problem, lepo sedim i imam mesta. Mogu čak i nekog pozadi da smestim ako zatreba.
Nisam se vozio u Fabiji nikada koliko se secam,vazno je da lepo sluzi .
Verujem da je Fabija po prostoru bliza Golfu .
Meni je ta prva fabija veća od ovih koje su išle posle? Ugl odličan izbor za grad i poneki put.